تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 154 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا ما نفهمیدیم بلاخره این آقای ایکس آکویلانی بود یا نه ؟
    ما که طرفدار این تیم نیستیم هم مشتاق شدیم ببینیم بلاخره تکلیف چی میشه چه برسه به شما که طرفدارشید
    صدر صد قول میدم آکوئیلانی نیست!
    آقای ایکس در روز 29 آگوست معرفی میشه
    در صورتی که آلگری میخواد از اکوئیلانی در اولین بازی لیگ (27 آگوست) استفاده کنه!
    فعلا محتمل ترین گزینه اقای ایکس بازگست کاکا هست!
    البته نباید از گرث بیل هم غافل شد

به عنوان طرفدار سرسخت و قدیمی میلان اگه آقای ایکس همین آکوئیلانی باشه به قول دوستمون باید اونایی که وعده آقای ایکس رو داده بودن رو برعکس دار زد ...

البته احتمال اینکه برنامه هاشون برای خرید اونی که میخواستن نقش بر آب شده باشه هم هست

شاید هم آکوئیلانی آقای ایکس نباشه و یه آس بخوان رو کنند که با توجه به شواهد بعید به نظر میرسه

دیگه کسی نمونده!! مگه اینکه بخوان مسعود شجایی رو بگیرن ...
    مطمئنم میلان حداقل یه خرید بزرگ میکنه! اونم دقیقا در آخرین ساعات نقل و انتقالات!
    البته به جز آکوئبلانی!!

2. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اوه آره آکوئیلانی و کاکا هم هستند

شاید هم بخوان کاکا رو برگردونن
    اون همه گفتن گرونه و فلان که اگه آوردنش بگن ببینین ما کلی پول خرج کردیم و حال دادیم و از این صوبتا

ولی چیزی که واضح و مبرهنه احتیاج شدید به بازیکن خلاق تو میانه میدانه
    نه به اون خط حمله که به بازیکنی مثل کاسانو بازی نمیرسه نه به خط میانی که اصلا یه بازیکن هم نداره و آکوئیلانی میخواد بشه رهبر میانه میدان!!

4. این کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اوه آره آکوئیلانی و کاکا هم هستند

شاید هم بخوان کاکا رو برگردونن
    اون همه گفتن گرونه و فلان که اگه آوردنش بگن ببینین ما کلی پول خرج کردیم و حال دادیم و از این صوبتا

ولی چیزی که واضح و مبرهنه احتیاج شدید به بازیکن خلاق تو میانه میدانه
    نه به اون خط حمله که به بازیکنی مثل کاسانو بازی نمیرسه نه به خط میانی که اصلا یه بازیکن هم نداره و آکوئیلانی میخواد بشه رهبر میانه میدان!!
    آره کاملا درسته!

بازگشت کاکا اصلا تضمین شده نیست!
    کلا اگر بخوایم با همین نفرات+اکو و کاکا بریم جلو معلوم نیست توی ucl چه بلایی سرمون میاد!
    اگر هم بریم توی سید 2 که باز میخوریم صد ردصد به رئال!!

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

کاکا به گالیانی : حاضر به کاهش دستمزد

آدریانو گالیانی موضوع انتقال کاکا را به سیلویو برلوسکونی مالک ثروتمند میلان واگذار کرده است.

کاکا قصد دارد تا قبل از هفته آخر که نقل و انتقالات به پایان می رسد کار خود را در باشگاه مادریدی به پایان برساند و به میلان بازگردد.گفته شده است که کاکا به گالیانی گفته اعلام کرده است او برای اینکه این انتقال انجام شود حاضر است دستمزد خود را به نصف برساند.

گازتا دلا اسپورت در گزارشی اعلام کرده است که گالیانی انتقال قرضی را ترجیح می دهد اما باشگاه مادریدی اصرار بر فروش این بازیکن دارد و مبلغ آن می تواند در تابستان آینده پرداخت شود
    چیزی که به نظر می رسد میلان به آن تمایل داشته باشد

در هر صورت گالیانی مسئله انتقال کاکا را به برلوسکونی واگذار کرده است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب دیگه تابلوئه کاکا رو میگیرن . مگر اینکه خسیس بازی بخوان در بیارن ...

8. این کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب افتادیم توی گروه بارسا!
    البته گروهش به جز بارسا زیاد سخت نیست!

10. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض الگری:ما با قوی ترین تیم هم گروه شدیم

مربی میلان از قرعه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا گفته و ابراز امیدواری کرده که تیمش از مرحله گروهی به دور بعد راه یابد

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت بسیار هیجان زده است و درعین حال به این نکته اشاهر کرد که غلبه بر بارسایی که بهترین تیم این رقابتهاست کار آسانی نخواهد بود

میلان در گروه اچ رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با بارسلونا همگروه است وروز سیزدهم سپتامبر در اولین بازی مرحله گروهی شان درنوکمپ مقابل بارسا قرار خواهند گرفت.

باته بوریسوف و ویکتوریا بلژن دیگر همگروهی های بارسا و میلان هستند.

بعد از اعلام قرعه میلان، الگری به خبرنگاران گفت:« ما با قوی ترین تیم هم گروه شدیم ولی در گروهمان دو تیم دیگر هم هستند که قدرت غلبه برآنها را داریم. فکر می کنم راه یابی به دور بعدی رقابتها کاملا شدنی است.»

مربی میلان ادامه داد:« رقابت با بارسلونا واقعا جذاب است. فکر می کنم ما باید خودمان را آماده کنیم تا بازی بهتری را به نمایش بگذاریم.فکر می کنم این بازی خودش انگیزه های فراوانی به ما می دهد. قطعا دربهترین شرایط ممکن برای انجام این بازی هستیم.»

دیدار برگشت دوتیم در دور پنجم مرحله گروهی در روز 23 نوامبر در سن سیرو برگزار خواهد شد

کد:

12. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض خبر رسمی: آکوئیلانی به میلان پیوست

آکوئیلانی 27 ساله فصل پیش نیز به طور قرضی برای یوونتوس بازی کرد و با توجه به در پیش بودن رقابت های یورو 2012، علاقه به بازگشت به لیگ برتر نداشت.

[/CENTER]سایت گل- آلبرتو آکوئیلانی، هافبک ایتالیایی لیورپول، با قراردادی قرضی به میلان پیوست و در صورتی که در این فصل حداقل 25 بازی برای روسونری انجام دهد، این باشگاه قرارداد او را دائمی خواهد کرد.
    آکوئیلانی 27 ساله فصل پیش نیز به طور قرضی برای یوونتوس بازی کرد و با توجه به در پیش بودن رقابت های یورو 2012، علاقه به بازگشت به لیگ برتر نداشت.

میلانی ها نیز از مدت ها پیش به دنبال هافبکی در کلاس جهانی بودند تا جای خالی آندره ا پیرلو را پر کند. بازیکنی که آلگری از او به عنوان "آقای ایکس" نام برده بود.

در بیانیه باشگاه میلان آمده است:" باشگاه میلان به طور موقت آلبرتو آکوئیلانی را به خدمت گرفت با این گزینه که باشگاه می تواند در پایان فصل قرارداد او را تا 30 ژوئن 2014 تمدید کند."

جزئیات این انتقال فاش نشده اما گفته می شود میلانی ها برای به خدمت گرفتن این بازیکن 6 میلیون یورو به لیورپول پرداخت کردند.

کد:

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این بار مرکز توجه بر روی من خواهد بود

کوین پرینس بوآتنگ آماده یک فصل دیگر با میلان است.

روسونری ها موفق شدند فصل قبل را قهرمانی سری ا ایتالیا را از آن خود کنند و حدود 20 روز قبل نیز سوپر جام ایتالیا در بازی برابر اینتر را فتح کردند و و کوین پرینس بوآتنگ نقش کلیدی در هر دو رقابت داشته است.

بوآتنگ جوان تابستان گذشته بود که پس از جام جهانی موفقی که با تیم غنا سپری کرد و با ثابت کردن خود به عنوان یک بازیکن عالی به میلان پیوست و طبق وعده ای که داده بود در جشن قهرمانی طولانی روسونری ها رقص معروف مایکل جکسون را به نمایش گذاشت تا این جشن قهرمانی برای روسونری ها و خود تاریخی و خاطره انگیز شود.

این هافبک 23 ساله غنایی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت " این برای من بسیار مهم است که نخستین فصل خود با پیراهن روسونری را با یک قهرمانی در سری آ و سوپر جام ایتالیا آغاز کنم"

" مشکلات بسیار زیادی برای فتح اسکودتو بعدی وجود خواهد داشت چرا که تیم های دیگر در تلاش برای رسیدن به این مهم هستند.یوونتوس , رم ,ناپولی و اینتر تقویت شده اند.سیسه و ویدال دو خرید بزرگ برای لاتزیو و یوونتوس می باشد در حالی که خروج اتوو از اینتر بسیار بد بود"

" سال گذشته هواداران انتظار زیادی از من نداشتند .امسال من کارائی و کیفیت خود را بار دیگر تکرار خواهم کرد و خود را پیشرفت خواهم داد چرا که کانون توجهات بر روی من خواهد بود

بوآتنگ بیش از این اعلام کرده بود که آلگری از او خواسته است تا در خط میانی بازی کند اما با ورود آلبرتو آکوئیلانی ,بیگ بنگ بوآتنگ می تواند در پست فعلی خود که مورد علاقه اوست باقی بماند.

" من می خواهم در پشت مهاجمین بازی کنم و تا حد زیادی پست مورد علاقه من است و مربی می داند که آیا من آماده بازی در آن پست هستم یا اینکه نه و در نهایت هر جا که او تصمیم بگیرد من بازی خواهم کرد"

" آکوئیلانی بازیکن بزرگی است و کمک بزرگی در خط میانی برای ما است.کاسانو نیز پیش فصل بسیار خوبی را گذرانده است و امیدوارم او در تیم بماند.مون واک را دوباره تکرار نخواهم کرد.آیا تاتو جدید؟ نمی دانم"

کد:
    Last edited by H A M A S; 27-08-2011 at 02:34.

16. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

میلان میخواد گرت بیل رو بخره؟!!
    کم چپ دارید مگه؟!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میلان میخواد گرت بیل رو بخره؟!!
    کم چپ دارید مگه؟!
    اگر بال چپ(به جز امانوئلسون) توی تیم دیدی ما رو خبر کن!
    در ضمن خریدش هم معلوم نیست حتما اتفاق بیفته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •