تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 186 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توافق 40 میلیون یورویی منچستریونایتد و اینتر برای انتقال وسلی اشنایدر

سایت گل- باشگاه های منچستریونایتد و اینتر برای انتقال وسلی اشنایدر، ستاره هلندی، به توافقی 40 میلیون یورویی رسیدند.

در حال حاضر دستمزد این ستاره هلندی، مهمترین مشکل برای نهایی شدن انتقال است. منابع نزدیک به این بازیکن به سایت گل گفته اند که او دستمزدی 227 هزار یورو در هفته می خواهد در حالی که باشگاه انگلیسی حاضر نیست بیش از 193 هزار یورو در هفته به او بپردازد.

باشگاه انگلیسی امیدوار است که بتواند با این بازیکن به توافق برسد وگرنه این انتقال که بزرگترین خرید تاریخ باشگاه منچستریونایتد است، انجام نخواهد شد.

این توافق بین دو باشگاه بعد از آن رخ داد که، دیوید جیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد، اعلام کرد این باشگاه حاضر است برای خرید اشنایدر، قیمت مورد نظر اینتر را بپردازد.

این در حالی است که سرالکس فرگوسن در تازه ترین مصاحبه اش در مورد خرید وسلی اشنایدر گفت:" من چیزهایی در این مورد خوانده ام اما در حال حاضر هیچ اتفاقی رخ نداده است. اول از هم فکر نمی کنم اینتر آماده فروش او باشد. "

پل اسکولز به در پایا فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و به همین دلیل یونایتدها برای پر کردن جای خالی او به دنبال به خدمت گرفتن اشنایدر هستند.

از سوی دیگر گاسپیرین نیز اصراری برای حفظ اشنایدر ندارد و همین مسئله انتقال این بازیکن به الدترافورد را محتمل تر کرده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

الکس فرگوسن: در حال حاضر علاقه ای به جذب وسلی اشنایدر نداریم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بار دیگر شایعه علاقه مندی این باشگاه به خرید وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر را رد کرد.

براساس گزارش ها، دو باشگاه در حال مذاکره برای انتقال این بازیکن هستند و بر سر انتقال 40 میلیون یورویی او به توافق رسیده اند اما اشنایدر هنوز در مورد دستمزدش با یونایتدها به توافق نرسیده است.

او دستمزدی 225 هزار یورویی در هفته می خواهد اما منچستریها حاضر نیستند بیش از 195 هزار یورو در هفته به او بپردازند.

با این وجود الکس فرگوسن که همراه با تیمش در تور پیش فصل باشگاه در ایالات متحده به سر می برد اعلام کرد که چیز زیادی در مورد این انتقال نمی داند.

" در حال حاضر به دلایل متعدد، علاقه ای به جذب اشنایدر نداریم. از زمانی که به اینجا امده ایم، من اطلاعی از این انتقال ندارم."

بعد از بازنشستگی پل اسکولز، یونایتدها به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او هستند و در این مدت از سمیر نصری و لوکا مودریچ هم به عنوان دیگر گزینه های یونایتدها یاد شد.

کد:

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دروازه بان یونایتد جانشین موقت رنه آدلر سنگربان لورکوزن
    باشگاه بایرلورکوزن قصد دارد توماژ کوژاک سنگربان منچستریونایتد را به عنوان جانشین موقت رنه آدلر به خدمت بگیرد

سایت گل - به نوشته روزنامه های لهستانی باشگاه بایرلورکوزن قصد دارد توماژ کوژاک دروازه بان لهستانی منچستریونایتد را به خدمت بگیرد.
    لورکوزن قصد دارد کوژاک را به عنوان جانشین موقت رنه آدلر که اخیرا تحت عمل جراحی زانو قرار گرفته به خدمت بگیرد. آدلر در پیروزی 4 بر صفر لورکوزن مقابل ردبول سالزبورگ که در دیداری دوستانه برگزار شد دچار مصدومیت شد.
    آدلر به دلیل این مصدومیت حداقل 6 ماه از میادین دور خواهد بود و به همین دلیل مسئولان لورکوزن به دنبال جانشینی برای او هستند.
    کوژاک بعد از ادوین فان در سار دروازه بان دوم یونایتد بود و اکنون هم با امدن دیوید دخه آ باز هم دروازه بان دوم این تیم است.
    ماه گذشته کوژاک اعلام کرد اگر در ترکیب ثابت یونایتد قرار نگیرد این تیم را ترک خواهد کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت!!!

4. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: شش تيم فصل آينده مدعي قهرماني هستند
    سرمربي تيم منچستريونايتد معتقد است شش تيم براي فتح جام قهرماني ليگ برتر در فصل آتي رقابتها شانس دارند

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الکس فرگوسن که فصل گذشته توانست با کنار زدن آبي هاي لندني جام قهرماني را پس از دو سال از اين تيم پس بگيرد معتقد است شش تيم منچستريونايتد، چلسي، آرسنال، تاتنهام، منچسترسيتي و ليورپول مي توانند در فصل آينده براي رسيدن به عنوان قهرماني با هم رقابت کنند.

فرگوسن درباره‌ي اين موضوع عنوان کرد: هميشه عادت داشتيم که بگوييم که تنها 4 تيم شانس قهرماني دارند. منچستريونايتد، آرسنال، چلسي و ليورپول، اما اين موضوع براي فصل آينده ديگر به اين شکل نيست و منچسترسيتي هم واقعا شرايطي دارد که مي تواند مدعي باشد.

وي ادامه داد: آنها اکنون قدرت مالي بالايي دارند و مي توانند بهتر از هر تيم ديگر بازيکن جذب کنند.

فرگوسن با تمجيد از وضعيت تاتنهام هم عنوان کرد: شايد حضور در ليگ قهرمانان اروپا باعث شد که آنها نتوانند خودشان را در ميان 4 تيم پاياني ليگ برتر حفظ کنند، اما بدون شک آنها هم براي فصل گذشته تيمي مدعي هستند. زماني که به اين شش تيم نگاه کنيم بايد بگوييم هر کدام از اين تيم ها مي توانند فصل آينده قهرمان شوند.

سرمربي شياطين سرخ در پايان درباره‌ي تور اين تيم در آمريکا هم اظهار کرد: مي دانيم فصل بعد رقابت و مبارزه ي شديدي براي رسيدن به جام قهرماني وجود دارد و به همين دليل بايد خودمان را تا جايي که مي توانيم براي يک رقابت سخت و دشوار آماده کنيم. قهرماني در ليگ برتر هيچ وقت کار آساني نبوده و نيست، اما ما تجربه ي رسيدن به اين مهم را داريم و همين موضوع مي تواند کمک زيادي به ما بکند.

لینک منبع خبر:
    کد:

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

با توجه به شرایط پیش اومده ، به شخصه احتمال اومدن اسنایدر رو کم می بینم .

8. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

واکنش فردیناند نسبت به انتقادات:مضحک است؛ واقعا خنده ام می گیرد
    ستاره باشگاه یونایتد از بی احترامی ها به شدت ناراحت شده است

سایت گل - ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستریونایتد معتقد است که جو منفی در اطراف اولدترافورد به این دلیل است که خیلی ها دوست ندارند یونایتد را قهرمان لیگ برتر ببینند.

فردیناند از انتقادات موجود ناراحت است و معتقد است که هواداران نمی خواهند آنها مجددا به موفقیت برسند. فردیناند به خبرنگاران گفت:« این مضحک است و مرا به خنده وا می دارد. ما در 5 فصل اخیر، 4 بار قهرمان شده ایم ونیمی از افراد می خواهند که تیم دیگری به قهرمانی برسد. قبل از اینکه من به منچستربیایم، این تیم معمولا قهرمان لیگ برتر بود و فکر می کنم هواداران فوتبال دوست دارند تا تیم دیگری قهرمانی را مال خود کند.گاهی وقتها این قلب است که به مغز دستور می دهد.»

تلاش یونایتد برای کسب بیستمین قهرمانی اش در لیگ برتر نکته ای است که ذهن فردیناند را به خودش مشغول کرده:« این چالش هر ساله ماست. هر سال باید خواسته هایت را بهبود بخشی. ما در 5 فصل اخیر 4 قهرمانی به دست آورده ایم. این اصلا آسان نبوده و فصل سخت دیگری را هم پیش رو داریم و ما بی صبرانه منتظر کسب قهرمانی دیگری هستیم.»

فردیناند در فصلهای گذشته بامصدومیتهای متعددی دست وپنجه نرم کرده و با گرفته شدن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس از جان تری، کاپیتان سه شیرهاست.

این ستاره 32 ساله درمورد رقابتهای فصل گذشته گفت:« تابستان عجیبی بود. ما به نوزدهمین قهرمانی مان در لیگ برتر رسیدیم که این فوق العاده بود ولی در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسا شدیم. زمانی که به آنالیز همه چیز می پردازی، به این نتیجه می رسی که فصل موفقیت آمیزی را پشت سر گذاشتیم. اگر کسی در ابتدای فصل می گفت که ما قهرمان لیگ برتر می شویم و به فینال لیگ قهرمانان اروپا می رسیم، ما این را قبول می کردیم و مطمئنم که رسانه ها معتقدند که ما عملکرد خوبی داشته ایم.فکر می کنم کسب نوزدهمین قهرمانی در لیگ برتر اتفاق بزرگی بود و باید ازاین موفقیت لذت ببریم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

10. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

وین رونی: اگر 5 درصد بهتر شویم، به بارسا می رسیم
    شیاطین سرخ در رقابت های فصل اخیر لیگ برتر با اختلافی 9 امتیازی نسبت به تیم دوم به قهرمانی رسیدند اما در فینال چمپیونزلیگ 3-1 مغلوب بارسا شدند و از رسیدن به قهرمانی بازماندند

سایت گل - وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، اعلام کرد اگر تیمش می خواهد همچنان به قهرمانی هایش ادامه بدهد، باید به تیم بهتری تبدیل شود.

شیاطین سرخ در رقابت های فصل اخیر لیگ برتر با اختلافی 9 امتیازی نسبت به تیم دوم به قهرمانی رسیدند اما در فینال چمپیونزلیگ 3-1 مغلوب بارسا شدند و از رسیدن به قهرمانی بازماندند.

مهاجم باتجربه یونایتدها تایید کرد که بارسا بهترین تیم اروپاست اما تاکید که تیمش فاصله زیادی با تیم اسپانیایی ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بی تردید، آنها در حال حاضر بهتر از ما هستند هرچند ما در چهار سال اخیر، دو بار به فینال چمپیونزلیگ رسیده ایم.

ما خیلی از آنها فاصله نداریم. اگر ما تنها 5 درصد پیشرفت کنیم و تلاش کنیم تا بهتر شویم، آنگاه به آنها خواهیم رسید.

ما به جای نگاه کردن به گذشته، باید به آینده فکر کنیم. این چیزی است که این باشگاه به آن نیاز دارد. احساسی که از قهرمانی در جام های مختلف به شما دست می دهد، بی نظیر است. ما منتظر قهرمانی های بیشتر هستیم. ما باید افتخارات بیشتری برای باشگاه به دست بیاوریم. تا زمانی که سرالکس اینجاست، ما همچنان به دنبال قهرمانی های بیشتر خواهیم بود."

لینک منبع خبر:
    کد:

12. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

چقدر حرف و حدیث و خبر در مورد اومدن ایسنایدر به منچستر هست ! از یه طرف خبر توافق با اون مبلغ از طرف دیگه صحبت های خود فرگوسن در مورد عدم تمایل به جذبش ! من که سر در نمیارم واقعا !
    جدا از این تیم در وضعیت خوبی به سر می بره . بازی های تدارکاتی رو هم که خوب شروع کرده و به نظر من خبر خوب پیشرفت چشم گیر ماچدا هست .
    به شخصه علاقه زیادی به هارگریوز دارم اما امیدوارم بصورت قرضی به وست بروم بره .

14. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چقدر حرف و حدیث و خبر در مورد اومدن ایسنایدر به منچستر هست ! از یه طرف خبر توافق با اون مبلغ از طرف دیگه صحبت های خود فرگوسن در مورد عدم تمایل به جذبش ! من که سر در نمیارم واقعا !
    جدا از این تیم در وضعیت خوبی به سر می بره . بازی های تدارکاتی رو هم که خوب شروع کرده و به نظر من خبر خوب پیشرفت چشم گیر ماچدا هست .
    به شخصه علاقه زیادی به هارگریوز دارم اما امیدوارم بصورت قرضی به وست بروم بره .
    به نظر من همه این حرفا برای بالا بردن قیمت یا شکستن قیمت هستش... از یه طرف گیل وقتی میره ایتالیا، اسنایدر میگه دلم با اینتره و مدیرای اینتر میگن اسنایدر تمایل داره بمونه... تو همون حین سر الکس میگه ما تمایل به جذب وسلی نداریم!!! خوب این تناقضات به نظرم به این مفهومه که اسنایدر میاد اگه چک و چونه زدن سره قیمتش تموم بشه.
    محمد جان... هارگریوز از در خروجی باشگاه هم خارج شده... بازیکن آزاده... سر الکس خیلی وقته با اوون خداحافظی کرده!
    کد:
    چند تا خبر جدید هم من بدم:
    شماره بازیکنا طبق لینک ویکیپدیا بالا:
    داوید دخه آ: شماره 1 (شماره ادوین)
    فیل جونز: شماره 4 (شماره هارگریوز)
    اشلی یانگ: شماره 18 (شماره اسکولزی عزیزمون)
    +
    و بالاخره پیراهن دوم فصل 2011/12 معرفی شد:

Last edited by pcforlife; 17-07-2011 at 15:16.

16. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان... هارگریوز از در خروجی باشگاه هم خارج شده... بازیکن آزاده... سر الکس خیلی وقته با اوون خداحافظی کرده!
    مرسی بابت این . ندیدم بودم خبرش رو ! کلا حیف شد ... یه بازیکن هم عمر فوتبالیش اینطوری می گذره !
    +
    خیلی از پیراهن دوم خوشم نیومد !

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آره

یه چند فصل قبل پیرهن دوم آرسنال با این شکل و رنگ بود.

خیلی زیبا نیست و به منچستر نمیاد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •