مراجعه کنین به آدرس زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنین به آدرس زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا پاک شده کسی داره دوباره بگذاره؟لینک دانلود سیو:
کد:
http://benygh.com/ACBrotherHood-FullSAVE-Raouf.zip
از کجا بفهمم ورژنی که دارم روش پچ 1.1 نصبه یا نه برای dlc ها میگم
آخرین پچ یا آپدیت بازی رو باید از کجا بگیرم؟
ممنون...
پچ ورژن 1.1 رو از كجا دانلود كنم؟
راستي حالا كه بازي رو تموم كردم و در حال نوسازي روم هستم مس تونم ازش استفاده كنم؟
سلام دوستان . من بدلیل مشکلاتی . تازه الان بازیو امروز نصب کردم ! و اپدیت 1.2 رو نصب و بعدشم کرکی که تو پست اول بود رو ریختم تو محل مربوطه !!
.
یه مشکل فوق مزخرف دارماونم اینکه ...
.
لگ میشه در حدبا fraps تو باززی رفتم . میزان فریم بین 50 تا 100 هستش !!
اما هر چند ثانیه یه لگ افتضاح میزنه !(هرچی هست افت فریم نیست)! مثلا موس رو میخوای باهاش جهت دوربینو عوض کنی .یهو گیر میکنه و بعد یهو زیاد مییچرخه !!
ماکسیموم تنظیمات و مینیموم هیچ فرقی نمیکنه !!
+
چیکار کنم ؟!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 28-04-2011 at 14:35.
حل شد !!
.
با موس و کیبورد اونجوری بود !!الان تنظیم کردم و دارم با گیم پد ps2 میرم و دیگه اون مشکلو ندارم . عالی شده !! خیلی بهتره با گیم پد
![]()
دوستان این گزینه ی Post-Effects تو تنظیمات گرافیکی رو on میکنم کیفیت یه جور میشه که حال نمیکنم
+
اصلا این چه مزایایی داره ؟! کیفیت رو بنظرم بد میکنه. تو شماره های قبلی هم OFf میزاشتمش !!
+
به نظرتون کار اشتباهی میکنم ؟!![]()
سلام
من اصلا ب هیچ وجه بازی نمیکنم حرفه ای هم نیستم بعد چند ساااااال نشسم بازی اونم Brotherhood. هیچ نظری نصبت ب گیم پلی نداشتم ولی کلا از داستانش خیلی زیاد خوشم اومد و از فضای و اونو همه ی اینا فقط این تو 43% تموم میشه؟ آرره اینجوریه؟ اگر ن میگین باید چیکارا کرد؟ پیشنهاد میکنین برم دو هم بازی کنم؟
(چ دنیای این گیمر ها هم برا خودش بزرگه ها چ کارا میکردین ما خبر نداشتیم)![]()
اون 43 درصد مربوط به داستانه...
مابقيش مربوط به مراحل فرعي يا مخفي هست كه خداييش خيلي زيادن و تكراري هم نميشن...
البته مي تونين dlc ها روهم دانلود كنين...
پچ 1.1 رو از كجا دانلود كنم؟
مرسی
من خرو بگو ک پاکش کردم تو همون 43% دیگه از رو سیستم
داداش گلم زیر دیپلم بازی بگو dlc چیه آیا؟
از کجا اون مراحل رو پیگیری کنم و چجوری بازی کنم چیشو بازی کنم اصلا؟ کاش یخورده میتونستی راهنماییم کنی راجع ب اینها
خیلی گرفتتم بازیش خوشم میاد بندالش باشمولی چیزیم حالیم نیس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)