تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 171 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این عکس کفایت میکنه؟
    بنده حتی به خود خدمات پس از فروش تماس گرفتم جالبه اظهار بی اطلاعی کردن!و عجیب دونستن.
    جالبه !!
    این مورد تعویض قاب مثلا یکی از مزیت های این مدل هست که برای شما و ظاهرا تعدادی از دوستان وجود نداره
    چیزی برای گفتن ندارم فعلا ولی می گردم اگه موردی در باره اینکه دو نوع قاب برای این مدل وجود داشته باشه بعدا می نویسم ...

.............

در جواب ساپورتر به سیم ارت یا اتصال به زمین اشاره شده. با این حساب که تو ایران خدارو شکر اکثر برق کارها به سیم ارت یا اتصال به زمین توجهی نمیکنن و تقریبا در اروپا و آمریکا کمتر کسی این مشکلو داشته برام مشخص شد که باید ایراد کار از نداشتن سیم اتصال به زمین باشه.
    mansia عزیز آخه برقکار چیکارست !
    اون کسی که ساختمان میسازه برای اینکه متحمل هزینه بیشتر نشه ( سیم اضافی و چاه ارت و کابلهای مربوطه و پریز مختص ) و اینکه بساز بندازهای عزیز عمدتا از فقر دانش در زمینه برق رنج میبرند. به همین جهت هست که ارتینگ در ساختمان ها اجرا نمیشه یا صرفا در آشپزخانه و رختشوی خانه استفاده میشه ...

بلاخره دود از کنده بلند میشه ... این مشکل و هم رفع کردین !
    بابت مطالبی که در این مدت در این تایپیک قرار میدین ازتون ممنونم .

اگه سیم دارای جریان برق در کنار اسپیکر و ساب باشه برق مربوطه در اصطلاح القا میشه و نویز مربوطه رو ایجاد میکنه ، اما این زمانی هست که سیم برق نزدیک به ساب و اسپیکر باشه اگه سیم اسپیکر و ساب از نوع مرغوب و دارای روکش های مناسب این کار باشن فکر میکنم این مورد پیش نیاد..

2. این کاربر از BIONIC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چرا Cpu و Ram برای انتقال داده ها از حداکثر توان خود استفاده نمیکنند؟ تو اعمال copy و Past یک فایل، فرضا" 600 مگابایتی گاها" بیش از 5 دقیقه زمان میبره! دلیلش چه چیزی میتونه باشه؟

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

چاه ارت و پریزهای ارت دار آشپزخونه اجباری هستند ولی قانونی برای ارت دار کردن کل سیم کشی برق ساختمان وجود نداره ! اینکار باعث افزایش مصرف سیم و همجنین جایگزینی پریزهای ارت دار با معمولی خواهد شد که قیمت بالاتر خواهند داشت! این رو هم بگم اکثر افراد نیازی برای داشتن این سیستم حس نمیکن! شما چون حالا لپتاپتون حساس هست این مشکل براتون بوجود اومده! وگرنه پریزهای معمولی کاملا جوابگوی نیازهای عادی کاربرا هستند!
    در مورد بساز بفروش ها هم باید بگم : درسته که اسمشون روشونه اما این چیزی که شما میگین من تا حالا تو هیچ خونه اعیانی هم ندیدم! ربطی هم به فقر دانش اونا نداره!

موفق باشید!

5. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستاني که سفارش انگلستان اين لپ تاپ رو خريدن ميشه بگن که کليد "اينتر " کي بورد مستطيلي يه يا مثل اينتر هاي متعارف؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به نظر شما من میخوام 5110 رو بگیرمi5 قیمت800 تومن خوب هست بگیرم
    ترو خدا کسایی که این مدل رو دارن بگن ازش راضی هستن یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درمورد ریفر بودن یا نبودن اینطوری متوجه شدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیه آپدیت بایوس جدید دل دانلود و نصب کنید
    کد:
    و مثل لینک زیر عمل کنید:
    کد:
    این جا من واقعا بعضی وقت ها که برمیگردم و نوشته هامو میخونم خجالت میکشم که میتونستم از کلمات بهتری و زیباتری استفاده کنم اما خوب چطوری بگم اگر یک دزد خونه شمارو بزنه اگر فهمیدید که چه کسی بوده و مدرک هم داشته باشید به خودتون میگید که برم شکایت کنم؟ والا چی بگم شما و کلا ما ایرانی ها خیلی مهربون شدیم. طرف سرتونو کلاه گذاشته حالا که متوجه شدید میگید برم؟؟؟!
    هم اتهادیه دارن هم صنف اما من پسر عمم به خاطر یک شکایت رسمی که خیلی تابلو هست و جدی که کاملا مشخصه حق با ایشون و خانوادش هست 3 سالو نیمه که شکایت کرده کلنتری رفت با خودم رفت . 1 ماه تو دادسرا بود که برگشتن گفتن چون کیفری نیست باید بری شورای حل اختلاف و خلاصه تا همین الان هم مشکلش حل نشده. اگر خاستین تو پیام خصوصی کامل میگم داستان چی بوده. میتونید اگر اشتباه نکنم به دادسرای جرایم کامپیوتری یک همچین چیزی هست تازگی افتتاح شده شکایت کنید. میتونید به شورای حل اختلاف برید اگر با صحبت از فروشنده جواب نگرفتید.میتونید تو مغازه طرف زنگ بزنید 110. اما تجربه ثابت کرده اگر پیش طرف رفتید و با دست پر برگشتید که هیچی اما اگر نتونستید همون لحظه حقتونو بگیرید بهتره فراموشش کنید. این جور مواقع زبان غیر انسانی و .... خیلی خوب جواب میده وقتی که طرف حرف حساب سرش نمیشه. اینو تاریخ روش مهر تائید میزنه!!!
    پولتونو دور نریختید. چرا این طور فکر میکنید. ایا درایور عوض کردید؟ آیا ویندوز از اول ریختید؟ هنوز هیچ کاری نکردید و فقط فکر این هستید که سرتونو کلاه گذاشتن. یکم تمرکز کنید و ببینید میتونید با این راه حل ها مشکلات کامپیوترتونو حل کنید؟
    نا امید نشید. به قول یکی در نا امیدی بسی امید است. به خدا راست میگفت....

