شما اگه آپديت كنيد چيزي پاك نميشه اما اگه ريستور كنيد همه چيز مثل روز اول ميشه و ايپد صفر ميشه
ولي اگه جبل كردي توصيه ميشهاصلا آپديت نكني
راستي دوستان هركي رفته ٤.٣.٤ بياد يه توضيحي بده چجورياست؟
شما اگه آپديت كنيد چيزي پاك نميشه اما اگه ريستور كنيد همه چيز مثل روز اول ميشه و ايپد صفر ميشه
ولي اگه جبل كردي توصيه ميشهاصلا آپديت نكني
راستي دوستان هركي رفته ٤.٣.٤ بياد يه توضيحي بده چجورياست؟
میگن مصرف باطری داغون شده توی 4.3.4 :|
راستی بچه ها متوجه شدین تو انجمن کامپیوتر یه گروه جدید به اسم تبلت ها راه افتاده؟ نظرتون چیه اسباب کشی کنیم اونجا؟
به به به به
اینو من یه سند تو آلم تو یاهو بابتش زدم و یکی از دوستان هم پرسیدن که چرا نمیریم اونجا که Stream گفت که باید صبر کنیم تا یه مدیر انجمن موبایل بیاد و این تاپیک رو منتقل کنه اون ور...
دوستان من يه مشكل عجيب دارم لطفا كمكم كنيد ميدونم كه بحث پيرامون چيز پي ان خلاف مقرراته اما من واقعا بهش نياز دارم. من چند تا چيز پي ان تا حالا خريدم كه با gprs ايرانسل روي آيپد كار نميكنه اما همون ها وقتي اينترنت گوشي htc با gprs ايرنسل را روي ويندوزم share مي كنم كار ميكنند. با adsl هم روي آيپدم امتحان كردم بازم وصل نشد. تورو خدا اگر كسي ميتونه كمكم كنه بهم پ.خ بدين كه تو فروم هم بحث نشه
مشکل از تنظیم وی P انه... احتمالا بد تنظیم کردین...
امکان نداره همه راهها رو امتحان کردم l2tp Pppt. Sstp. هر جور تنظیم کردم بازم وصل نمیشه. هرکی از سرور خاصی استفاده میکنه تو پ.خ بهم معرفی کنه شاید تونستم وصلش کنم.
دوستان یه سئوال دارم
من هنوز واسش کیف و اینا نخریدم.
این کاور اریجینالش کیف هم هست یا فقط کاوره و برای حملش باید کیف براش تهیه کنم؟69 تومن زده توی اینترنت.جنس پلی اورتان.
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کیف هم باید بگیرم براش دیگه؟نمیشه تو دست گرفت برد اینور اونور؟
این کیف دستبافت چطوری همراه با بالایی؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chk ur pm![]()
بچه ها این دوستمون در مورد چیز پی ان سئوال کرد که رو سیم کارت ایرانسل که وصل نمیشه مال کدوم شرکت میشه وصل شد باهاش من چون خودم دارم ازش آدرسش را به این دوستمون دادم اگه کسی خواست پ.خ بزنه آدرسو بهش بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)