دوستان وضع تقلب چطور بوده ؟؟
من که یکی از امتاحانات نهایی 20 نمره کامل تقلب کردم. البته 1 نمره رو طرف اشتباه نوشته بود ، میشم 19.![]()
دوستان وضع تقلب چطور بوده ؟؟
من که یکی از امتاحانات نهایی 20 نمره کامل تقلب کردم. البته 1 نمره رو طرف اشتباه نوشته بود ، میشم 19.![]()
هیچکس بهت گیر نمیده! نهایت نهایتش جات رو عوض میکنه![]()
من رسیدم درس 10 بلاخره !
دو درس بعدی خیلی کمن میخونمشون الان تا ترم 1 رو خونده باشم !
اما !
اگه هنوز شروع نکردید . درس های 2 و 7 و 9 خیلی سختن ! البته کتاب چیزی نداره اما خیلی نکته و تکنیک دارن ! توصیه میکنم از کتابی چیزی بخونید براشون و نگران نرسیدن هم نباشید .
تمام فعل های فصل 9 رو هم حفظ کنید ! خیلی ساده تر ازینه که بخواین تکنیک های تشخیص اجزا رو حفظ کنید چون تعدادشون از فعلا بیشتره![]()
به استثنا ها ... شمارش تکواژ و ... خیلی توجه کنید حتما میاد
من که از فردا شروع میکنم ، تا ظهر کتابو خوندم ، بیشتر وقتم هم این حفظیای مزخرفش میگیرن
فقط یه چیز مهم : هر چی نمونه سوال که از این درس موجوده رو حتما بخونید ، خیلی واجبه
امروز 2 تا زبان شناسی خوندم فقط![]()
حسش نبود ... از فردا شروع میکنم ...
راستی به نظر من هر مبحث رو جدا جدا بخونید خیلی بهتره تا از 1 شروع کنید تا 24 !
من سوالا رو نگاه کردم !من که از فردا شروع میکنم ، تا ظهر کتابو خوندم ، بیشتر وقتم هم این حفظیای مزخرفش میگیرن
فقط یه چیز مهم : هر چی نمونه سوال که از این درس موجوده رو حتما بخونید ، خیلی واجبه
حفظیاش واقعا چیزای ریز و جزئی بودن
ولی خوبیش این بود که فقط در حد 1-2 نمره حفظی داشت !
من اینقدر خسته ام که این آخری بیشتر برام مهمه که تموم شه فقط ! حالا نمرم زیر 18 نشه کافیه ...
تاریخو 20 میشم عوضش![]()
تو حوزه ی ما سر همین تقلب یکی رو حذف کردن
تا سه سال هم اجازه ی امتحان دادن نداره دیگه
بدبخت!
من کلا هیچوقت استعداد تقلب رو نداشتم
واسه همین زیاد خوشم نمیاد ازین موضوع (حسودیم میشه گمونم!)
این داستان واقعی است.
قسمت اول
بچه ها یکی از دوستان گفته بود کارنامتون رو از این سایت بگیرید دیروز یه سر زدم و بعد از باز شدن دیدم کارنامم نمره ی هر دو ترمو داره (تو دلم گفتم بابا دمشون گرم) اول به نمره ها نگاه نکردم رفتم سر معدل یه دفعه اینجوری شدممعدلم 9.75 بود بعدش گفتم خدایا مگه میشه از معدل افتادم؟؟
ادامه دارد........
می خواید بقیه ی داستانو بشنوید؟![]()
من رسیدم درس 19 !
واقعا که وحشتناکه ! عین طوفان میمونه![]()
خیلیییی حفظی داره
من معقتدم بعد از درس 7 این سخت ترین درسه
+
من هنوز مشکل دارم تو تشخیص اجزا جمله ! آخه چرا ؟ :((
+
من هنوز املا ها رو نخوندم ! 2 ساعتی وقت میخوان لغتاش ... خدا کنه تا 6 برسم کتابو تموم کنم
من هنوز شروع نکردم.من رسیدم درس 19 !
واقعا که وحشتناکه ! عین طوفان میمونه![]()
خیلیییی حفظی داره
من معقتدم بعد از درس 7 این سخت ترین درسه
+
من هنوز مشکل دارم تو تشخیص اجزا جمله ! آخه چرا ؟ :((
+
من هنوز املا ها رو نخوندم ! 2 ساعتی وقت میخوان لغتاش ... خدا کنه تا 6 برسم کتابو تموم کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)