عزیز اینو یکم بازش میکنیاگه میخواهید آپدیت کنید مواظب باشید گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد.![]()
چون گوشی خودمو که فروختم اس اف کرده بودم حالا این بنده خدا آپدیت میکنه یهو گوشیش منفجر میشه خونش میوفته گردن ما![]()
ممنون
عزیز اینو یکم بازش میکنیاگه میخواهید آپدیت کنید مواظب باشید گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد.![]()
چون گوشی خودمو که فروختم اس اف کرده بودم حالا این بنده خدا آپدیت میکنه یهو گوشیش منفجر میشه خونش میوفته گردن ما![]()
ممنون
به شدت توصیه میکنم...اگه دست کاری سیستمی تو گوشیتون کردین آپدیت نکنین...
فایل آپدیت رو دانلود میکنه...میگه نصب کنم...میگی آره ...ریست میشه که نصب کنه... دیگه بالا نمیاد...![]()
واقعا خسته نباشید ...
بعد از 2 روز که 2 نفر خواهش کردن راهنمایی کنین اینجوری راهنمایی میکنین !!
سلام
من اومدم خبر آپدیت رو بدم که دیدم دوستان ده روز پیش آپدیت کردند!!ولی من امروز بهم اخطار داد که آپدیت جدید موجوده.همین چند روز پیش هم چک زدم ولی چیزی نیومد...
یه نکته ای که کسی بهش اشاره نکرد ولی همون اول به چشم میاد لاک اسکرین جدید هستش که htc بصورت حلقه ای در آورده و این مدل رو به انحصار خودش درآورده(مثل اسلاید اپل) که در تنظیمات شخصی سازی هم می تونید حالتهای مختلفش رو انتخاب کنید.
تغییر صفحه ها و انتقال از یک صفحه به صفحه های دیگر هم با افکتهای زیبایی همراه شده.هواشناسی هم که خیلی زیباست...
والا ببخشید دیگه چه جوری راهنمایی کنم؟؟؟چی رو بگم...من از خودم نمیگم...تو xda یه سرچی بزنید میبینید.
من کنکوری ام نمیتونم زیاد سر بزنم...
htc واسه دیزایر اچ دی هم 2.3.5 داد با سنس 3 اینو میگن اپدیت و ساپورت عالی ...
احیانا اینکه واسه قوی ترین تک هسته ایش 2.3.5 داده آپدیت و ساپورت عالیه؟؟؟البته این که سنس 3.0 داده واقعا دمش گرمه... مث سامی نبوده که همه رام های گلکسی اس کماکان تاچ ویز 3.0ــن :|
آره واقعا جای تاسف داره! یه تاچ ویز دستکاری شده هست به اسم 4.5 خیلی خوشگله تو اکثر کاستوم رامهای سامی هست
بدی تاچ ویز 3 آیکونای اپلیکیشناشه
محتوای مخفی: :دی
Last edited by PersiAndroid; 28-12-2011 at 11:37.
همین که سنس 3 داد خودش خیلی میارزه اپدیت یعنی همین نه این که هفته ای یه اپدیت بده ولی بیخودی
اینکردیبل - دیزایر اس - dhd همشون الان 2.3.5 با سنس 3 رو دارن که خیلی ارزش داره
میدونم سوالم مبتدیانه انگیزه ولی اینکه گفتین " گوشیتون s-off نباشه چون ممکنه مشکل پیش بیاد " یعنی چه ؟؟؟
از کجا بفهمیم هست یا نیست ؟
برنامه superuser رو هم دیدم نبود تو گوشی پس یعنی روت نشده ؟
من باید چی کار کنم ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)