کسی نیست جواب مارو بده؟
کسی نیست جواب مارو بده؟
دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)
بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.
در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.
اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.
مشکل از چیزیه؟
باید کاری رو انجام میدادم؟
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید
دوستان من سیستمم یه ذره ضعیفه ولی دو تا نسخه قبل رو گرافیکشو رو نرمال به پایین میذاشتم راحت میرفتم.الان این نسخه دیدم خیلی کند اجرا میشه.تو option هم بخش گرافیکش فقط سه حالت کلی بود.
نمیشه گرافیکو دستی پایین اورد؟مثلا AA رو پایین اورد یا ...
اگه نمیشه بگین از بین اون ۳ حالتgamer,hardcore,advancedکدومش پایین ترینه؟
نه فعلا دوست عزیز....
احتمالا تو پچ DX11 که بزودی میدن بیرون یه سری کاستوم ستینگ واسه گرافیک و فعال کنن...
Gamer : پایین ترین حالت گرافیکی
Advanced: حالت گرافیکی معمولی
Hardcore : بالاترین حالت گرافیکی
![]()
سلام . ببخشید من یه سوال ضروری راجبه لپ تاپم داشتم.لپ تاپ من ایسوس مدل f3sr هستش.حدودا سه سال پیش خریدمش.بازیه پرینس رو خیلی علاقه مند بودم بهش.تا قسمت چهار که میگفتن گرافیکش مثلا 128 میتونستم باهاش بازی کنم (از گرافیک فقط همین اصطلاح چند مگه؟! رو میدونم) ولی بعدا متوجه شدم پرینس 5 که گرافیک 512 داره رو میتونم باهاش بازی کنم چون ویدئو مموریه لپ تاپم با رم حدودا 700 مگ اشتراکی داره.خلاصه بعد خیلی مدت که حسرت این بازی رو داشتم نصب کردمو سورپرایز شدم! فوق العاده بود.آخه من بازی farcry 2 رو هم یه بار امتحان کرده بودم که تصویرش میگرفت.اونموقع فکر کردم مشکل از گرافیکه که پایینه.ولی تازگیها فهمیدم احتمالا از cpu بوده.رفتم مینیمم سیستم مورد نیاز رو از سایت game-dabyte فکر کنم سرچ کردم دیدم آره سی پی یوی من اینتل دو هسته ای 2.20 gh هستش که میتونه پرینس 5 رو راحت اجرا کنه ولی فارکرای 2 رو نه.بعدا بازی رالی بلور رو هم اینطوری چک کردم از سایت دیدم میتونم بازیش کنم.که بعد نصب کار کرد.
ولییییییییییییییییییییییی حالا کراسیس 2 رو که چک کردم بازم اصولا باید سیستمم بکشه اما نمیدونم چرا تصویرش میگیره.حتی وقتی تنظیمات گرافیک رو از 1280 در 800 به 800 در 600 تغییر دادم بازم اونطور که باید وقتی با ماوس جابجاش میکنی تصویر یه نمه تار میزنه.حالا موندم مشکل از کجاست؟؟خواهشا اگه راه حلی یا توضیح قانع کننده ای دارین ممنون میشم در میان بذارین.نسخه اصلیشم هست.3 دیویدی.میگن کرایسیس با گرافیک های ATI مشکل داره درسته؟؟چیکار کنم الان.اطلاعات سیستمم رو لازمه بنویسم براتون؟؟
دوست عزیز یا مشخصات دقیق چیپ گرافیک و CPU رو بده یا اینکه مدل دقیق لپ تاپ رو تا بشه بهتر نظر داد...
ذوست عزیز crysis 2 بازی سنگینی هستش و سیستم هایه خیلی قوی هم کم اوردن و شما فکر نکنم بتونی اجرا کنی و مشکل از نشخه بازی نیستش مشکل از سخت افزار ها هستش .
ولی اگه مشخصات دقیق سیستم رو بدی میشه خیلی بهتر و دقیق تر نظر داد
Last edited by Arthas_02; 11-05-2011 at 22:16.
این اطلاعات سیستم منه :
More details about my computer
Component
Details
Subscore
Base score
Processor
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz
5.5
Determined by lowest subscore3.5
Memory (RAM)
2.00 GB
5.5
Graphics
ATI Mobility Radeon HD 2400 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
3.5
Gaming graphics
895 MB Total available graphics memory
5.2
Primary hard disk
23GB Free (41GB Total)
4.9
Windows 7 Ultimate
System
Manufacturer
ASUSTeK Computer Inc.
Model
F3Sr
Total amount of system memory
2.00 GB RAM
System type
32-bit operating system
Number of processor cores
2
64-bit capable
Yes
Storage
Total size of hard disk(s)
149 GB
Disk partition (C
23 GB Free (41 GB Total)
Disk partition (D
53 GB Free (53 GB Total)
Disk partition (E
55 GB Free (55 GB Total)
Media drive (F
CD/DVD
Media drive (H
CD/DVD
Graphics
Display adapter type
ATI Mobility Radeon HD 2400 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)
Total available graphics memory
895 MB
Dedicated graphics memory
128 MB
Dedicated system memory
0 MB
Shared system memory
767 MB
Display adapter driver version
8.56.1.15
Primary monitor resolution
1280x800
DirectX version
DirectX 10
Network
Network Adapter
Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN
Network Adapter
Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller
Notesاینم مینیمم سیستم لازم واسه بازی کرایسیس2 :
The gaming graphics score is based on the primary graphics adapter. If this system has linked or multiple graphics adapters, some software applications may see additional performance benefits.
Caution: Based on the results of the WinSAT Disk assessment, your system drive may have slower response times under some workloads. Performance results will depend on the specific applications used and the amount of memory available. If your experience is satisfactory, no action is needed.
PC Minimum System Requirements
• Operating system: Windows XP, Vista, 7, with the latest Service Packs
• Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
• Memory: 2Gb (Vista requires 3Gb)
• Hard disk space: 9Gb
• Video: NVidia 8800GT with 512Mb RAM, ATI 3850HD with 512Mb RAM, or better
• Sound: DirectX Compatible Sound Card
• DirectX®: 9.0c
با این حساب مشکل از کجاست؟؟ 1289 در 800 رو مگه نباید روون باز کنه؟؟(اگه یه پی دی افی راجع به آشنایی با اعدادیکه تو معرفی سی پی یو و کارت گرافیک استفاده میشه مثل 8800 یا 2400 و رابطه اش با رزولیشن و اینا دارین بهم بدین ممنون میشم) تشکر
n279r عزیز....
خلاصه میکنم...کانفیگ لپ تاپ شماخیلی پایینه...مخصوصا" چیپ گرافیکی توون(HD2400)..قدرت گرافیک به هسته پردازشی و
معماریش و... بستگی داره و به مگ و گیگ هم ربطی نداره...!!!!!! موفق باشید...![]()
سلام تو این مرحله باید بری نزدیک فرمانده تا صحبت هاش تموم بشه و بعد سوار خودرو بشی . خیلی ساده است من بعد از کشتن اولین رباط بزرگ 1 دقیقه طول نکشید این مرحله رد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)