برید به تاپیک حل مشکلات اجرا شاید کمک کنن/
اگه چیزی بود اینجام بزارین
برید به تاپیک حل مشکلات اجرا شاید کمک کنن/
اگه چیزی بود اینجام بزارین
بله بالاخره تونستم کیت سرور رو نصب کنم !در ضمن كريمي جان اون عكسي كه از كيت سرورت گذاشته بو دي كيت سرور5.2.3بود كه مربوط به سوكر 6هستش.اما به هر حال بازم هر مشكلي داشتيد من هستم.
فقط یه سوال داشتم ؟
من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
ممنون
لطفا اگر متيونيد اصول ترکيب چيني در سوکر 6 مطرح کنيد مثل اينکه استراتژي رسيدن به گل و بازي سازي -زيبا بازي کردن از لحاظ تاکتيکي -دفاع يارکوب و ريزه کاري هاي ديگه
ممنونم
با سلامبله بالاخره تونستم کیت سرور رو نصب کنم !
فقط یه سوال داشتم ؟
من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
ممنون
من هم همین مشکل رو دارم لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه
با تشکر
با سلام
هر کدوم از دوستان که با سایت سوکر اکسز اشنایی دارند لطفا یک راهنمایی کنند که الان ورزشگاه جدید سانتیگو اومده لطفا یمی طریقه دانلود رو بگه من خودم برنامه های زیادی دانلود کردم اما این یک فرق داره
یک راهنمایی کنه
یا تشکر
ورزشگاه سانتیگو که تو خودش هست
ّ
برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.
اگه میخوای زیبا بازی کردن از لحاظ تاکتیکی رو به واقع ببینی یکی از سه تیم آرژانتین - چلسی و یا لیون رو انتخاب کن.
بهترین ترکیب برای استفاده از این سه تیم :2-2-1-1-4
البته من این رو با توجه به آخرین Option Update میگم.
اگه میخوای بازی کاملا تهاجمی رو انجام بدی که دفاع برات مهم نباشه یکی از دو تیم اینتر و یا بارسلونا رو انتخاب کن.
بهترین ترکیب استفاده از این دو تیم: 3-2-1-4
اگه میخوای بازی دفاعی خوبی رو انجام بدی دو تیم منچستر و ایتالیا انتخابهای خوبی هستند با ترکیب 2-1-2-1-4
راه های رسیدن به گل برای هر تیم متفاوت هست . ولی بهترین راه استفاده از دو بازیکن سرعتی در کناره ها در خط هافبک هست که از کناره ها برن داخل و در محوطه جریمه با یه پاس عرضی توپ رو به مهاجم برسونه و ...(البته میتونی 3 بار پشت سر هم روی سانتر کلیک کنی)
martin_superhuman جان من F1 رو میزنم و به قسمت انتخاب استادیوم هم میرم ولی بازم نمیتونم به وسیله دکمه های کیبورد ( همشون ) استادیوم رو انتخاب کنم . آیا اشکال از جایگذاری پوشه استادیوم نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)