Leonجان شما سلاحت تو بازی چیه؟جادو + سلاح؟راضی؟![]()
Leonجان شما سلاحت تو بازی چیه؟جادو + سلاح؟راضی؟![]()
علی هستمLeonجان شما سلاحت تو بازی چیه؟جادو + سلاح؟راضی؟![]()
آره من فعلا دارم جادو+سلاح میرم،بعضی جاهاه هم با تیرکمون میرم(اینقد کیف میده وقتی با تیرکمون مخفیانه یکی رو بزنی!2 برابر خون از طرف کم میکنه اگه مخفی باشیم)
جادو و سلاح خوبه و راضیم فعلا،ولی بعضی جاها چون نمیشه با "جادو+سلاح" دفاع کرد ممکنه با یه ضربه کلی خون ازمون کم بشه و اینجور جاها باید سپر بگیریم دستمون.
+
امروز از نزدیک یه غاری رد میشدم این همراهم گفت:یه غار یعنی چی میتونه توش باشه؟!بعد جو گرفت منو رفتیم تو غار که پر ومپایر بود!یکیشون 2 بار منو کشت!طرف یه قدرتی داشت که از خون من کم میکرد و به خون خودش اضافه میشد.آخر سر رفتم یه جای بلند که نتونه بیاد نزدیک و اینقد بهش تیر زدم تا مُرد!
![]()
Perkشو گرفتی نه؟(اینقد کیف میده وقتی با تیرکمون مخفیانه یکی رو بزنی!2 برابر خون از طرف کم میکنه اگه مخفی باشیم)
خوب شما چطوری اینکارو میکنی؟مگه چه قدر Perk داری که هم جادو و سلاح خوب کار کنی هم تیرکمون هم شیلد؟
میشه آدم سلاح اصلیشو Bow بذاره تو Range های Melee جادو و سلاح؟یعنی Perk هاش میرسن؟یا باید تمام مدت Bow کار کرد؟
الآن شما Perkهاتو چطور گرفتی؟
نه!Perkشو گرفتی نه؟
خوب شما چطوری اینکارو میکنی؟مگه چه قدر Perk داری که هم جادو و سلاح خوب کار کنی هم تیرکمون هم شیلد؟
میشه آدم سلاح اصلیشو Bow بذاره تو Range های Melee جادو و سلاح؟یعنی Perk هاش میرسن؟یا باید تمام مدت Bow کار کرد؟
الآن شما Perkهاتو چطور گرفتی؟
من الان دارم روی One-handed و destruction کار میکنم.
2 تا پرک هم دادم به بخش Archery.ولی تمرکز اصلیم همون جادو+سلاح هست.در مورد اونی که گفتم وقتی دشمن نزدیک شد سپر بگیریم خودم امتحان نکردم!منظورم این بود برای دشمنایی که ضربه هاشون سنگینه "جادو+سلاح"گزینه خوبی نیست.مگ این که یا از دور بزنیدش یا همراهتون بره باهاش بجنگه تا شما برید از پشت کارشو بسازید.........
سلام دوستان من نوع کاراکتر رو Nord انتخاب کردم ولی وقتی جلوی آفتاب میرم میگه ومپایر هستم. وقتی هم که به شهر میرم مردم میریزن سرم.
البته قبلا اینطوری نبود الان اینجوری شده.
چیکار کنم؟؟
پرک چیه؟ همون پوینت خودمونه؟ بعدش پرک با لول آپ میاد یا اینکه ادم بکشی پرک داره میده به تو؟ اگه دومی باشه خیلی خفن میشه
ایشالا ما هم جمعه میگیریم جادو و اسلحه میریم! فقط دوستانی که تجربه دارن یه مختصر بگن که اول بازی پرک ها رو چطور تقسیم کنیم بهتره؟ یعنی کدوم زودتر قدرت اضافه تری میده...؟
Perk ها رو هر لول آپ میگیری.کلی چیز هست که توشون میتونی خرج کنی که البته اونا همه در بین سه شاخه Warrior و Mage و Thief هستن که لیست تقریبا کامل چند صفحه قبل هستش.
برای اینکه بفهمی کجا بذاری میخونی میبینی به درد میخوره یا نه.(زبان نسبتا خوبی میخواد این بازی)
احتمالا توسط یک ومپایر گاز گرفته شدی. بگرد توی کوئست هات ببین راه درمانش چیه. اگر توی کوئست هات نبود با مردم صحبت کن ببین اونها شاید بتونند کمکت کنند. در ضمن شاید خلاف کردی میریزن سرت باید بری زندان یا پول بدی البته شاید.
آدم از کجا میفهمه Vampire شده؟
معلومه دیگه... قیافت عوض میشه... حتما یک پیغامی چیزی هم میده!
@علی
نمیشه قیافه رو عوض کرد مگه؟ مثل ابلیویون نمیشه سن و رنگ پوستو و مو رو تعیین کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)