این شیرزاده ماهی چند تومن می گیره که دو ماهش میشه ۲۱۵ تومن؟
این شیرزاده ماهی چند تومن می گیره که دو ماهش میشه ۲۱۵ تومن؟
ماهی 1215 هزار تومن.107500 تومن از نیما 107500 هم از هومن![]()
این چند دقیقه آخرش کلی خندیدیم. کلی خندوند اون شیرزاده اووووووو. کلی خندیدیم کیف داد!
50 میلیون کیف میخواد بکنه ها!نکنه اون خودش اومد خواست لغوش کنه؟! من فک میکنم اینجوری بشه بعد 50 رو هم اون شاید از دست داد!
![]()
من که کلا از پستای شما به غیر از شکلکچیز دیگه ای نمیفهمم
لطفا با صبر و حوصله ی بیشتری پست بدید
آخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟![]()
عزیزم رشوه هست دیگهاون رشوه حساب میشه یا نه ؟![]()
طرف برای مقاصد منفعت طلبانه خودش پیشنهاد پول رو میده
البته خوب نیما هم میتونه درباره موضوعی که طرف خواست صحبت کنه .خوب موضوع بدی که نیست به درد جامعه هم میخوره
ولی اگه بخواد به خاطر پول و پیشنهاد طرف این کار رو کنه خوب این میشه رشوه گرفتن.
شاید اگه همچین مسئله ای نبود نیما درباره اون موضوع روز دیگه ای حرف میزد
در مورد شخصیت نیما هم بگم که اگه خوب دورو برمونو نگاه کنیم زیادن
بنده خدا ها چی میکشن.من دیدم که زیاد اذیت میشن.اصلا جامعه ما همینطوره.اگه کسی یه کم فرهنگی عمل کنه بهش زور میگن یا اینکه مسخرش میکنن
خدایا فرهنگ جامعه ما رو اصلاح بفرما.............الهی آمین
رشوه نمیگن بچه های شهرداری به این پولا میگن شیرینی بچه هاآخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟
فرهنگ یک جامعه رو خدا نمیتونه درست کنه خود انسان های اون جامعه هستن که باید از خودشون شروع کنند و از پایین به بالا جامعه رو بسازن...خدایا فرهنگ جامعه ما رو اصلاح بفرما.............الهی آمین![]()
این غلط مسطلح ( دی: ) رو باید یه توضیحی بدم،
اینکه میگن یه جامعه باید خودشون شروع کنن و از پایین بسازنن یه محال مطلقه، همیشه باید از سر هرم شروع بشه (و سر هرم هم بخواد) تا به قاعده هرم برسه
هیچ وقت برعکسش رخ نمیده
مگر جامعه سر هرم رو بزنه![]()
اصلا همین دکتر نیما فردی از قاعده هرم ، می خواد درست رفتار کنه ولی اِلمان بغلیش نمی زاره هیچ خودشم اصلا نمیخواد درست رفتار کنه
پ.ن: یکم بد توضیح دادم ولی بیشتر از اون خارج از بحث تاپیک بود و خطری
این که میگن یک جامعه از سر هرم باید درست بشه شگل بگیره و قوام بگیره رو خیلی از بزرگان و صاحبان اندیشه میگن ولی این محاله مثلا ساختار کشور ژاپن از مردمش شکل کرفته و با اومدن این یکی و اون یکی در راس هرم این ساختار از بین نمیرهاین غلط مسطلح ( دی: ) رو باید یه توضیحی بدم،
اینکه میگن یه جامعه باید خودشون شروع کنن و از پایین بسازنن یه محال مطلقه، همیشه باید از سر هرم شروع بشه (و سر هرم هم بخواد) تا به قاعده هرم برسه
هیچ وقت برعکسش رخ نمیده
اصلا همین دکتر نیما فردی از قاعده هرم ، می خواد درست رفتار کنه ولی اِلمان بغلیش نمی زاره هیچ خودشم اصلا نمیخواد درست رفتار کنه
یکی از تفاوت های مثلا جامعه ژاپن رو تو همین زلزله گذشته با دیگر کشور ها حتی خود ایالات متحده هم دیده ام که چطور ژاپنی ها بعد از اون زلزله مهیب دست به غارت هیچ مکانی نزدند و این نشان از فرهنگ بالاشون داره...
راس هرم میاد و میره این ساختار هست که پایداره و ساختار هم از پایین دستی شگل میگیره..
سر هرم بد هم از بین بره ولی ساختار و فرهنگ درست نباشه چیزی درست نمیشه...مگر جامعه سر هرم رو بزنه
پ.ن:بحث خوبیست ولی خارج از ظرفیت تاپیک هستش....![]()
یاد اون آهنگ افتادم که میگه آخه بفـــــــــهمیا شاید یه چیز دیگه میگه نه فک کنم همین بود. ولش بفهم
ولی 50 رو بگیره همه کیف میکنن. شاید یه ماشین مدل بالا هم بخره!کلا حالشو میبره D:
این دکتر نیما قیافش و رفتارش منو یاد مستربین خارجیه میندازه لاغر که هست رفتارشم شبیه اونه قیافشم ته مایه هاش میخوره به همون
شاید بخواد ادای اونو در بیاره
الله اعلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)