تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 339 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

آندرانیک تیموریان رسما به استقلال پیوست

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، دقایقی قبل آندرانیک تیموریان هافبک فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، پس از انجام آخرین مذاکرات با دکتر فتحالهزاده و حصول توافقات، با حضور در هیأت فوتبال تهران با عقد قراردادی یکساله رسما به تیم استقلال پیوست.

2. 6 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رحمتی: می‌خواهم دینم را به هواداران استقلال ادا کنم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، مهدی رحمتی دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال در ابتدای صحبت‌های خود در کنفرانس خبری امروز گفت: 11 سال است فوتبال بازی می‌کنم، نه از ستایش مغرور می‌شوم و نه از تحقیر مغموم. دوران خوبی را در فجرسپاسی داشتم، به سپاهان رفتم و دو سال در استقلال بودم. دو سال خیلی خوبی را در استقلال نداشتم و امیدوارم بتوانم امسال که در بهترین شرایط هستم، دین خود را به هواداران ادا و دل آنها را شاد کنم. خیلی‌‌ها اعتقاد داشتند که دیگر به استقلال بازنخواهم گشت اما در عمل دیدند که چنین نیست.
    وی ادامه داد: هرگز در زندگی دنبال زیاده‌خواهی نبودم. روزی همه دست خداست، همواره گفته‌ام که دنبال حق خودم هستم، روزگاری با حقوق کارگری و زحمت پدرم روزگار می‌گذراندم و امروز هم دنبال چیزی بیشتر از حق و حقوق خود نیستم. در فجر سپاسی 37 میلیون و در دو سالی که افتخار حضور در استقلال را داشتم تنها 17 میلیون گرفتم. در مس کرمان هم به اندازه یک بازیکن معمولی حقوق گرفتم، واقعا نمی‌دانم گناه من چیست که این قدر از همه طرف به من حمله می‌شود؟ آیا کسی می‌تواند ادعا کند که برای تیم ملی کشور کم گذاشته‌‌ام؟ نه قتل کرده‌ام و نه از دیوار کسی بالا رفته‌ام. نمی‌گویم بهترین بازیکن تیم ملی اما یکی از یازده نفر اصلی تیم ملی که بوده‌ام؟
    گلر اول فوتبال ایران در مورد باشگاه سپاهان و شهر اصفهان گفت: باید تشکر صمیمانه‌ای از مردم اصفهان و هواداران سپاهان و مسئولان این باشگاه داشته باشم. از نیم فصل دوم لیگ دهم اعلام کرده بودم که احتمال دارد سال آینده به دلیل مسائل شخصی نتوانم در اصفهان باشم. اصفهان شهر بسیار خوب با فرهنگی بالا و پرامکانات است اما چون من بچه تهران هستم و در اصفهان کسی را ندارم و فرزندم باید به مدرسه برود، ترجیح دادم خانواده‌ام را به تهران بیاورم.
    شماره یک امسال استقلال افزود: برخلاف برخی از شایعات هیچ گونه شرطی برای استقلال نگذاشتم و قبل از رفتن به اردوی اتریش اعلام کرده بودم که به استقلال خواهم رفت. در مصاحبه‌ای گفته بودم که هیچ پول یا چکی از استقلال نگرفتم اما هرگز نگفتم به استقلال نخواهم رفت. من نه در دفتر باشگاه پرسپولیس و نه در هیچ مکانی با کاشانی دیدار نکرده‌ام که بخواهم شروطی را مطرح کنم. پرسپولیس تیم بزرگی است ولی من دو سال بازیکن استقلال بودم و ترجیح دادم باز هم در این تیم و در کنار هواداران آن باشم.
    رحمتی در مورد احضارش به سازمان لیگ گفت: هرگز به سازمان لیگ احضار نشده‌ام، سال‌هاست سردار محمدی را می‌شناسم و خودم چند بار به دیدن ایشان رفتم. با یکدیگر صحبت کردیم و هیچ مشکلی وجود ندارد و کپی تمام برگه‌های قراردادم هم در اختیار ایشان قرار دارد. رحمتی در مورد جلال حسینی خاطرنشان کرد: هرگز در جایی نگفته‌ام شرط حضورم، حضور داشتن جلال حسینی است. حسینی بازیکن بزرگی است که خیلی تیم‌‌ها خواهان وی هستند. مگر ایشان بدون تیم مانده که من برایشان دنبال تیم باشم؟ آنهایی که این شایعات را مطرح می‌کردند حالا می‌بینند که من به استقلال آمدم و حسینی در سپاهان ماندگار شده است.
    دروازه‌بان آبی‌پوشان در مورد شایعه مصدومیتش تصریح کرد: سال گذشته در سه جام تنها در یک بازی، آن هم با نظر کادر فنی به میدان نرفتم. استقلال کادر پزشکی مجربی دارد که یقیقا بر امور پزشکی اشراف کامل دارند. در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم و سه هفته استراحت لازم را هم برای دوران نقاهت آخرین مصدومیتم پشت سر گذاشته‌ام.
    رحمتی پیرامون پیراهن شماره یک استقلال و مرحوم حجازی گفت: افتخار می‌کنم با پیراهن شماره یک که زمانی آن را ناصر حجازی می‌پوشید به میدان بروم. یکی از افتخارات زندگی من این است که ناصر حجازی گفته بود رحمتی مرا یاد جوانی‌ام می‌اندازد...
    در پایان رحمتی پیرامون حاشیه‌های احتمالی گفت: در سپاهان هم حواشی فراوان بود، اما من تحمل می‌کردم. من پیش‌بینی همه مسائل را کرده‌ام و از اصحاب رسانه می‌خواهم نقل قول‌های من را فقط از سایت شخصی‌‌ام استخراج کنند.

تیموریان رسما به استقلال پیوست
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، دقایقی قبل آندرانیک تیموریان هافبک فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز، پس از انجام آخرین مذاکرات با دکتر فتح‌اله‌زاده و حصول توافقات، با حضور در هیأت فوتبال تهران با عقد قراردادی یک‌ساله رسما به تیم استقلال پیوست.

فرامرز ظلی: امیدوارم رحمتی رسالتش را به درستی انجام دهد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فرامرز ظلی، پیشکسوت فوتبال ایران در مورد مهدی رحمتی که به تازگی به تیم فوتبال استقلال پیوسته است، گفت: هیچ بازیکنی بی‌جهت بزرگ نمی‌شود و لقب ستاره به خود نمی‌گیرد.
    یقینا رحمتی، گلر متبحری است و شخصیت خاص خودش را دارد. او وارث تاریخ‌سازان این مملکت است که پیش از وی پیراهن شماره یک استقلال را بر تن کرده‌اند، امیدوارم این ورزشکار با اخلاق رسالت خود را به درستی انجام دهد.
    وی ادامه داد: از صمیم قلب از خدا می‌خواهم که این بازیکن بتواند موفق باشد و باعث سربلندی استقلال شود. استقلال خانه عشق است و او به خانه خود بازگشته است. همه ما آموختیم که باید تقدس‌ها حفظ شود و ان‌شاء‌ا... هم رحمتی در این راه در باشگاه استقلال موفق خواهد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    و اينا هم نتيجه يه مديريته عاليه كه مثل بعضي مديرايه تيمهايه ديگه به گفته رسانه ها بهترين مدير ايران نيستو تويه عمل نشون داده بهترينه.با دسته خالي تيمو كهكشاني بست.اونم از رويه حساب نه مثله استيل اذينه پارسال از رويه........
    واقعا بايد به داشتنه همچين مديري افتخار كنيم.اگه حاجي نبود وضعمون 100 برابر از پرسپوليس بدتر بود.اون سالم كه قهرمان شديم همش زحماته حاجي بود كه به نامه واعظ ثبت شد
    امسال به قهرمانيه اسيا خيلي اميدوارم
    مهره هايي كه داريم از مهره هايه پارساله سپاهان هم سرترن پس اگه مظلومي يكم حاليش باشه حداقل بايد جزء 4تيمه اسيا باشيم(گرچه مايي كه 2تا قهرماني داريم تو اسيا با اين شرايطي كه داريم به نظر من كمتر از قهرمانيه اسيا شكسته)
    توكل ميكنيم به خدا ببينيم خدا چي ميخواد

4. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

6. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئولان باشگاه استقلال اعلام کردند؛خسرو حيدري فردا قراردادش را با استقلال ثبت مي کند

خسرو حيدري،هافبک تيم سپاهان براي حضور در تيم استقلال اقدامات لازم را انجام داده است.اين بازيکن قصد دارد با دريافت رضايتنامه از هيئت مديره جديد سپاهان قراردادش را رسما با آبي ها به ثبت برساند. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل ازيک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال؛ خسرو حيدري به اصفهان سفر کرده است،اما وي به مسئولان استقلال اميدواري داده است كه قرارداد خود را به زودي در اين تيم به ثبت مي رساند.

گفتني است؛خسرو حيدري به باشگاه استقلال اعلام کرده تنها منتظر يک امضاء از سوي مسئولان تيم سپاهان است و به همين علت استقلالي ها تا فردا منتظر وي هستند؛زيرا اعلام شده که قراردادش فردا در هيئت فوتبال به ثبت مي رسد و اين بازيکن رسما به جمع آبي ها مي پيوندد

کد:

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه خبر بد
    بند اول قرارداد ميداوودي نوشته شده در پایان فصل نخست قرارداد بدون قید و شرط فسخ می شود و بازیکن حق مذاکره و عقد قرارداد با هر یک از تیم های داخل یا خارج از کشور را دارد. در صورتی هم که طرفین برای ادامه همکاری توافق داشته باشند، باید قرارداد جدیدی منعقد شود.اون قرارداد 2 ساله پارسال هم برايه اين بوده كه فدراسيون اجازه نميداده زير 28 ساله ها يك ساله ببندن
    يعني چند ماهه بازيكن ازاده.تويه صحبتايه حاجي هم اسمي ازش برده نميشه.تويه خبري كه ديروز رو سايت باشگاه بود كه اسم ستاره هارو نوشته بود نامي از ميداوودي نبود

يعني انقد بي معرفته ميخواد بره؟مصدوميتش واسه ما بود فقط؟از ميلاد بعيده......

10. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال با هنكه قرارداد داخلي بست

ميشائيل هنکه با استقلال قرارداد داخلي بست.

علي فتح‌الله‌زاده از ثبت قرارداد داخلي با اين مربي آلماني خبر داد.
    وي در همين رابطه اظهار کرد: با هنکه قرارداد داخلي بسته ايم و اميدوارم هر چه زودتر به ما ملحق شود. فکر مي کنم او از هفته آينده در جمع ما باشد.
    هنکه متولد 27 آوريل 1957 در آلمان است. او دانش‌آموخته رشته ورزش و همچنين زمين‌شناسي در دانشگاه شهر بوخوم است. هنکه سابقه بازي در برخي تيم‌هاي نه چندان مطرح آلماني را دارد که شناخته‌ شده‌ترين آن‌ها پادرن بورن و همچنين واتن شايد هستند. در سال 1988 فوتبالش را به پايان برد و بلافاصله دوره‌هاي مربي‌گري را آغاز کرد. او در سال 1989 در بوروسيا دورتموند دستيار هورست کوپل بود. بعدها همين سمت را زير نظر اوتمار هيتسفلد و همچنين نويو اسکالا ادامه داد.
    هنکه سابقه مربي‌گري را نيز در کارنامه دارد. او در سال 2005 مربي‌گري کايزرسلاترن را بر عهده گرفت اما پس از شروعي ناموفق از اين تيم اخراج شد. شياطين سرخ فوتبال آلمان با هدايت او در 13 مسابقه تنها 9 امتياز را به دست آورده و قعرنشين جدول بودند. چيزي که در پايان فصل باعث شد کايزرسلاترن حتي با مربي‌گري ولفگانگ ولف نيز نتواند موفق باشد و در نهايت به بوندسليگاي 2 سقوط کرد.
    او در سال 2006 نيز هدايت تيم ساربروکن را بر عهده داشت و در اين تيم هم به عنوان سرمربي موفق نبود.
    آخرين ايستگاه مربي‌گري هنکه، باشگاه کلن بوده است. او در آنجا دستيار زوانمير سولدو بود و تا اکتبر 2010 به همکاري با اين مربي کروات ادامه داد.

کد:

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از تراکتور و قلعه‌نويي عذرخواهي مي‌کنم
    تيموريان:مي‌خواهم از استقلال به اروپا برگردم

بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال گفت: يکي از روزنامه‌ها نوشته بود که فوتبال آندرانيک تيموريان تمام شده اما من با اعتماد به نفس مي‌گويم تنها 27 سالم است و دوست دارم بار ديگر از فوتبال ايران به اروپا بروم.

آندرانيک تيموريان که امروز قراردادش را با باشگاه استقلال در هيئت فوتبال استان تهران به ثبت رساند، گفت: در وهله اول دوست دارم از باشگاه پرطرفدار تراکتورسازي تبريز شروع کنم. من يک سال بسيار خوب را در آن جا پشت سر گذاشتم. سردار جعفري، خطيبي، ابهران و کادر سرپرستي و فني تراکتور سال قبل زحمات زيادي کشيدند و من امسال عذرخواهي بزرگي به اين باشگاه و قلعه‌نويي و ستار همداني بدهکارم. شرايط به گونه‌اي بود که بايد در تهران بازي مي‌کردم. با وجود اينکه با تراکتورسازي هم صحبت کرده بودم اما پس از گفت‌وگو با خانواده‌ام تصميم گرفتم تهران را انتخاب کنم و خوشحال هستم که انتخابم استقلال با سابقه درخشانش است.
    وي افزود: بايد از فتح‌الله زاده، جويباري و اميري و منصور پورحيدري که پيگير کارهايم بودند کمال تشکر را کنم. از پرويز مظلومي هم بايد تشکر کنم. من 9 سال پيش در خدمت استقلال بودم. به هر حال استقلال باشگاهي بزرگ با پيشينه‌اي طلايي است و اميدوارم بتوانم که به لحاظ اخلاقي و فوتبالي به استقلال کمک کنم.
    تيموريان در پاسخ به اين سوال که بسياري معتقدند با حضور شما و جذب ساير بازيکنان استقلال مدعي اصلي کسب عنوان قهرماني در ليگ يازدهم است، گفت: فکر مي‌کنم فتح‌الله زاده به غير از آندرانيک تيموريان بازيکنان خوبي جذب کرده است. روي کاغذ استقلال جزو بهترين‌هاي ليگ آينده است. اما پرسپوليس و ساير تيم‌ها هم کار مي‌کنند. فوتبال هر روز پيشرفت مي‌کند. خوشحالم که رسانه‌ها و مردم استقلال را مدعي اصلي قهرماني مي‌دانند اما بايد در روي زمين شايستگي‌هاي خود را ثابت کنيم و قهرمان فصل 91 ـ 90 شويم.
    وي در پاسخ به اين سوال که شما سال‌ها با مجتبي جباري رفاقت داشته‌ايد و اکنون در کنار او بايد با ساير بازيکنان مياني استقلال از جمله کيانوش رحمتي رقابت کنيد، گفت: سال‌هاست با آقا مجتبي رفاقت دارم. براي کيانوش رحمتي هم احترام زيادي قائلم اما يکي از بزرگ‌ترين افسوس‌هاي من رفتن آشوبي از استقلال است. از رفتن او خيلي ناراحت شدم. با اين حال مي‌دانم که فوتبال فراز و نشيب دارد. امسال بايد براي موفقيت استقلال رقابت سالمي در تمرين‌ها به وجود بيايد و در نهايت اين سرمربي است که بازيکنان را انتخاب مي‌کند.
    تيموريان در پاسخ به اين سوال که آيا فکر مي‌کنيد مي‌توانيد از استقلال بار ديگر به اروپا برگرديد گفت: در يکي از روزنامه‌ها مطلبي را نوشته بودند و گفته بودند که فوتبال آندرانيک تيموريان تمام شده است. اما من تازه 27 سال دارم و اکنون با اعتماد به نفس مي‌گويم دوست دارم که دوباره به اروپا بروم و با نشان دادن توانايي‌هايم در آنجا بازي کنم. اما فعلا بازيکن استقلال هستم و تمام تلاشم، موفقيت اين تيم است.

کد:

14. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

يه خبر بد
    بند اول قرارداد ميداوودي نوشته شده در پایان فصل نخست قرارداد بدون قید و شرط فسخ می شود و بازیکن حق مذاکره و عقد قرارداد با هر یک از تیم های داخل یا خارج از کشور را دارد. در صورتی هم که طرفین برای ادامه همکاری توافق داشته باشند، باید قرارداد جدیدی منعقد شود.اون قرارداد 2 ساله پارسال هم برايه اين بوده كه فدراسيون اجازه نميداده زير 28 ساله ها يك ساله ببندن
    يعني چند ماهه بازيكن ازاده.تويه صحبتايه حاجي هم اسمي ازش برده نميشه.تويه خبري كه ديروز رو سايت باشگاه بود كه اسم ستاره هارو نوشته بود نامي از ميداوودي نبود

يعني انقد بي معرفته ميخواد بره؟مصدوميتش واسه ما بود فقط؟از ميلاد بعيده......
    تشکر نزدم اخه الان موقع خبر بد دادن بود .

فکر نمی کنم از استقلال جدا شه . مگه اینکه پیشنهاد خارجی داشته باشه و مثل مبعلی بخواد بره
    امیدوارم این شکل نشه . چون اونوقت همه بمب ها یه طرف . اینم یه طرف . دق می کنیم!

16. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

این مصاحبه رو بخونید :
    کد:
    من فقط می نویسم بدون بدون شرح!

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تشکر نزدم اخه الان موقع خبر بد دادن بود .

فکر نمی کنم از استقلال جدا شه . مگه اینکه پیشنهاد خارجی داشته باشه و مثل مبعلی بخواد بره
    امیدوارم این شکل نشه . چون اونوقت همه بمب ها یه طرف . اینم یه طرف . دق می کنیم!
    نفوذ بد نزنین.
    آخه بازیکنی که بیش از یه نیم فصل مصدوم بوده رو کی میخره؟
    تو ایران هم که بهتر از استقلال کجا رو میخواد پیدا کنه؟
    الان اگه هوارو نگه دارن خیلی خوب میشه.

20. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •