تو توضیحات سایت اصلی برنامه حرفی از gio نیست
من نتونستم دانلود کنم اگه روی گوشیتون نصب شده، میشه یه اسکرین شات بذاری و یه خورده بیشتر توضیح بدی
تو توضیحات سایت اصلی برنامه حرفی از gio نیست
من نتونستم دانلود کنم اگه روی گوشیتون نصب شده، میشه یه اسکرین شات بذاری و یه خورده بیشتر توضیح بدی
opera mini ف*ی*ل*ت*ر*ه
میتونی از برنامه uc browser استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من opera mini version 6 رو از کافه بازار دانلود و نصب کردم. ولی به اینترنت وصل نمیشه. باید تنظیمات خاصی رو وارد کنیم؟
ممنون
گوشي رو چجوري بايد تنظيم كنم واسه l2tp
اپرا مینی ف*ی*ل*ت*ر نیست. روی galaxy acy کار میکنه. من الان با چیز پی ان هم با گوشی وصل شدم. همچنان اپرا مینی کار نمیکرد. احتیاج به یه تنظیماتی داره.
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
کسی تا حالا از اینترنت گوشی روی لپتاپ استفاده نکرده؟ من هر کاری میکنم نمیشه. با نوکیا راحت وصل میشم. با گالکسی ace هم وصل میشم. ولی هر چی سعی میکنم جیو ام رو وصل کنم نمیشه. کانکشن برقرار میشه ولی no internet هست. شاید به خاطر firmware اون باشه. نسخه اروپا هست. 2.2.
کمک کمک کمک کمک
سلام به دوستان.
یه سری سوال داشتم از کسایی که این گوشی رو دارن:
1- آخرین ورژن آندروید برای این گوشی که به طور رسمی اومده از طرف خود سامسونگ چیه؟
2- فارسی رو ساپرت میکنه؟(فقط برای اس ام اس و تایپ)
3- برای نصب نرم افزار ها نیاز به روت هست؟
4- راحت میشه نرم افزار ها رو تو مموری کارت نصب کرد یا کلی باید دردسر کشید برای این کار؟
5-بازی ها رو خوب اجرا میکنه؟(آخه چند جا نوشته GPU نداره)
6- اصلا GPU داره؟
7- محتویات جعبش تو ایران چیه؟
8- قیمتش تو تهران چنده و چه رنگ هایی داره؟ و کجا ارزون تر میده؟
9-باتریش با کارکردن معمولی (نه کم نه زیاد) چقدره؟
10- مشکلاتی که دوستان احساس کردن تو این گوشی رو بگین مه خدا نکرده از خرید پشیمون نشم....
باز هم ممنون از راهنماییتون.......
1. ورژن 2.3
2.خیر
3.خیر
6.بله
8.رنگ فقط مشکی
9.بین 2-3 روز
10.مشکل خاصی نداره
آخرین و تنها رامی که واسش اومده 2.3 نسخه اروپا ( فارسی ساپوت نمیکنه ولی بزودی فارسیشم میاد) ولی رامی که رو خودش هست 2.2.1 هست که از فارسی هم کاملا پشتیبانی میکنه (البته اگه نسخه خاور میانه ی گوشی رو بخری)
فرق نسخه خاورمیانه با اروپا اینه که خاورمیانه تو جعبش هندزفری داره ولی اونکی نداره
نرم افزارها رو هم راحت میتونی تو مموری بریزی بی دردسر
محتویات جعبشم : شارژر ، کابل micro usb ، هندزفری ، مینی CD ( نرم افزار Kies) ، رم 2 گیگ
من یه هفته پیش از علائدین گرفتم 255
باتریش با کارکرد معمولی (نه کم نه زیاد) 2 روز جواب میده
به نظر من 2 تا مشکل داره یکی اینکه موقع بالا پائین کردن منوها نوشته ها یه مقدار تار میشه و رنگاشم قاطی میشه، یکیم اینکه flash روش نصب نمیشه ( احتملا اینش درس میشه )
نسخه 2.3 خاورمیانه . فارسی کی به تاریخ حودمون میاد . من گوشی رو خریدم ولی با اس ام اس دادنش حال نمیکنم
منظورم برنامه miesal هست . اس ام اس خودش حالش بیشتره
خب چرا دعوا داری عزیز
من که تو جیبم قایمش نکردم.
شما کلا اینقدر ادم طلبکاری هستی؟
عجبا
توی این صفحه برید مستقیم از صاحبش بپرس
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
اسکرین شات نداره . به مرورگر و نرم افزارهایی که نیاز به اجرای فایل های فلش داره قابلیت اجرای اون رو میده دوست عزیز
من صرفا جهت اطلاع بعضی از دوستان لینک این خبر رو گذاشتم. که عدم پشتیبانی جیو از فایل فلش در مرورگر یک عیب بزرگ میدونستن.
من برام مهم نیست فلاش اجرا بشه یا نشه. چون با این سرعت اینترنتی که داریم اصلا نبود فلش به صرفه تره.
اما نرم افزار فلش رو برای امتحان نصب کردم
و بدون هیچ مشکلی نصب شد و با مرورگر به وبسایت رولکس رفتم و فایل های فلش رو هم اجرا کرد.
خلاص
بعد از نصب گوشیتون رو ریستارت کنید
اینجا براتون آپلود کردم
Last edited by roxh58; 09-07-2011 at 06:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)