تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 50 از 287 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در کل گلدبرگ از لحاظ قدرت بدنی قویتر از راکه...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عجیبه می شه شما منبعش رو هم بفرمایید
    ولی من استون کلد رو مطمئن هستم که اوله چون تو ماهواره دیدم گفت استون کلد محبوب ترین کج کار تمام دوران اونم به خاطر اینه که عشق مردم آمریکا دیونه بازیو و آبکی و متال و ... هست حالا این کارها رو جان سینا داره به یه شکل دیگه نشون می ده مثل رپریو و خیلی چیزای دیگه اما با این حالم فکر نمی کنم بتونه جا پای استون کلد بزاره چون Stone Cold Steve Austin Give Me Hell Yeah
    بعد استون هم هالک هوگان و گلدبرگ و راک در رده های بدین اما ترتیبش رو مطمئن نیستم
    این رده بندی که من گفتم مال 5 یا 6 ماه پیشه...توو یه سایتی خونده بودم!الان خب دیگه معلومه همه چی عوض شده.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

فنی که براک لزنر به بیگ شو زد رو یادمه. یک طرف رینگ کامل اومد پایین. کم سابقه بود. به قول خود شما بیگ شو هم حسابی باهاش راه اومد.

از نظر قدرت براک لزنر هم مطرح بود. اما در سطح گلدبرگ نبود.

گلدبرگ رودررو و بدون هیچ حرفی, براک لزنر رو شکست داد.

...

گلدبرگ نسبت به دیگران خیلی کم حضور داشته. اگر بیشتر بود مطمئن باشید حرف اول رو میزد. اون زمان که بود باتیستا جرئت نداشت سر راه گلدبرگ قرار بگیره. در حالیکه باتیستا استون کلد رو تنهایی می زد.

...

برای من دیگه فرقی نمیکنه بگن استون کلد محبوبترینه یا هوگان یا راک.

موفق باشید.
    قدرتیه خود براک لزنر به نظر من بهترین فینیشینگ هست که خیلی هم قدرت می خواد طرف رو می برد بالای شونش و با یه چرخش با صورت طرف رو می نداخت زمین فک کنم اسمش اف 5 بود
    واقا باورنکرنی بود بیگ شو رو با اون عظمت کامل بلند کنی و بعد چند ثانیه بکوبیش رو زمین
    البته من زمانی که قدیم گلدبرگ دوره ی اولش تو کشتی کج بود ازش مسابقه دیدم اون زمان با دیزل یا همون کوین نش کل کل داشت که تو یه مسابقه گلدبرگ صندلی دستش گرفت و دیزل رو زد برام خیلی عجیب بود آخه گلدبرگ اصلا اهل این صحبتا نبود اما از دست دیزل خیلی شاکی بود بعد اون مسابقه تموم مسابقاتش رو با اقتدار برده و هر وقتم که باخته با نامردی بوده
    اما در مورد باتیستا حتما شما به اون صحنه ای اشاره می کنی که از رینگ انداختش بیرون چون اینا اصلا با هم مسابقه ندادن تازه اون صحنه هم پیش نمایش بود که ... خدایشم به نظر من باتیستا هیکلش خیلی غیر طبیعیه شما به رگای بدنش نیگا کنید می خوان بترکن از بس آمپول کرده توشون پس گول هیکلش رو نخورین
    به نظر من فقط استون کلد رو عشق هست الانم به خاطر اینکه نیست کمتر کشتی کج نیگا می کنم یعنی حسش نیست

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

قدرتیه خود براک لزنر به نظر من بهترین فینیشینگ هست که خیلی هم قدرت می خواد طرف رو می برد بالای شونش و با یه چرخش با صورت طرف رو می نداخت زمین فک کنم اسمش اف 5 بود
    واقا باورنکرنی بود بیگ شو رو با اون عظمت کامل بلند کنی و بعد چند ثانیه بکوبیش رو زمین
    البته من زمانی که قدیم گلدبرگ دوره ی اولش تو کشتی کج بود ازش مسابقه دیدم اون زمان با دیزل یا همون کوین نش کل کل داشت که تو یه مسابقه گلدبرگ صندلی دستش گرفت و دیزل رو زد برام خیلی عجیب بود آخه گلدبرگ اصلا اهل این صحبتا نبود اما از دست دیزل خیلی شاکی بود بعد اون مسابقه تموم مسابقاتش رو با اقتدار برده و هر وقتم که باخته با نامردی بوده
    اما در مورد باتیستا حتما شما به اون صحنه ای اشاره می کنی که از رینگ انداختش بیرون چون اینا اصلا با هم مسابقه ندادن تازه اون صحنه هم پیش نمایش بود که ... خدایشم به نظر من باتیستا هیکلش خیلی غیر طبیعیه شما به رگای بدنش نیگا کنید می خوان بترکن از بس آمپول کرده توشون پس گول هیکلش رو نخورین
    به نظر من فقط استون کلد رو عشق هست الانم به خاطر اینکه نیست کمتر کشتی کج نیگا می کنم یعنی حسش نیست
    الان فن براک لزنر تو ذهنم نیست. ولی اینجور که شما میگی باید خفن باشه.

راستی گلدبرگ به کوین نش با اون هیکلش هم جک اسلم زد.

یکبار قبل ورود گلدبرگ بود که استون کلد از باتیستا داشت میخورد.

بدن باتیستا هم که مشخصه چیه. بی خیالش.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

الان فن براک لزنر تو ذهنم نیست. ولی اینجور که شما میگی باید خفن باشه.
    همینطوره دوست من پیشنهاد می کنم بازیه براک و راک رو اگه ندیدی حتما ببینی تو سامراسلم 2002 بود اگه اشتباه نکنم اگه هم دیدی دوباره ببینش چون خیلی قشنگه فکر کنم ارزشش رو داشته باشه در آخر با F5 راک رو پین می کنه

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

RAW . March 17th , 2008 . Results

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

" CM Punk def. Carlito "

در یک مسابقه ی تک به تک ، کارلیتو و سی ام پانک برابر هم قرار گرفتند . هر دوی این سوپراستارها در مانی این د بنک امسال حضور دارن . خوب مسابقه ی جالبی هم از آب در اومد . در این مسابقه که هر دو سوپراستارها چند بار تلاش کردن تا فینیشرشون رو بزنن اما نتونستن ، در پایان سی ام پانک موفق شد با یک جی تی اس حریفش رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

" Umaga def. Brian Kendrick & Paul London | 2 on 1 Handicap Match "

در یک مسابقه ی هندیکپ دو به یک ، تیم برایان کندریک و پال لاندان برابر اوماگا قرار گرفتن که اوماگا در پایان تونست با یک سموئن اسپایک که به کندریک زد ، مسابقه رو ببره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

" John Bradshaw Layfield def. Colin Delaney "

در یک مسابقه ی تک به تک ، جی بی ال برابر کولین دیلنی قرار گرفت که در عرض دو دقیقه تونست حریفش رو با یک کلوزلاین فرام هل شکست بده .

" Ric Flair def. Mr.Mc.Mahon | Career Threatening Street Fight Match "

در یک مسابقه ی تک به تک که بصورت استریت فایت انجام میشد ، وینس مک من و ریک فلیر برابر هم قرار گرفتند که اگه ریک این مسابقه رو میباخت بازنشست میشد . در این مسابقه وینس داشت پیروز میشد که با دخالت شان این اتفاق نیفتاد . ولی در پایان بود که ریک فلیر با دو ضربه به بیزه ی وینس مک من تونست وینس رو پین کنه و پیروز بشه . پس همچنان ریک فلیر به کار خودش در دابلیو دابلیو ای ادامه میده .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

" Maria & Candice Michelle def. Victoria & Jilian "

در یک مسابقه ی دو به دو ، تیم کندیس میشل و ماریا برابر ویکتوریا و جیلیان قرار گرفت که در پایان تیم کندیس میشل و ماریا پیروز مسابقه شدن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

" Bigshow def. Chris Jericho by Dq | Intercontinental Championship Match "

در یک مسابقه ی تک به تک که بر سر کمربند بین قاره ای بود ، بیگ شو برابر کریس جریکو قهرمان بین قاره ای قرار گرفت . در حالی که بیگ شو داشت خوب کار میکرد ، در یک صحنه کریس جریکو با کمربند زد تو سر بیگ شو و مسابقه با دی کیو به نفع بیگ شو به پایان رسید و بیگ شو نتونست کمربند رو ببره . در آخر مسابقه هم بیگ شو از کار جریکو عصبانی شد و به جریکو چوکسلم زد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •