اما انصافا 2720QM خیلی قوی هست حداکثر فرکانسش 3.3 GHz هست که در نوع خودش بی نظیره اما 2630QM حداکثر فرکانسش 2.9 GHz هست معلومه که ضعیف تره dv6-6108tx عجب چیزیه ها!!!!!!!!
اما انصافا 2720QM خیلی قوی هست حداکثر فرکانسش 3.3 GHz هست که در نوع خودش بی نظیره اما 2630QM حداکثر فرکانسش 2.9 GHz هست معلومه که ضعیف تره dv6-6108tx عجب چیزیه ها!!!!!!!!
مسلمه خوبه اما قیمت فک کنم با $ ۱۲۰۰ باید چیزی حدود ۲۵۰-۳۰۰ تومن گرونتر باشه![]()
سلام
وقتی ویندوز 7 تا 4 گیگ رم بیشتر نمیخونه اون 4 گیگ دیگه به چه درد میخوره؟!
این لپ تاپ تو اجرای نرم افزاری سنگین و بازی ها خیلی داغ میشه؟!
تو این رنج قیمت لپ تاپی بهتر از این هم هس؟!
قیمتش با گارانتی چه جوریاس؟!
ممنون
اینم دمای فعلی لبتاپ من
HDD : 36
TEMP 1 : 44
CORE O : 43
CORE 1 : 44
CORE 2 : 43
CORE 3 : 41
Ambient: 39
Ambient: 40
البته با کول پد که بیشتر روی دمای رم ها تاثیر داره و حدود 8 تا 9 درجه می یاره پایین
دوست عزیز ویندوز سون 64 بیتی که روی لپ تاب نصبه تا 16 'گیگ رو به راحتی ساپورت می کنه که اگه نسخه ی Ultimate ویندوز سون 64 بیتی رو نصب کنی تا 192 گیگ رم رو ساپورت می کنه
در مورد گرما من که از کول پد استفاده می کنم و توی سنگین ترین بازی یعنی Crysis 2 دمای گرافیک از 75 و CPU از 70 بالاتر نمی ره وگرنه نرم افزار و بازیهای دیگه که زیر 60 درجه است
توی این رنج قیمت بهتر از این من ندیدم
قیمت این لپ تاب یعنی 6090 با گارانتی شرکتی معتبر که اسمشو الان نمی دونم من خریدم 1550
موفق باشید
این عکسی از نرم افزار BatteryCare لپ تاپ منه می خواستم ببینم باتری سالمه یا نه؟
دوستان می شه یه عکس از نرم افزار BatteryCare لپ تاپ خودتون بزارید تا مقایسه کنیم
اینم لینک دانلود نرم افزار BatteryCare
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliondvd; 26-05-2011 at 21:40.
دوستان مکس کار
با این لپ تاپ رندر میگیرید داغ نمیکنه؟ آخه تازه دلم از سیستم اومده بود تو لپ تاپ و همین مدل 6090 که خیلی شنیدم لپ تاپ تو کارهای سنگین داغ میکنه و به مرور هم واسه همین امر خراب میشه.پس عملا هرچه هم امکانات زیاد باشه و کانفیگ خوب باشه لپ تاپ تو کارهای سنگین مثل رندر تری دی مکس کم میاره و داغ میکنه. درسته؟
راستی این مدل های 6108 و.. کی وارد بازار میشه؟تازه میخاستم برم 6090 بخرم که دیدم این مدل ها تو راحه!!!
منظورم از تحت فشار اينه كه اگه يه بازي سنگين مثل مترو 2033 رو انجام بديد به علت گرماي ايجاد شده توسط خازنهاي كارت گرافيك فنش با سرعت بالا ميچرخه در نتيجه صداي ازار دهنده اي ميده... البته من يه بار مترو 2033 رو در بالاترين حدش اجرا كردم دماي گرافيكش رسيده بود به 68 درجه البته با كول پد وگرنه در حالت معمولي اگه بخوام يه بازي معمولي مثل رزيدنت اويل رو اجرا كنم دماش از 56 درجه بالاتر نرفتو فنش زياد كار نميكرد اما به مترو 2033 ميرسيد با نهايت قدرت فنش كار ميكنه....fps بازيش در بالاترين رزولوشن و بالاترين كيفيت به 29 فرم رسيد فنش با تمام قدرت مثل يه سشوار كار ميكرد!!به نظرم دماي لپتاپ شما هم كاملا طبيعي بود دوست عزيز ولي موقع شات دان كردن زياد فنش صدا نميده شايد اتفاقا واسه شما بهتر باشه چون حداقلش اينه كه از گرماي زيادي جلوگيري ميكنه يه سيستمي به اين قدرت رو تصور كنيد كه يه جايي كوچك هستش و دماي خازنهاي گرافيكش به حد جوش رسيده مجبوره كه با تمام قدرتش اين كار تهويه رو انجام بده علت اينكه بعضي لپتاپها كارت گرافيكشون ميسوخت مال همين مساله درست كار نكردن فن بود
ولي انصافا كه رزولوشن خيلي مناسبي داريد فكر كنم صفحه ال اي دي شما بهتر از 6090 باشه درسته كه تو اينچاي پايين زياد فرقي نداره اما داشتنش ميتونه يه مزيت باشه بعضي از لپتاپها خروجي فول اچ دي دارن مثل ام اس اي 620 يا ايسوس ان 53 ولي فول اچ دي واقعي نيستن و من قبلا ام اس اي داشتم حرف شما رو تاييد ميكنم
نه پايين كيبورد چيزي نوشته نشده اما بالاي صفحه ال اي دي سمت چپ beat audio رو نوشته چهار تا بلندگو داره دو تا پيوسته بالاي صفحه كيبورده دوتا هم پايين زير بدنه هستش ولي تا حدي صداي باس رو ميشه احساس كرد من با هدفون سوني گوش ميدم به آهنگها واقعا كيفيت صدا رو بي نظير ميكنه چه برسه به اينكه با هدفون بيت ائوديو اهنگا رو گوش بديمصداش مثل جي بي ال نيست جي بي ال منو ياد صداي گوشي چينيا ميندازه
فقط صداش بلنده و هيچ وضوحي نداره متاسفانه من كه از جي بي ال خوشم نمياد
من با مكس كار نكردم اما با ساليد ورك اتوكد و كاتيا كه كار كردم اخ نگفت و دماش تو رندر گيري از 55 درجه بالاتر نرفت و فكر نميكنم از بازي مترو 2033 بيشتر بخواين با مكس از گرافيك كار بكشيد تو بيشترين حالت و با كول پد از 68 درجه بيشتر نرفته خيالتون از بابت گرما راحت ولي اگه باز هم قويتر از اين مدل رو ميخواين به نظرم ارزش صبر كردن رو داره ايشالا موفق باشي
الان که دوباره زدم به شارژ حدود mWh 800 کمتر شده این طبیعیه؟
![]()
تسك منيجر کجاست اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)