ونگر: خوب بود، یک عملکرد روحیه بخش
مصاحبه آرسن ونگر بعداز دیدار با استوک سیتی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل استوک سیتی.
در موردی پیروزی مقابل استوک...
عملکرد تیمی مستحکمی داشتیم، جایی که می توانستید ببینید تیم از نظر دفاعی پیشرفت کرده است. خصوصا وقتی در مقابل تیمی همانند استوک مبارزه می کنید. ما از نظر دفاعی مستحکم تر به نظر می رسیدیم و تا وقتی بازی به تساوی کشیده شد شروع خوبی داشتیم. سپس احساس کردم کمی مضطرب شدیم و به استراحت بین دو نیمه نیاز داشتیم تا آرامش خود را بدست آوریم و سپس بازگشتیم.
نیمه دوم کاملا برای ما بود، خصوصا بعد از گذشت 15 دقیقه و بعد مساله اصلی گلزنی بود. ونپرسی می تواند این کار را بهتر از خیلی از افراد انجام دهد و وقتی به زمین امد این کار را انجام داد در مجموع خوب بود، یک عملکرد روحیه بخش و جمعیت احساس می کرد که این تیم می خواهد خوب عمل کند زیرا آنها بار دیگر پشتیبان تیم باقی ماندند و این بسیار مثبت است. آنها احساس کردند که تیم آماده است تلاش بیشتری به کار گیرد.
البته رابین با دو گل شایسته تحسین بسیاری بود اما احساس می کنم جروینیو هم بازی پر تحرکی داشت، یک بازی بسیار تاثیر گزار.
در مورد دلیل اضطراب نیمه اول...
سرخوردگی. همچنین بازیکنان کمی عصبی بودند زیرا می دانستند توپ هاس دوم برای ما حیاتی است. ما نمی توانستیم هر توپی را مقابل کراوچ بدست اوریم بنابراین توپ دوم واقعا مهم بود. بازیکنان احساس می کردند که ما روی توپ های دوم به دردسر افتادیم اما باید به استوک اعتبار دهم، آنها روی ضربات ایستگاهی ما را متعجب کردند و بعد از آن کسی نبود تا توپ های دوم را استفاده کند. آنها از این مزیت استفاده کردند و بعد از آن نا امیدی افزایش یافت و پاس های ما کمتر به نیمه زمین میرسید.
در مورد ضربه ایستگاهی که منجر به گل کراوچ شد...
معتدم به هیچ وجه خطا نبود، برعکس فکر میکنم یک ضربه سر فوق العاده از کوسیلنی بود. نمی توانستم درک کنم داور چه چیزی دیده. این نگران کننده است که ما شاوکراس را نگرفتیم اما بازیکنان بلافاصله در بین دو نیمه می دانستند که گرفتار این حرکت شدند اما ما واکنش فوق العاده ای در نیمه دوم داشتیم و بخش نهایی بازی کاملا برای ما بود.
در مورد اینکه چرا به ونپرسی استراحت دادید...
او دچار گرفتگی عضلانی شده بود و من 19 بازیکن در تمرینات دیروز داشتم زیرا مطمئن نبودم آیا او در لیست بازیکنان خواهد بود یا نه. امروز صبح او تستی داشت و از نظر پزشکی برای نشستن روی نیمکت اماده بود. قبل از اینکه شما او را کنار بزنید همیشه باید 15 بار فکر کنید " واقعا باید این کار ار انجام دهم یا نه؟" اما اگر به تعداد بازی هایی که او انجام داده نگاه کنید و پیشینه ای که او داشته، آنوقت کمی محتاط تر عمل می کنید.
در مورد اتهاماتی مبنی بر اینکه تیمی تک ستاره هستید...
من به هیچ وجه چنین احساسی ندارم. وقتی می خواهید تیمی با کیفیت باشید همیشه بازیکنی دارید که برجسته تر است و کسی که میتواند کار را تمام کند. قبلا تیری هانری را داشتیم. رابین یک کیفیت استثنایی است بنابرین شما با این مباحث روبرو می شوید.
در مورد حضور یوهان جیورو در دفاع راست...
نمی دانم که آیا او بطور دائم گزینه ای برای بازی در انجاست یا نه اما امروز بازی خیلی خوبی ارائه کرد. انچه امروز خوب بود این بود که در عقب زمین بلند قد بودیم. ما جیورو، سانتوس، مرته ساکر و کوسیلنی را در دفاع داشتیم. وقتی با استوک سیتی روبرو می شوید این قابلیت جالب توجهی است.
در مورد امادگی ونپرسی برای دیدرا با چلسی...
او مصدوم نبود، تنها یک گرفتگی عظلانی بود. او آماده خواهد شد.
در مورد عملکرد مروان شماک...
معتقدم او به سختی کار کرده. او در این لحظه به دنبال گل است. احساس می کردم دو یا سه فرصت در نیمه اول بود که او نزدیک به زدن سانتر ها و تنها شاوکراس مانع آن شد. من از تلاش او راضی هستم. معتقدم او در ذهن خود می داند که در این لحظه ونپرسی غیر قابل دسترسی است زیرا ما با دو بازیکن گوش بازی می کنیم و دشوار است که با دو مهاجم کار کنید زیرا در میانه زمین خیلی خالی می شویم. بنابراین مگر اینکه سیستم را تغییر دهم تا او و ونپرسی در کنار هم بازی کنند. سخت است اما او همانند هر مهاجم دیگر با بازی های بیشتر و گلزنی اعتماد به نفس خود را بدست می اورد.
در مورد پیروزی منچستر سیتیدر الدترافورد...
یک سورپرایز بود. امروز دیدید که فرانسه در فینال راگبی قهرمانی جهان به شکست نیوزیلند نزدیک بود، من چنینی چیزی را به هر حال نمی دیدم!! گل های پر شمار برای من مفهوم خاصی ندارد زیرا به معنای این است که چیز خاصی در بازی رخ داده است. ما در 20 دقیقه پایانی در الدرتافورد 4 گل دریافت کردیم و امروز منچستر یونایتد در 15 - 20 دقیقه آخر 3 گل دریافت کرد. زمانی که شما در موقعیتی هستید که باید با 10 بازیکن مقابل تیمی خوب حمله کنید، آسیب پذیر می شوید. چیزی که بعد از بازی رو به رو شدن با آن دشوار تر است، جنبه های احساسی نتیجه ای این چنینی است که بر ذهن و بدن شما باقی می ماند.
gunnerstrust.com