تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 310 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

Banned erfanweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برید به تاپیک حل مشکلات اجرا شاید کمک کنن/
    اگه چیزی بود اینجام بزارین

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

در ضمن كريمي جان اون عكسي كه از كيت سرورت گذاشته بو دي كيت سرور5.2.3بود كه مربوط به سوكر 6هستش.اما به هر حال بازم هر مشكلي داشتيد من هستم.
    بله بالاخره تونستم کیت سرور رو نصب کنم !
    فقط یه سوال داشتم ؟
    من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
    F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
    که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
    ممنون

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

لطفا اگر متيونيد اصول ترکيب چيني در سوکر 6 مطرح کنيد مثل اينکه استراتژي رسيدن به گل و بازي سازي -زيبا بازي کردن از لحاظ تاکتيکي -دفاع يارکوب و ريزه کاري هاي ديگه
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

فقط یه سوال داشتم ؟
    من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
    F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
    که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
    ممنون
    با سلام

من هم همین مشکل رو دارم لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

با سلام

هر کدوم از دوستان که با سایت سوکر اکسز اشنایی دارند لطفا یک راهنمایی کنند که الان ورزشگاه جدید سانتیگو اومده لطفا یمی طریقه دانلود رو بگه من خودم برنامه های زیادی دانلود کردم اما این یک فرق داره

یک راهنمایی کنه

یا تشکر

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ورزشگاه سانتیگو که تو خودش هست

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

فقط یه سوال داشتم ؟
    ممنون
    ّ
    برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
    اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

لطفا اگر متيونيد اصول ترکيب چيني در سوکر 6 مطرح کنيد مثل اينکه استراتژي رسيدن به گل و بازي سازي -زيبا بازي کردن از لحاظ تاکتيکي -دفاع يارکوب و ريزه کاري هاي ديگه
    ممنونم
    اگه میخوای زیبا بازی کردن از لحاظ تاکتیکی رو به واقع ببینی یکی از سه تیم آرژانتین - چلسی و یا لیون رو انتخاب کن.
    بهترین ترکیب برای استفاده از این سه تیم :2-2-1-1-4
    البته من این رو با توجه به آخرین Option Update میگم.
    اگه میخوای بازی کاملا تهاجمی رو انجام بدی که دفاع برات مهم نباشه یکی از دو تیم اینتر و یا بارسلونا رو انتخاب کن.
    بهترین ترکیب استفاده از این دو تیم: 3-2-1-4

اگه میخوای بازی دفاعی خوبی رو انجام بدی دو تیم منچستر و ایتالیا انتخابهای خوبی هستند با ترکیب 2-1-2-1-4

راه های رسیدن به گل برای هر تیم متفاوت هست . ولی بهترین راه استفاده از دو بازیکن سرعتی در کناره ها در خط هافبک هست که از کناره ها برن داخل و در محوطه جریمه با یه پاس عرضی توپ رو به مهاجم برسونه و ...(البته میتونی 3 بار پشت سر هم روی سانتر کلیک کنی)

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ّ
    برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
    اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.
    martin_superhuman جان من F1 رو میزنم و به قسمت انتخاب استادیوم هم میرم ولی بازم نمیتونم به وسیله دکمه های کیبورد ( همشون ) استادیوم رو انتخاب کنم . آیا اشکال از جایگذاری پوشه استادیوم نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •