با سرعت به اساسین مقابلتون برین در حالی که Shift رو نگه داشتین.
با سرعت به اساسین مقابلتون برین در حالی که Shift رو نگه داشتین.
دوستان این چیزایی که از سربازا جم میکنیم مثلا سولفور و... به چه دردی میخورن؟یادم تو نسخه های قبل هم بود ولی تاحالا دقت نکرده بودم![]()
بازیو گرفتم.واقعا از 3 نسخه ی قبلش بهتر شده.صحنه های سینماتیک جالبی هم داره که خیلی خوشم اومد
تنها بدی ای که دیدم ازش صدای بازی بود.احساس میکنم رو صدا اصلا کار نشده.صدای محیط واقعا مزخرفه.برای شما هم همینطوره؟؟؟
چرا دزموند تو هر سری نسبت به قبل قیافش دچار تغییر و تحول میشه آخه این دیگه کیه هیچ شباهتی به قبلیه نداره
اینم Francisco Rendez دزموند واقعی :
![]()
من زیاد از بازی خوشم نیومد.
دلیل اصلیش هم تعییرات زیادشه.شاید من یکم زیاده روی کنم ولی حتی باجزیی عوض شدن دکمه های بازی هم حال نکردم.e مخصوص کارهای سر بود LShift برای دست که تا الان همه اش با شیفت انجام میشه. دکمه v هم یکم اعصاب خورد کنه.
صحنه آهسته کشتن آخرین سرباز هم جالب نشده نمیدونم مشکلش کجاست!
دفاع از اساسین ها رو هم که اصلا نگو ... انگار داری بازی استراتژیک بازی میکنیاین تیکه بازی رو که کردم اعصابم خورد شد اومدم بیرون .
ولی خب گرافیک خوبه.گیم پلی هم که همون روانی همیشگی رو داره.آهنگسازی اگه نگیم عالیه خوبه.شروع داستان تقریبا خوب بود ولی من انتظار خیلی عالی داشتم.چیزی به نظرم رسید اضافه میکنم.
با اون تیکه yusuf tazim da estabol خیلی حال کردم.
سولفور کجای ورژن قبل بود؟؟!دوستان این چیزایی که از سربازا جم میکنیم مثلا سولفور و... به چه دردی میخورن؟یادم تو نسخه های قبل هم بود ولی تاحالا دقت نکرده بودمیکم ادامه بدی یاد میگیری باهاشون بمب بسازی.
یکی از ایراداتی که گیم اسپات گرفته همینه.نوشته بود مثله اینه که جراحی پلاستیک کرده!چرا دزموند تو هر سری نسبت به قبل قیافش دچار تغییر و تحول میشه آخه این دیگه کیه هیچ شباهتی به قبلیه نداره
Last edited by king 2009; 27-11-2011 at 13:18.
بابا این Full Synchrization (اگه درست نوشته باشم) خیلی اعصاب خورد کنه.
وقتی یه اشتباهی می کنیم و Full نمیشهو بازی رو Load می کنیم نمیشه و کل مموری رو باید از اول بریم تا بتونیم Full کنیم.
آخه این چه کاریه ؟ تو Brotherhood هم همینطور بود من مجبور بودم سیوها رو کپی کنم و بیام تو بازی و دوباره برم بیرون و کپی کنم و دوباره بیام و ...
اقایون یه سوال بازی مثل قبلی صحنه های ...ک..ی داره ؟ اگه داره بگین توی خونه هوای خودمون رو داشته باشیم![]()
نه نبوده جدیده
اینا رو یه ذره برو جلوتر می فهمی
محتوای مخفی: بازی نکردین نبینین
دوستان من همین الان بازی رو نصب کردم! همون جایی که کنار ساحل بیدار میشه! اما گرافیکش بهم نچسبد ! کل بازی گرافیکش این طوریه ؟
بعضی مواقع بازی خودش به طبق کارت گرافیک گرافیکش رو محدود می کنه
گرافیکتون رو می شه بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)