تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 280 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

سومديك گزينه جانشيني هنكه در پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس در صورت عدم توافق با هنكه با يك مربي ديگر وارد مذاكره خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس صحبت‌هاي اوليه را براي جذب توماس هنكه انجام داده‌اند اما پس از جلساتي كه امروز با حميد استيلي داشتند به اين نتيجه رسيدند در صورتي كه اين مربي به قرمزپوشان جواب منفي بدهد با رالف سومديك، مربي پيشين دورتموند آلمان و تيم ملي غنا وارد مذاكره شوند و مقدمات حضور وي را در ايران مهيا كنند. هنكه تا 3 روز آينده وقت دارد تا به قرمزپوشان جواب نهايي را بدهد.
    سومديك در سال‌ 2003 هدايت تيم ملي غنا را بر عهده داشت. وي از سال 2003 تا 2007 مربي هامبورگ بود و در فصل 2007-2008 در دورتموند فعاليت مي‌كرد. اين مربي آلماني در سال‌هاي 2009 تا 2011 در تيم گنجلربيلي تركيه حضور داشت.
    انتهاي پيام/

2. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

خيلي فوري: ميثاق در پرسپوليس

سايت گل- بالاخره تكليف دومين دروازه‌بان پرسپوايس در ليگ يازدهم هم مشخص شد و اين دروازه‌بان كسي نبود جز ميثاق معمارزاده!
    پيش از اين هم صحبت‌هاي زيادي درباره بازگشت ميثاق به پرسپوليس به گوش مي‌رسيد اما با توجه به رابطه سرد او و حقيقي اين انتقال كمي بعيد به نظر مي‌آمد. اما در نهايت ميثاق معمارزاده بعد از يك فصل دوري از پرسپوليس به اين تيم بازگشت تا از فردا فولادي‌ها به دنبال يك دروازه‌بان ديگر باشند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن. پس حسين آشنا چي شد؟...

4. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

نصرتي: اگر دايي نبود همان اول به پرسپوليس مي‌آمدم/ با دايي شل دست دادم ناراحت شد/ لطف خدا شامل او شد اما قدر ندانست و شكست خورد

محتوای مخفی: ادامه؛ 
    سايت گل- وقتي محمد نصرتي با استقلال قرارداد داخلي بست و چند روز بعد با يك تصميم ناگهاني به پرسپوليس پيوست يكي از مهم‌ترين حاشيه‌هاي فصل نقل و انتقالات شكل گرفت. حركت نصرتي از آن جهت عجيب بود كه او مي‌دانست دور زدن استقلالي‌ها بعد از آن قرارداد داخلي مي‌تواند دردسرهاي زيادي براي او داشته باشد. ظاهرا يكي از انگيزه‌هاي اصلي نصرتي براي اين تغيير جهت رابطه تيره و تار او با علي دايي بوده كه تا مدتي قبل هنوز رفتنش از پرسپوليس مسجل نشده بود. مدافع تراكتورسازي در فصل گذشته اين رازها را در مصاحبه‌اي مفصل با روزنامه تماشا فاش كرد كه بخش‌هاي مهم آن را مي‌خوانيد.

به بازیکنانی که از پرسپولیس و استقلال به تیم رقیب می‌روند می‌گویند یاغی. به تو نمی‌آید که یاغی باشی. به نظرت انتخاب استقلال تصميم درستي بود؟
    بعد از آخرین بازی برای تراکتور مدیریت باشگاه گفت که ما به شما برای فصل بعد خبر می‌دهیم. سه هفته گذشت خبری نشد و در این چند هفته آقای فتح الله زاده تماس گرفتند. از طرفی من قید پرسپولیس را زده بودم، چون مشکلاتی با علی دایی دارم و وقتی پرسپولیس قهرمان جام حذفی شد فکر می‌کردم دایی در پرسپولیس می‌ماند.

اگر دایی زودتر می‌رفت؟
    اگر زودتر می‌رفت خیلی فرق داشت. اول فصل هم پرسپولیسی‌ها صحبت کردند اما گفتم چون دایی هست نمی‌آیم.

تو رابطه‌ات با دایی خیلی خوب بود اما الان خیلی بد است. این همه تضاد چه دلیلی دارد؟
    زمانی که همبازی بودیم همه به دوستی ما حسادت می کردند. بارها شنیدم که می‌گفتند شما همسن نیستید که با هم رفاقت می‌کنید. اما ماجراي اختلاف برمی‌گردد به بازی با عربستان.

تو با دایی در رختکن دست ندادی؟
    چرا دست ندادم؟! دست دادم اما ناراحت بودم.

چرا ناراحت بودی؟
    من تازه با النصر قرارداد بسته بودم. چهار روز هم با این تیم تمرین نکرده بودم. لوکا را هم می‌شناسید كه چقدر عصبی است. رفتم با لوکا صحبت کردم که اجازه بدهد بروم تمرین تیم ملی؛ قبول کرد. من دوهفته زودتر آمدم تمرین تیم ملی. در تهران تمرین کردم و بعد کیش؛ رفتیم عربستان. ارنج را دایی خواند... نبودم. با خودم گفتم تو ذخیره ها که هستم. اما ذخیره‌ها را هم خواند باز هم نبودم. پیش خودم گفتم: آقای دایی تو که نمی‌خواستی من را بازی بدهی چرا من را از تمرین النصر کشاندی.
    خدا را شاهد می‌گیرم آنطوری هم ناراحت نبودم که اخم کنم. قبل بازی که هیچ اتفاقی نبود همه چیز خوب بود. بعد از بازی در رختکن آمد دست بدهد من شل دست دادم. می‌دانید کی ناراحت شدم؟ وقتی که روی سکو نشسته بودم و می‌دیدم تیم ملی می‌بایست با اختلاف چهار گل می‌باخت. فقط دو تک به تک را رحمتی گرفت. گل ما هم که تاکتیکی نبود. کرنر را زدند؛ مسعود با سر سابوند و نکونام هم گل کرد. من ناراحت شدم از اینکه می‌توانستم کمک کنم اما بیرون نشستم.

با دایی صحبت کردی؟
    اصلا... نظرش بود.

اما به دایی زنگ زدی؟
    تیم ملی چند بازی کرد و بازی با امارات رسید که در استادیوم النصر بود و من هم بازیکن النصر. من تلفنی با نکونام صحبت می‌کردم. به من گفت هادی عقیلی نیست یک تماس با دایی بگیر چون از دستت ناراحت است. دایی هم تازه از مکه آمده بود و به همین بهانه زنگ زدم. چند بار زنگ زدم جواب نداد و بعد چند روز جواب داد.
    گفتم: اگر از دست من ناراحتی شرایطم اینگونه بود در ضمن من کاری نکردم. دايي مکالمه را برد به سمت شوخی و خنده. اما باز هم من را دعوت نکرد. بازی امارات هم گذشت که باز هم تیم ملی خوب نبود و باید با اختلاف سه چهار گل می‌باخت. خدا آنقدر به بنده‌اش لطف می‌کند اما بنده هم باید کاری بکند. بعد هم آمد استادیوم آزادی جلوی 100هزار نفر به عربستان باخت. وقتی خدا لطف می‌کند باید قدر دانست.

یعنی نتیجه نگرفتن علی دایی در تیم ملی گوشزدی به او بود؟
    بله، تذکری بود که نباید خصومت‌های شخصی را به منافع ملی ارجحیت بدهد. چیز دیگری هم بود. قبل از جام ملت‌های زمان قلعه نویی ایشان با من تماس گرفت و چون مربی سایپا بود به من پیشنهاد داد بروم سایپا. من رفتم جام ملت‌ها و ایشان هم با تیم ملی دانشجویان رفت دانمارک. من تا برگشتم با موبایل دایی تماس گرفتم اما جواب نمی‌داد. همان موقع آقای کاشانی به من پیشنهاد پرسپولیس را داد. وقتی دایی جواب نمی داد؛آقای کاشانی همه شرایط من را پذیرفت و من رفتم پرسپولیس.

دیگر با دایی برخورد نداشتی؟
    نه هیچ رابطه‌ای نداشتیم. فقط وقتی ایشان با تیم پرسپولیس آمد دبی؛ من هم رفتم به دیدن بازیکنان و حتی یادم هست که عید نوروز بود. وقتی رفتم خیلی سرد برخورد کرد و چیز دیگری نبود. در بازی پرسپولیس – تراکتور هم سمتش نرفتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علي کريمي، محمد نصرتی و حسين آشنا
    ممنون...پس به شدت در نقل و انتقالات ضعیف بودیم

کریمی که بخاطر اسمی بودنش جذب شد و میخواستن اینطوری دهن هواداران رو ببندن

میثاق و آشنا هم که مهره های آنچنان سطح بالایی نیستن
    نصرتی باز از سپهر به نظرم بهتره

ولی همچنان در دفاع چپ و خط حمله ضعیف هستیم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پيوستن اولادي به پرسپوليس تقريبا قطعي است

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با اشاره به قطعي شدن حضور اولادي در پرسپوليس اعلام کرد که منتظر بازگشت وي از اردوي تيم ملي در اتريش هستيم تا مذاکرات نهايي را انجام دهيم.

حميد استيلي روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: در روز هاي اخير تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته ايم و بازيکنان در شرايط خوبي قرار دارند.

وي در خصوص آخرين وضعيت محسن عاشوري ادامه داد: تمام توافقات با اين مربي انجام شده است و به زودي او در تمرينات حضور پيدا مي کند.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص ديدار اين تيم در هفته اول ليگ برتر مقابل ملوان بندرانزلي گفت: در بازي هاي ابتدايي ليگ نمي توان در خصوص تيم هاي صحبت کرد اما بايد بدانيم ملوان هميشه در مقابل پرسپوليس و استقلال تيم قدرتمندي است.

وي تصريح کرد: از اينکه بازي اول خود را در ورزشگاه آزادي برگزار مي کنيم خوشحالم و اميدوارم هواداران استقبال خوبي کنند.

وي در خصوص وضعيت مهرداد اولادي اظهار داشت: مذاکرات خوبي با اين بازيکن داشته ايم و فکر مي کنم او در بازگشت به کشور قرارداد خود را با ما امضا کند.

استيلي گفت: با کريم انصاري فرد نيز مذاکرات خوبي صورت گرفته و اميدوارم او نيز به ترکيب ما اضافه شود.

وي در خصوص شايعات اخير مبني بر جذب مهدي مهدوي کيا اعلام کرد که تنها چيزي که در اين خصوص مي توانم بگويم آرزوي موفقيت براي او است.

استيلي با اشاره به مصدوميت هادي نوروزي در اردوي تيم ملي گفت: مچ پاي اين بازيکن دچار مصدوميت شده و اميدوارم مشکل مهمي برايش پيش نيامده باشد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران خاطرنشان کرد: قصد داريم يک دروازه بان مطمئن را تا سه روز آينده جذب کنيم و تمام سعي خود را خواهم کرد تا بهترين گزينه موجود انتخاب شود.

استيلي در خصوص احتمال جذب فرزاد آشوبي گفت: اين بازيکن در ليست من نيست زيرا در پست او چند بازيکن خوب در اختيار داريم.

وي ادامه داد: بازيکنان مد نظرم در پست هاي هافبک دفاعي و هافبک چپ خارجي خواهند بود و تنها مهاجمان جديد تيم ايراني هستند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ظاهراً اخبار درباره‌ی ادینهو درست بود و اماراتی‌ها نتونستن بگیرنش ...
    امیدوارم پرسپولیس دست بجنبونه، با 700-600 میلیون هم شده بگیردش، واقعاً لازمش داریم ...

10. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تا زمانی که بازیکن رسما قرارداد امضا نکنه هیچ چیزی نمیشه گفت !

پيوستن اولادي به پرسپوليس تقريبا قطعي است

اگه قطعی هست دیگه تقریبانش چیه ؟

اگه میثاق قطعی شده باشه از لحاظ دروازه بان دیگه کمبودی نداریم . میثاق دروازه بان خوش استیلی هست که امیدوارم این فصل هم رویه فرم باشه و رقابت خوبی با حقیقی داشته باشه .
    جذب ادینهو + اولادی در کنار بودن نوروزی و غلامرضا رضایی تا حدودی مشکلات خط حمله رو می تونه حل کنه . محرومیت ها ، مصدومیت ها و حضور تویه 3 جام رو باید در نظر گرفت !

12. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس این که میگفتن ادینهو رفته الشباب چی بود؟!
    توی سایت گل هم نوشته بود!!!
    کلا رسم شده با همه باشگاه ها به توافق میرسن و هر کی پول بیشتری میداد اونو اینتخاب میکنن

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پس این که میگفتن ادینهو رفته الشباب چی بود؟!
    توی سایت گل هم نوشته بود!!!
    کلا رسم شده با همه باشگاه ها به توافق میرسن و هر کی پول بیشتری میداد اونو اینتخاب میکنن
    فکر کنم تو همین تاپیک هم خبرش اومد که الشباب ظرفیت بازیکنای آسیایی‌اش (یا یه همچین چیزی) پر شده و نمی‌تونه ادینهو رو جذب کنه ...
    شاید به خاطر همین بوده، نخواستن صداش رو در بیارن ...

پ.ن: سپهر حیدری هم رفت مس کرمان ... هر جا که هست امیدوارم موفق باشه، خاطرات خوبی داریم باهاش ... بازیکن بدی هم نبود خداییش!

16. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

فقط مطلب رو جلد خبر ورزشی رو ببینید درباره زارعی اصل خنده اس

زارعی:نمانده ام چون استیلی یک جوری گفت تو را می خواهم!

چطوری گفت؟
    یکی نیست اخه به این زارعی بگه چی هستی که ناز هم میکنی همون بهتر که بری فقط استارت میزنه

18. 4 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •