توافق 40 میلیون یورویی منچستریونایتد و اینتر برای انتقال وسلی اشنایدر
سایت گل- باشگاه های منچستریونایتد و اینتر برای انتقال وسلی اشنایدر، ستاره هلندی، به توافقی 40 میلیون یورویی رسیدند.
در حال حاضر دستمزد این ستاره هلندی، مهمترین مشکل برای نهایی شدن انتقال است. منابع نزدیک به این بازیکن به سایت گل گفته اند که او دستمزدی 227 هزار یورو در هفته می خواهد در حالی که باشگاه انگلیسی حاضر نیست بیش از 193 هزار یورو در هفته به او بپردازد.
باشگاه انگلیسی امیدوار است که بتواند با این بازیکن به توافق برسد وگرنه این انتقال که بزرگترین خرید تاریخ باشگاه منچستریونایتد است، انجام نخواهد شد.
این توافق بین دو باشگاه بعد از آن رخ داد که، دیوید جیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد، اعلام کرد این باشگاه حاضر است برای خرید اشنایدر، قیمت مورد نظر اینتر را بپردازد.
این در حالی است که سرالکس فرگوسن در تازه ترین مصاحبه اش در مورد خرید وسلی اشنایدر گفت:" من چیزهایی در این مورد خوانده ام اما در حال حاضر هیچ اتفاقی رخ نداده است. اول از هم فکر نمی کنم اینتر آماده فروش او باشد. "
پل اسکولز به در پایا فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و به همین دلیل یونایتدها برای پر کردن جای خالی او به دنبال به خدمت گرفتن اشنایدر هستند.
از سوی دیگر گاسپیرین نیز اصراری برای حفظ اشنایدر ندارد و همین مسئله انتقال این بازیکن به الدترافورد را محتمل تر کرده است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الکس فرگوسن: در حال حاضر علاقه ای به جذب وسلی اشنایدر نداریم
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بار دیگر شایعه علاقه مندی این باشگاه به خرید وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر را رد کرد.
براساس گزارش ها، دو باشگاه در حال مذاکره برای انتقال این بازیکن هستند و بر سر انتقال 40 میلیون یورویی او به توافق رسیده اند اما اشنایدر هنوز در مورد دستمزدش با یونایتدها به توافق نرسیده است.
او دستمزدی 225 هزار یورویی در هفته می خواهد اما منچستریها حاضر نیستند بیش از 195 هزار یورو در هفته به او بپردازند.
با این وجود الکس فرگوسن که همراه با تیمش در تور پیش فصل باشگاه در ایالات متحده به سر می برد اعلام کرد که چیز زیادی در مورد این انتقال نمی داند.
" در حال حاضر به دلایل متعدد، علاقه ای به جذب اشنایدر نداریم. از زمانی که به اینجا امده ایم، من اطلاعی از این انتقال ندارم."
بعد از بازنشستگی پل اسکولز، یونایتدها به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او هستند و در این مدت از سمیر نصری و لوکا مودریچ هم به عنوان دیگر گزینه های یونایتدها یاد شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید