سلام دوستان ، من هم دارم این بازی رو انجام میدم و تقریبا آخرش هستم .. فقط یه لطفی می کنید کل ساندترک ها (آهنگ های) بازی رو آپلود کنید ؟ هم موسیقی های متن و هم صداها. واقعا ممنونم
سلام دوستان ، من هم دارم این بازی رو انجام میدم و تقریبا آخرش هستم .. فقط یه لطفی می کنید کل ساندترک ها (آهنگ های) بازی رو آپلود کنید ؟ هم موسیقی های متن و هم صداها. واقعا ممنونم
25 گیگ لینک رو مستقیم کردم فردا میزارم برا دانلود یعنی چقدر طول میکشه؟
امیدوارم ارزش رو داشته باشه
من هیچوقت هیچ کدوم نسخه های هستمن رو تا آخرش نرفتم همیشه یه جاش گیر میکردم دیگه بی خیال میشدم
امیدوارم اینبار این اتفاق نیفته
هنوز هم شدیدا مخفی کاری داره؟
100 در 100 ارزش دانلود رو داره به نظرم
بازی خیلی باحاله . از نظر مخفی کاری هم نسبت به نسخه قبل سرعتی تر اکشن تر شده
دیشب تا صب خواب نسخه ی پی سیه هیتمنو دیدم...یه عالمه بازی کردم![]()
اینم فیلم 3 دقیقه ای از بازی (خودم گرفتم )
حجم فیلم خیلی رفت بالا به همین دلیل کیفیت فیلم رو آوردم پایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداروشکر بازی سبک خودش رو حفظ کرده و مثل قدیم وقتی روی درجه سخت بازی می کنی حتما باید با مخفی کاری بازی رو پیش ببرید.
بازی تا الان خیلی به مذاقم خوش اومده ولی متاسفانه فرصت نداشتم زیاد بازیش کنم. طراحی مامور 47 خیلی زیبا هست، موزیک بازی هم خیلی با کانتکست جور در میاد و یخورده هم بعضی جاهاش آدم رو یاد موزیک Inception میندازه. در کل بازی عالیه و نقشه ای که توی ذهنت باشه رو میشه انجام بدی.
یک نکته بسیار جالب اینکه توی یکی از مراحل که به داکوتای جنوبی رفته بودیم توی یک بار Kane شخصیت بازی Kane and Lynch رو دیدم و جلوتر توی قسمت تیراندازی توی مغازه فروش اسلحه می تونید Lynch رو هم ببینید.
خب منم امروز نشستم پای بازی و تمومش کردم ( نسخه 360 ) ،
باید بگم تو بازی هایی که تو این یکی دو ماه اومده بود از هیچ کدوم به اندازه هیتمن خوشم نیومد ، بلک اوپس 2 که نا امیدم کرد و از هیلو هم زیاد خوشم نمیاد ، این هیتمن یه دفعه اومد و مثل یه ناجی عمل کرد .
قبلا هم گفته بودم که اولین تجربه هیتمنم هست و اینقدر از بازی خوشم اومد که میخام بلافاصله با یه درجه سختی بیشتر بازی را از نوع آغاز کنم .
به شخصه روایت سینمای بسیار زیبای بازی را از همه چیز بیشتر پسندیدم ، امیدوارم بازی های دیگه هم از این نوع روایت داستان بیشتر استفاده کنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)