تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 99 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

عجب شغل هایی گفتی
    ببین جاش پر رفت و امد هست ولی رفت و امد ماشینی ...رفت و امد ادمی معمولیه...اونقدر زیاد نیست
    مغازه حدود 40-50 متر به صورت مستطیلی
    اینجور مواقع معمولا رستوران غذا های سنتی میزنند/ یا نمایشگاه ماشین/ یا مانتو سرا مثلا نمایندگی چرم مشهد یا برند دیبا رو یگیری/ یا کاواش ماشین که این هم شغل پر سودی هست کافیه اولش به کسایی که میاین اونجا با یه هزینه اندک یه حالی به ماشین طرف بدی که طرف بره ماشین های فامیلاشون هم بیاره/یا این اگر سند درست و حسابی داری بری شهداری اونجا رو به 4 مغازه تقسیم کنی و اجارش بدی، خودت هم حالشو ببری بعد که اونا راش انداختن خاکشو خوردن مغازه رو از اجاره در بیاری و خودت مغازه رو بچرخونی.
    کار های دیگری هم میشه انجام داد.

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام . سوال دوستمون دقيقا سوال من هم هست . براي ايجاد يك آژانس فروش بليط كه هم هواپيما ، قطار و اتوبوس رو بفروشي چه مداركي لازمه . الان تو كوچه پس كوچه هاي خيابون تهرون مشهد پر شده از آژانس فروش بليط

3. این کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد شغل برنامه نویسی و طراحی وب سایت چی میدونید؟؟؟

چجور کاریه؟ بازار؟ در آمد؟سرمایه اولیه؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اینجور مواقع معمولا رستوران غذا های سنتی میزنند/ یا نمایشگاه ماشین/ یا مانتو سرا مثلا نمایندگی چرم مشهد یا برند دیبا رو یگیری/ یا کاواش ماشین که این هم شغل پر سودی هست کافیه اولش به کسایی که میاین اونجا با یه هزینه اندک یه حالی به ماشین طرف بدی که طرف بره ماشین های فامیلاشون هم بیاره/یا این اگر سند درست و حسابی داری بری شهداری اونجا رو به 4 مغازه تقسیم کنی و اجارش بدی، خودت هم حالشو ببری بعد که اونا راش انداختن خاکشو خوردن مغازه رو از اجاره در بیاری و خودت مغازه رو بچرخونی.
    کار های دیگری هم میشه انجام داد.
    بابا میگم 40 الا 50 متره....نمیشه از این کارا کرد که

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام مجدد
    يكي ديگه از مشاغلي كه الان خيلي خوبه تأسيس پيك موتوريه
    با روزي 150 زنگ روزانه حداقل 80 تومان درآمد ( از طريق 20 درصد پورسانتي كه از راننده ها گرفته ميشه ) ايجاد ميشه
    فقط جوازشو نميدونم چجوري ميگيرن و آيا اين 20 درصد قانوني و طبق تعرفه اتحاديه هست يا نه
    الان يك پيكي رو ميشناسم كه 15 تا راننده داره و راحت هركدومشون روزي 30 تومن كار ميكنن كه بايد هر كدوم روزي 6 تومن به رئيس پيك بدن
    15×6=90

7. 2 کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخام یه مرغ داری اجاره کنم . 1000 تا جوچه گوشتی و 500 تا جوجه تخمی . + دان مرغ هم بخرم.
    با این حساب کتابی که کردم حدود 2 میلیون میشه . که هزینه برق و گرما(سوخت) و اجاره از این جداست.
    میخاستم بدونم چه قدر سود داره؟ به نظرتون اگه پرورش شترمرغ بزنم یا بوقلمون . یا همین پرورش مرغ کافیه؟
    برای وام گرفتن باید چی کار کنم؟
    .........................................
    حسابی که خودم کردم حدود 400 هزار تومن در ماه سود میره تو جیبم بقیه هم صرف هزینه سوخت و اجاره و واکسن و..... میشه.
    .................
    یه سوال هم دارم.
    اگه پرورش مرغ بزنم کسی میاد ازم مرغ بخره؟ من 300 تومن ارزون تر میدم. تخم مرغ هم 50 تومن ارزون تر.
    .................................................. .......
    نظر دوستان در مورد این کار چیه؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

پرورش شترمرغ بهتر هست.
    به این دلیل که قیمت مرغ و تخم مرغ به شدت از طرف دولت دست کاری میشه.یعنی مثلا شما کلی زحمت میکشی و دان مرغ میخری و دان مرغ که از طرف دولت کنترل نمیشه روز به روز گران میشه.فرقی هم نداره خودت هم بخواهی ترکیب کنی باز هم باید برای مواد اولیه اش پول بدی دیگه.با هزینه های جاری دیگه مثلا هر مرغ برایت میوفته 3000 تومان .یهو دولت مرغ یخی از خارج وارد میکنه 2500 تومان.مجبور میشی مرغ را زیر قیمت بدهی

ولی پرورش شترمرغ چون دولت کاری به کارش نداره خیلی بهتر هست.در ضمن من شنیده ام که سود خوبی هم داره.فقط حواست باید حسابی جمع باشد.یه بنده خدایی پرورش شترمرغ داشت.یک سال زمستان یک شب طبق معمولاون کارگری که مسئول جا کردن شترمرغ ها بود در لانه را باز کرد که شترمرغ ها بروند داخلش دیگر نگاه نکرد که انها به داخلش میروند یا نه.پله های ورودی لانه یخ زده بود.شترمرغ ها نتوانستند از پله ها بالا بروند همه در سرما تلف شدند.طرف ورشکست شد.

10. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرورش شترمرغ بهتر هست.
    به این دلیل که قیمت مرغ و تخم مرغ به شدت از طرف دولت دست کاری میشه.یعنی مثلا شما کلی زحمت میکشی و دان مرغ میخری و دان مرغ که از طرف دولت کنترل نمیشه روز به روز گران میشه.فرقی هم نداره خودت هم بخواهی ترکیب کنی باز هم باید برای مواد اولیه اش پول بدی دیگه.با هزینه های جاری دیگه مثلا هر مرغ برایت میوفته 3000 تومان .یهو دولت مرغ یخی از خارج وارد میکنه 2500 تومان.مجبور میشی مرغ را زیر قیمت بدهی

ولی پرورش شترمرغ چون دولت کاری به کارش نداره خیلی بهتر هست.در ضمن من شنیده ام که سود خوبی هم داره.فقط حواست باید حسابی جمع باشد.یه بنده خدایی پرورش شترمرغ داشت.یک سال زمستان یک شب طبق معمولاون کارگری که مسئول جا کردن شترمرغ ها بود در لانه را باز کرد که شترمرغ ها بروند داخلش دیگر نگاه نکرد که انها به داخلش میروند یا نه.پله های ورودی لانه یخ زده بود.شترمرغ ها نتوانستند از پله ها بالا بروند همه در سرما تلف شدند.طرف ورشکست شد.
    ببخشيد اين عدد رو از كجا اورديد ؟؟؟

12. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد اين عدد رو از كجا اورديد ؟؟؟
    یه مرغ حدود 2 -3 کیلو میشه . که تقریبی حساب کنیم میشه 3000 تومن . . چون باید مرغ به کشتار گاه بره . یه هزینه هم کشتار گاه نسیبش میشه و یه مقدار هم فروشندگان.
    جوجه یه روزه حدود 1100 تومنه (که 3000 ضرب در 1000 کنبم. میشه 3 میلیون تومان. که 1میلیون از این هزینه مربوط به خرید جوجه و 1 میلیون هم هزینه دان و سوخت و اجاره 400 تومن هم هزینه کارگر. 600 تومن هم واسه خودم میمونه.) 100 تومن هم هزینه دوربین مدار بسته برای مدریت از راه دور . کافیه.
    شتر مرغ هم یه تحقیق بکنم خیلی خوب میشه. بوقلمون هم بد نیست. بلدرچن هم خبر ندارم از بازار فروشش.
    کلا حساب کنم 400-500 تومن درامد واسه من کافیه.

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

چون این کار زحمت داره . پولشم برکت داره.
    700 تومن برام کافیه .در ماه اگه سود بده. اگه شترمرغ بزنم حدود یک میلیون هم میرسه.

14. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا با بودجه کلا 30 میلیون چه کاری میشه راه اندازی کرد . البته تو تهران . خودم نظرم رو بوتیک لباس مردانه است . اگه بشه لباس رو از ترک آورد که چه بهتر . میخوام ببینم با این بودجه میتونم یه جا یه مغازه در حد 15 متر بزنم و لباسهای مارک دار البته اونور آبی بفروشم یا نه ؟؟؟؟؟؟ میخوام بدونم با توجه به اجاره مغازه ها ( اونهم جاهای نسبتا خوب مثل سیدخندان ) میتونم با این بودجه کارم رو پیش ببرم یا نه ؟؟؟؟
    در مورد کار غذا اصلا فکرش رو هم نکنید که نمیخوام واردش بشم . بیشتر نظرم رو لباسه . ممنون .

16. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •