selda تو از کجا قبول شدی؟
ای کاش جلفا تکمیل بده.ولی یکی از بچه ها می گفت که کسایی رو برا تکمیل دعوت می کنن که از مصاحبه ردشون کرده باشن.
selda تو از کجا قبول شدی؟
ای کاش جلفا تکمیل بده.ولی یکی از بچه ها می گفت که کسایی رو برا تکمیل دعوت می کنن که از مصاحبه ردشون کرده باشن.
من از قشم واسه هرمزگان قبول شدم ک نرفتم مصاحبه!نمیدونم ولی ای کاش ک اونجو نباشه فقط!!!آخه اسم منو نوشت سازمان سنجش واسه تکمیل.اگ تکمیل باشه قسمت بشه 1شانسی هس!!!
سلام احسان من از اصفهانم و خیلی نگرانه نتیجمم اینجور که شما گفتی احتمال قبولی کمه نمیدونم چیکار کنم واسه کنکوره 92 ثبت نام کنم یا نه؟ من تو مصاحبه های پزشکی هرمزگان قشم و داروی آبادان پذیرفته شدم یعنی تو یکی از اینا قبول نهایی نمیشم؟
یعنی چی اسمتو سنجش زده واسه تکمیل؟
رفتم 1فرم دادن پر کردم اگه تکمیل باشه شاید1نگاهی بندازن!!![]()
خودت رفتی یا دعوتت کردن؟
نه عزیزم دعوت نکردن!!!مهمون ناخونده بودم!خودم رفتم چاره ای نداشتم!مگه شما نرفتین مصاحبه؟؟آخه اونجا ب من گفتن اگه بخوای واسه تکمیل بصبری نباید بری مصاحبه جایی ک قبول شدی!منم نرفتم!
نهههههههههههههه...آخه من از کجا میدونستم.حالا ممکن نیست منم تو تکمیل انتخاب بشم؟
مریم خانوم شما مطمعنی که پارسال شهید بهشتی ۴۲ نفر پذیرفته من از هر کی می پرسم اولویته اولشو شهید بهشتی نزده پس یه امیدی هست شما هم که شیراز زدین .
سلام
امکانش هست که هیچ کدوم رو قبول نشین
من که ثبت نام کردم به شما هم توصیه می کنم حتما ثبت نام کنید تا فردا وقت داره یک موقع قبول نشدین .......
اصلا نباید منتظر اما و اگر موند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)