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

من شک دارم برای سرویس تگ. از دوست خوبمون کاربر teknosys درخواست راهنمایی کنید.
    سوالتونو پاسخ دادم در چند پست قبلی
    سلام می بخشید من امروز متوجه اشتباهم شدم سرویس تگ لپ تاپ به خاطر یه خط خوردگی اشتباه می خونم.من نوشته بودم 5YLXSP1
    که درستش 5YLXFP1 هست.متاسفانه الان که چک کردم ساخت هنگ کنگ بوده احتمالا ریفر هم هست .CPU-Z رو روش نصبکردم که REV رو B3 نشون میداد .نتونستم پسش بدم چون فروشنده از اون مردایی بود که حیف بود بهش مرد بگی.الانم مشکل کارت گرافیک رو دارم تو CPU-Z فقط یه کارت گرافیک نشون میده که اونم INTEL هست.من ممنون میشم بگید الان چکار میتونم بکنم

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

سلام به نظر شما من میخوام 5110 رو بگیرمi5 قیمت800 تومن خوب هست بگیرم
    ترو خدا کسایی که این مدل رو دارن بگن ازش راضی هستن یا نه
    با سلام
    قیمت رو نمیدونم اما به نظر من که این لب تابو دارم خوبه و کارآیی مناسبی با این قیمت داره و من کلا احساس نیاز بیشتری نمیکنم.بازم سوالی بود بفرمایید.

داره خودمونی میشه ali_blk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان درایور کارت گرافیک این لپ تاپ رو برای ویندوز 7 -32 بیت رو میخوام. همه درایور هاشو پیدا کردم ولی این درایور به هیچ وجه پیدا نمیشه.
    نمیخوام 64 بیت نصب کنم- خیلی درایور هم دارم که برای این کارته گرافیکه ولی نصب نمیشه.
    با تشکر از همه
    dell 5110
    i5
    500 gig
    nvidia
    اینم مشخصات کاملتره این سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان درایور کارت گرافیک این لپ تاپ رو برای ویندوز 7 -32 بیت رو میخوام. همه درایور هاشو پیدا کردم ولی این درایور به هیچ وجه پیدا نمیشه.
    نمیخوام 64 بیت نصب کنم- خیلی درایور هم دارم که برای این کارته گرافیکه ولی نصب نمیشه.
    با تشکر از همه
    dell 5110
    i5
    500 gig
    nvidia
    اینم مشخصات کاملتره این سیستم
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام می بخشید من امروز متوجه اشتباهم شدم سرویس تگ لپ تاپ به خاطر یه خط خوردگی اشتباه می خونم.من نوشته بودم 5YLXSP1
    که درستش 5YLXFP1 هست.متاسفانه الان که چک کردم ساخت هنگ کنگ بوده احتمالا ریفر هم هست .CPU-Z رو روش نصبکردم که REV رو B3 نشون میداد .نتونستم پسش بدم چون فروشنده از اون مردایی بود که حیف بود بهش مرد بگی.الانم مشکل کارت گرافیک رو دارم تو CPU-Z فقط یه کارت گرافیک نشون میده که اونم INTEL هست.من ممنون میشم بگید الان چکار میتونم بکنم
    برنامه cpu z 1.57 فقط گرافیک intel در 5110 نشون میده.

میتونید از برنامه GPU-Z.0.5.4 استفاده کنید. این برنامه هر دو چیپست گرافیک در صورت بودن نشون میده.

کد:
    مشکل دیگری هم دارید با این لپتاپ؟ منظورم گرافیک هست؟

13. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •