تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 104 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1034

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟

داره خودمونی میشه MOHAMMAD MM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)

بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.

در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

مشکل از چیزیه؟

باید کاری رو انجام میدادم؟

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من سیستمم یه ذره ضعیفه ولی دو تا نسخه قبل رو گرافیکشو رو نرمال به پایین میذاشتم راحت میرفتم.الان این نسخه دیدم خیلی کند اجرا میشه.تو option هم بخش گرافیکش فقط سه حالت کلی بود.
    نمیشه گرافیکو دستی پایین اورد؟مثلا AA رو پایین اورد یا ...
    اگه نمیشه بگین از بین اون ۳ حالتgamer,hardcore,advancedکدومش پایین ترینه؟

داره خودمونی میشه HExa_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من سیستمم یه ذره ضعیفه ولی دو تا نسخه قبل رو گرافیکشو رو نرمال به پایین میذاشتم راحت میرفتم.الان این نسخه دیدم خیلی کند اجرا میشه.تو option هم بخش گرافیکش فقط سه حالت کلی بود.
    نمیشه گرافیکو دستی پایین اورد؟مثلا AA رو پایین اورد یا ...
    اگه نمیشه بگین از بین اون ۳ حالتgamer,hardcore,advancedکدومش پایین ترینه؟
    نه فعلا دوست عزیز ....

احتمالا تو پچ DX11 که بزودی میدن بیرون یه سری کاستوم ستینگ واسه گرافیک و فعال کنن...

Gamer : پایین ترین حالت گرافیکی

Advanced: حالت گرافیکی معمولی

Hardcore : بالاترین حالت گرافیکی

5. 2 کاربر از HExa_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل اجرای کرایسیس 2

سلام . ببخشید من یه سوال ضروری راجبه لپ تاپم داشتم.لپ تاپ من ایسوس مدل f3sr هستش.حدودا سه سال پیش خریدمش.بازیه پرینس رو خیلی علاقه مند بودم بهش.تا قسمت چهار که میگفتن گرافیکش مثلا 128 میتونستم باهاش بازی کنم (از گرافیک فقط همین اصطلاح چند مگه؟! رو میدونم) ولی بعدا متوجه شدم پرینس 5 که گرافیک 512 داره رو میتونم باهاش بازی کنم چون ویدئو مموریه لپ تاپم با رم حدودا 700 مگ اشتراکی داره.خلاصه بعد خیلی مدت که حسرت این بازی رو داشتم نصب کردمو سورپرایز شدم! فوق العاده بود.آخه من بازی farcry 2 رو هم یه بار امتحان کرده بودم که تصویرش میگرفت.اونموقع فکر کردم مشکل از گرافیکه که پایینه.ولی تازگیها فهمیدم احتمالا از cpu بوده.رفتم مینیمم سیستم مورد نیاز رو از سایت game-dabyte فکر کنم سرچ کردم دیدم آره سی پی یوی من اینتل دو هسته ای 2.20 gh هستش که میتونه پرینس 5 رو راحت اجرا کنه ولی فارکرای 2 رو نه.بعدا بازی رالی بلور رو هم اینطوری چک کردم از سایت دیدم میتونم بازیش کنم.که بعد نصب کار کرد.
    ولییییییییییییییییییییییی حالا کراسیس 2 رو که چک کردم بازم اصولا باید سیستمم بکشه اما نمیدونم چرا تصویرش میگیره.حتی وقتی تنظیمات گرافیک رو از 1280 در 800 به 800 در 600 تغییر دادم بازم اونطور که باید وقتی با ماوس جابجاش میکنی تصویر یه نمه تار میزنه.حالا موندم مشکل از کجاست؟؟خواهشا اگه راه حلی یا توضیح قانع کننده ای دارین ممنون میشم در میان بذارین.نسخه اصلیشم هست.3 دیویدی.میگن کرایسیس با گرافیک های ATI مشکل داره درسته؟؟چیکار کنم الان.اطلاعات سیستمم رو لازمه بنویسم براتون؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام . ببخشید من یه سوال ضروری راجبه لپ تاپم داشتم.لپ تاپ من ایسوس مدل f3sr هستش.حدودا سه سال پیش خریدمش.بازیه پرینس رو خیلی علاقه مند بودم بهش.تا قسمت چهار که میگفتن گرافیکش مثلا 128 میتونستم باهاش بازی کنم (از گرافیک فقط همین اصطلاح چند مگه؟! رو میدونم) ولی بعدا متوجه شدم پرینس 5 که گرافیک 512 داره رو میتونم باهاش بازی کنم چون ویدئو مموریه لپ تاپم با رم حدودا 700 مگ اشتراکی داره.خلاصه بعد خیلی مدت که حسرت این بازی رو داشتم نصب کردمو سورپرایز شدم! فوق العاده بود.آخه من بازی farcry 2 رو هم یه بار امتحان کرده بودم که تصویرش میگرفت.اونموقع فکر کردم مشکل از گرافیکه که پایینه.ولی تازگیها فهمیدم احتمالا از cpu بوده.رفتم مینیمم سیستم مورد نیاز رو از سایت game-dabyte فکر کنم سرچ کردم دیدم آره سی پی یوی من اینتل دو هسته ای 2.20 gh هستش که میتونه پرینس 5 رو راحت اجرا کنه ولی فارکرای 2 رو نه.بعدا بازی رالی بلور رو هم اینطوری چک کردم از سایت دیدم میتونم بازیش کنم.که بعد نصب کار کرد.
    ولییییییییییییییییییییییی حالا کراسیس 2 رو که چک کردم بازم اصولا باید سیستمم بکشه اما نمیدونم چرا تصویرش میگیره.حتی وقتی تنظیمات گرافیک رو از 1280 در 800 به 800 در 600 تغییر دادم بازم اونطور که باید وقتی با ماوس جابجاش میکنی تصویر یه نمه تار میزنه.حالا موندم مشکل از کجاست؟؟خواهشا اگه راه حلی یا توضیح قانع کننده ای دارین ممنون میشم در میان بذارین.نسخه اصلیشم هست.3 دیویدی.میگن کرایسیس با گرافیک های ATI مشکل داره درسته؟؟چیکار کنم الان.اطلاعات سیستمم رو لازمه بنویسم براتون؟؟
    دوست عزیز یا مشخصات دقیق چیپ گرافیک و CPU رو بده یا اینکه مدل دقیق لپ تاپ رو تا بشه بهتر نظر داد...

داره خودمونی میشه Arthas_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ذوست عزیز crysis 2 بازی سنگینی هستش و سیستم هایه خیلی قوی هم کم اوردن و شما فکر نکنم بتونی اجرا کنی و مشکل از نشخه بازی نیستش مشکل از سخت افزار ها هستش .
    ولی اگه مشخصات دقیق سیستم رو بدی میشه خیلی بهتر و دقیق تر نظر داد
    Last edited by Arthas_02; 11-05-2011 at 22:16.

9. این کاربر از Arthas_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مقایسه سیستم من با مینیم سیستم لازم

این اطلاعات سیستم منه :

More details about my computer

Component
    Details
    Subscore
    Base score
    Processor
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz
    5.5
    3.5
    Determined by lowest subscore
    Memory (RAM)
    2.00 GB
    5.5
    Graphics
    ATI Mobility Radeon HD 2400 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
    3.5
    Gaming graphics
    895 MB Total available graphics memory
    5.2
    Primary hard disk
    23GB Free (41GB Total)
    4.9
    Windows 7 Ultimate

System

Manufacturer
    ASUSTeK Computer Inc.

Model
    F3Sr

Total amount of system memory
    2.00 GB RAM

System type
    32-bit operating system

Number of processor cores
    2

64-bit capable
    Yes

Storage

Total size of hard disk(s)
    149 GB

Disk partition (C
    23 GB Free (41 GB Total)

Disk partition (D
    53 GB Free (53 GB Total)

Disk partition (E
    55 GB Free (55 GB Total)

Media drive (F
    CD/DVD

Media drive (H
    CD/DVD

Graphics

Display adapter type
    ATI Mobility Radeon HD 2400 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)

Total available graphics memory
    895 MB

Dedicated graphics memory
    128 MB

Dedicated system memory
    0 MB

Shared system memory
    767 MB

Display adapter driver version
    8.56.1.15

Primary monitor resolution
    1280x800

DirectX version
    DirectX 10

Network

Network Adapter
    Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN

Network Adapter
    Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller

Notes

The gaming graphics score is based on the primary graphics adapter. If this system has linked or multiple graphics adapters, some software applications may see additional performance benefits.

Caution: Based on the results of the WinSAT Disk assessment, your system drive may have slower response times under some workloads. Performance results will depend on the specific applications used and the amount of memory available. If your experience is satisfactory, no action is needed.
    اینم مینیمم سیستم لازم واسه بازی کرایسیس2 :

PC Minimum System Requirements
    Operating system: Windows XP, Vista, 7, with the latest Service Packs
    Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
    Memory: 2Gb (Vista requires 3Gb)
    Hard disk space: 9Gb
    Video: NVidia 8800GT with 512Mb RAM, ATI 3850HD with 512Mb RAM, or better
    Sound: DirectX Compatible Sound Card
    DirectX®: 9.0c

با این حساب مشکل از کجاست؟؟ 1289 در 800 رو مگه نباید روون باز کنه؟؟(اگه یه پی دی افی راجع به آشنایی با اعدادیکه تو معرفی سی پی یو و کارت گرافیک استفاده میشه مثل 8800 یا 2400 و رابطه اش با رزولیشن و اینا دارین بهم بدین ممنون میشم) تشکر

داره خودمونی میشه HExa_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

n279r عزیز....

خلاصه میکنم...کانفیگ لپ تاپ شماخیلی پایینه...مخصوصا" چیپ گرافیکی توون(HD2400)..قدرت گرافیک به هسته پردازشی و

معماریش و... بستگی داره و به مگ و گیگ هم ربطی نداره...!!!!!! موفق باشید...

12. این کاربر از HExa_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

1

دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)

بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.

در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

مشکل از چیزیه؟

باید کاری رو انجام میدادم؟

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید
    سلام تو این مرحله باید بری نزدیک فرمانده تا صحبت هاش تموم بشه و بعد سوار خودرو بشی . خیلی ساده است من بعد از کشتن اولین رباط بزرگ 1 دقیقه طول نکشید این مرحله رد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •