تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 75 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

به نظرم بازی مسخره ای بود خیلی اسون بود.
    رو ایزی بازی کردی بعد میگی آسون بود
    رو هارد بازی کن

2. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان لطفا لیک دانلود نسخه نهایی را برای pc برای من بذاره یا در پست اول اضافه بشه
    ممنون

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان لطفا لیک دانلود نسخه نهایی را برای pc برای من بذاره یا در پست اول اضافه بشه
    ممنون
    سلام مشکل اینجاست که لینک دانلود رو نمیشه گذاشت سایت موظف به رعایت قوانین کپی رایت هست و ما مجاز نیستیم لینک دانلود بذاریم ولی تو یه سر به اینجا بزن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو می تونی خوب بگرد

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازی رو با یک مشت پرسش های بی پاسخ درست کردند برای اینکه حس کنجکاوی بازیکنان رو داشته باشه ولی انگار اینجور نشده و با هزار انتقاد روبرو بوده.
    بازیکن نقش نخست جک هستش که بدهی بزرگی به رئیس مافیایی ها داره و نمیتونه پول روبرگردونه و حالا گروه مافیا میخواهند جک رو نابود کنند برای اینکه اندیششون میگه که اون پول رو بالا کشیده.
    تمام انفجارها و اتفاق هایی که در بازی میدیدید کار همونا بوده ولی تقریبا کسی متوجه نشده بود نمونش انفجار کوه ها و خیلی چیز های دیگه که اگر نسخه ای تازه از run دوباره بیاد همه این چیزها رو متوجه میشید.
    سام یه رابط مسابقه های ممنوعه هست
    sam ترتیب یه مسابقه خیابانی 200 نفره!با جایزه 25 میلیونی میدهد و جک خلافکار برای بدست آوردن پول و خلاص شدن از دست گروه مافیایی باید تو مسابقه برنده شود.
    برنده یا مرگ
    انتخاب با خود شماست .
    پاسخ های بی پرسش بازی رو سازندگان خودشون اینجور درست کرده اند که نسخه های بعدی هم بتونند ادامه اش بدن.
    اگر نسخه ی run 2 رو هم در آینده بازی کنید شک نکنید به داستان این نسخه نمره ای بیشتر از 8 میدین ولی حالا که خیلی چیزهارو متوجه نشده اید نمره ی این بازی 7 میمونه
    داستان10/7)
    گیم پلی10/8)
    گرافیک10/9)
    موسیقی10/9
    صدا گذاری10/9)

8. 5 کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون
    شما به راحتی می تونید بازی رو از اینجا دانلود کنید ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Need for Speed The Run Limited Edition

سلام من بازیو شفارشی از یکی از دوستانم لیمیتد ادیشن تهیه کردم در یه کلام عالیه

به بازی از 10 میدم 9 عالیه من از عاشقان NEED FOR SPEED دم

در ضمن بازیم 5 دیویدیه کرکش عالیه هیچ مشکلی هم ندارم نه با دنده اتومات نه با کرک بازی

توضیحی میدم برای دوستانی که در مورد این نسخه اطلاعاتی میخواستن و یا میخوان این نسخه رو تهیه کنن

EA اعلام کرد که یک نسخه ی Limited Edition برای بازی NFS: The Run در نظر گرفته اند که از هم اکنون قابل پیش خرید است. این بسته ی ویژه شامل سه اتومبیل سوپر اسپرت و کمیاب است و به صورت تشویقی برای کسانی که این نسخه از بازی را تهیه کنند فعال می باشند. Lamborghini Aventador, Camaro ZL1 و Porsche 911 Carrera S
    همچنین تایید شده است که علاوه بر این سه ماشین ۵ Challenge اختصاصی همراه با جوایز و اچیومنت های ممتاز در این نسخه گنجانده شده است.
    تصاویر این سه اتومبیل خارق العاده را می توانید در زیر مشاهده کنید:

موفق باشید.

11. 3 کاربر از hrdpc1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من بازی رو در حالت هارد بازی کردم و داستان بازی رو که تموم کردم و تو نصف چلنجرها هستم . ولی در کل بازیه بی ثمر و راحتیه .
    با سری های قبل خیلی فرق داره و بد هست.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض نقد کوتاه بازی NFS : the Run

خب، میریم تا یه نقد کوتاهی به این بازی داشته باشیم

گیم پلی : سری های nfs همیشه گیم پلی خودش رو حفظ کرده و من کمتر تغییری توی گیم پلی سری های nfs دیدم. انگار سازنده های این بازی برخلاف سازنده های بازی Dirt هیچ علاقه ای به طبیعی تر کردن بازیشون ندارن و ترجیح میدن به جای اینکه بازیشون به شبیه سازی نزدیکتر بشه همون بازی بمونه
    توی این بازی هم مثل سری های قبلی برخورد ماشین با ماشین های دیگه، تخریب ماشین ها و مسائل دیگه ای که مربوط به این ها میشه اصلا به واقعیت نزدیک نیست و شما با خیال راحت میتونید پاتونو بزارید روی گاز و سرپیچ ها با کمترین زحمتی که میکشید بپیچید، اصلا نگران این نباشید که ماشینتون به جایی بخوره، چون اگه با سرعت زیاد هم به جایی برخورد کنید نهایتا یه کم ماشینتون این ور اون ور میشه و البته اگه سرعتتون خیلی زیاد باشه و به جایی برخورد کنید بعضی وقتا WRECKED میشید ! یعنی ماشینتون درب و داغون میشه و نمیتونید به بازی ادامه بدید.
    ولی خرابی ماشین خیلی بد ساخته شده، نهایتا یه کم شیشه ماشینتون خورد بشه و یه کم کج و کوله بشه
    البته این چیزا زیاد توی سری های nfs جای تعجب نداره و همون جور که از اسمش معلومه NEED FOR SPEED شما فقط باید فکر سرعت و گازیدن توی بازی باشید
    پلیس ها در واقع نقش هویج رو دارن البته وقتی سختی بازی رو بیشتر میکنید بهتر میشن.
    ماشین ها خیلی خوب طراحی شدن، مثل همیشه از نمای داخل ماشین خبری نیس.
    جاده ها خیلی خوب و پر جزئیاتن که باعث میشه رانندگی لذت بخشی رو تجربه کنید
    میون بازی شاهد صحنه های اکشنی هستیم که خیلی خوب و لذت بخش طراحی شدن و واقعا حس هیجان رو به شما میده. این صحنه ها باعث شده این سری nfs کاملا متفاوت با سری های قبلیش باشه.

گرافیک : به لطف انجین Frostbite 2 این بازی از گرافیک خوبی بهره مند شده. گرافیک صحنه های بازی واقعا در حد Battle Field 3 هست. افکت های آب،خیسی جاده ها و آتیش و دود و باد و نور خورشید ... مانند بازی بتل فیلد به خوبی طراحی شده که در کل به زیباتر شدن بازی کمک زیادی کرده. این بازی نسبت به بازی های حال حاضر گرافیک قابل قبولی داره

صداگذاری : در صداگذاری بازی هم نسبت به سری های قبلی تغییر خاصی دیده نمیشه اما به هر حال صداگذاری قابل قبولی داره. موزیک بازی هم خیلی خوب و هیجانی ساخته شده که به هر چه هیجاتی تر شدن بازی کمک میکنه.

داستان : در این نسخه شاهد یک داستان عادی هستیم که انگار زیاد روش کار نشده و فقط بهونه ایه واسه رانندگی کردن با ماشین

نتیجه ی کلی : در این نسخه از NFS با اینکه در بعضی نکات طراحی بازی شاهد ضعف هستیم اما باید اعتراف کنم که بهترین نسخه ی NFS رو بازی کردم و بازی هیجان خیلی خوبی داره. به من که خیلی چسبید.

امتیاز بازی :
    گیم پلی : 8
    گرافیک : 9
    صداگذاری : 8
    داستان : 7

امتیاز کل : 8

14. 7 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اقا کسی میدونه چطوری فریم بازی میشه دید؟
    ویه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید نسخهای که خریدم لیمیت ادیشن یا بلک باکس هست؟

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا کسی میدونه چطوری فریم بازی میشه دید؟
    با نرم افزار fraps حجمش هم حدود 3 مگ هست
    ویه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید نسخهای که خریدم لیمیت ادیشن یا بلک باکس هست؟
    بلک باکس حجمش خلی کم هست
    لیمیت فرقی با نسخه معمولی به لحاظ حجم نداره فقط چند تا ماشین اضافه داره

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

Need for Speed The Run Limited Edition

EA اعلام کرد که یک نسخه ی Limited Edition برای بازی NFS: The Run در نظر گرفته اند که از هم اکنون قابل پیش خرید است. این بسته ی ویژه شامل سه اتومبیل سوپر اسپرت و کمیاب است و به صورت تشویقی برای کسانی که این نسخه از بازی را تهیه کنند فعال می باشند. Lamborghini Aventador, Camaro ZL1 و Porsche 911 Carrera S
    همچنین تایید شده است که علاوه بر این سه ماشین ۵ Challenge اختصاصی همراه با جوایز و اچیومنت های ممتاز در این نسخه گنجانده شده است.
    تصاویر این سه اتومبیل خارق العاده را می توانید در زیر مشاهده کنید:

موفق باشید.
    سلام
    من نسخه Limit رو دارم ولی هر چی گشتم chsllenge های mostwnted و carbon رو ندیدم توش
    اگه ممکنه کرکی که استفاده میکنی رو بزار تا شاید این چلنج ها رو ما هم ببنیم

17. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •