اون قسمت از صحبت ناظر حذف شد... میخوام ببینم صحبت دیگه ایی هم میمونه با این وضعیت یا نه.
شما هم لطفا تمومش کنین.
اون قسمت از صحبت ناظر حذف شد... میخوام ببینم صحبت دیگه ایی هم میمونه با این وضعیت یا نه.
شما هم لطفا تمومش کنین.
بالاخره هرکسی یه عقیده داره! از یه چیزی خوشش میاد! چرا این همه شدید با هم برخورد میکنید...
همونطوری که فیفا طرفداران خودش رو داره پیس هم داره!
زمانی بود که فیفا به گرد پیس نمیرسید ولی الان اوضاع کاملا برعکس شده و..
راستش رو بخواین من هیچ جوره نمیتونم با این پیس سال های اخیر ازتباط برقرار کنم ...
دوستانی هم دارم که دقیقا برعکس منن!.
بابا الات وقت این بحث ها نیست که. بگید از کدوم مغازه بریم نسخه اصلی بازی رو بگیریم؟؟؟
ولی دیگه نه اونقدر که بیاد به فیفا برسه یا پشت سر بذارتشولی از یه سایت بازی بعیده که بیاد رای به برتری گیم پلی PES نسبت به فیفا بدهمن دوست ندارم بحث رو ادامه بدم..عامل شکست های متوالی PES از سال 2006 تا الان مشکل سازنده در ناکامی بهبود گیم پلی!
ولی اگه به نقل قولهای بالا توجه کنید متوجه این میشید که همه ی این حرفها برای طرفدارن pes به نوعی تحریک کنندست...
در ضمن فکر نکنم درست باشه که پست کارباری عادی پاک بشه ولی برای ناظر انجمن ادیت..
موفق باشید
Last edited by majid322; 26-09-2011 at 20:07.
عزیزم شما اگه تهرانی یه سر به توپخونه یا همون پشت شهرداری بزن امروز نیاورده باشه فردا به احتمال زیاد اورده...بابا الات وقت این بحث ها نیست که. بگید از کدوم مغازه بریم نسخه اصلی بازی رو بگیریم؟؟؟![]()
البته فعلا فقط دو زبان آلمانی و فرانسویش اومده![]()
خدا رو شکر که بحث تموم شد ولی یه نکته ای رو بگم .... من نه حرف زشتی زدم نه چیزی گفتم ولی نمیدونم چرا پست های منو پاک کردین ؟؟ من چه گناهی داشتم ؟خواهش میکنم یه نفر بیاد جواب درست و حسابی تحویلم بده ...........
کسی نیست جوابمو بده ؟؟؟ واسه چی پست های منو پاک کردین ؟؟ لطفا با دلیل !!!!!!!
شما باید این سوال ها رو تو پروفایل ناظر ها و مدیر ها اعلام کنید یا بهشون پیام خصوصی بدین.
نه این که بیاین و تو تاپیک که یه جای عمومیه بگین.
الان مثلاً این :
چه ربطی به تاپیک بازی pes 2012 داره ؟؟واسه چی پست های منو پاک کردین ؟؟
لطفا رعایت کنید.
آره آفرین منظورم همین بودفکر کنم football life بود؟
این بخش به بازی اضافه شده ؟ یکی بیاد در مورد این توضیح بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)