تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 100 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مدل پلاسمای PS-51D585 یک تلویزیون فول hd هست یا خیر در سایت :http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=601
    در مورد وضو ح تصویر:
    وضوح تصوير: 1 MEGA PIXEL

را آورده است درست است یا خیر؟
    جهت مدل های
    51D8880
    51D6960
    هم همین مورد وجود دارد.
    سری 5 به بالا full hd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم این بخش

راستش دوستان من قصد خرید یک Smart TV رو دارم. به خاطر همین از شما عزیزان راهنمایی می خوام.
    خوشحال میشم اگر به سوالاتم پاسخگو باشید.

1- اول از همه اینکه LED بگیرم یا LCD یا Plasma
    2- بسته به جواب سوال یک کدوم برند رو پیشنهاد میدهید ( البته خودم نظرم رو سامسونگ )
    3- برای من و محیطی که دارم یک تلویزیون 40 اینچ کاملاٌ کفایت میکنه. این سایز رو امکانات tv تاثیر گذاره؟
    4- این تلویزیون های Smart امکان وبگردی هم دارند؟ آیا امکان پخش فیلم رو خود تلویزیون داره؟
    اگر آره چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟ آیا MKV با زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
    5- امکان استفاده از skype و یا Dlna چطور؟

اگر سوالات خیلی ناشیانه بود ببخشید آخه این اولین تجربه خریدم تو Smart TV هاست.

خلاصه سرتون رو درد نیارم یک گزینه ای رو به ما پیشنهاد بدهید که با یک هزینه معقول امکانات وسیعی رو در اختیارم
    بگذاره. فقط تاکید کنم که 40 اینج نمی خوام بزرگتر باشه.

راستی من این سوالات رو تو تاپیک دیگری پرسیدم و گفتند که تو این جا بپرسم بخاطر همین مزاحم شما دوستان
    شدم تا راهنماییم کنید

اگر امکان پاسخگویی هم نبود لطفا یک مرجعی را معرفی نمایید تا بتوانم به جواب سوالاتم برسم.
    از همه شما عزیزان قبل از جوابتون ممنونم.
    یا حق
    من آنچنان حرفه ای نیستم ولی چیزایی که میدونم ایناس دوستم.
    1)اگه بین lcd و پلاسما شک داری پلاسما بگیر ولی بین پلاسما و led رو led شک نکن.(در ضمن پلاسمای اسمارت سامسونگ 51 و 64 اینچه)
    2)توی led سامسونگ انصافا هم تصویر خوبی میده هم قیمتش مناسبه.
    3)توی 40 اسمارت 6960 کامله.
    4)توی سری 6 6960 ها فقط مرورگر وب دارند.البته سری 7 و 8 همه مرورگر رو دارن ولی 40 ندارن.
    5)mkv رو ساپورت میکنه ولی زیر نویس رو نمیدونم.
    6)skype که فکر کنم فیلتره!!! البته رو بعضی از اسمارت ها میشه وی پ ی ا ن ستاپ کرد/dlna هم که معلومه داره.البته all share بهتره. یعنی همون dlna پیشرفتس!!!! all share جدید هم توی سامسونگ خیلی باحال شده.
    امیدوارم حرفام مفید باشه.
    Last edited by amirjet; 18-08-2011 at 12:18.

3. 2 کاربر از amirjet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد است ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

من حدود یک سال و نیم پیش از کمک دوستان تو این سایت استفاده کردم و یک سامسونگ 46B690 خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم. اما..................................

پریروز شازده پسر ما زد و LCD رو ترکوند. الان هم شرکت میگه حدود 1,600 هزینه تعمیرش میشه. فلذا چون گارانتیش هم داره تموم میشه بسرم زده که یک تی وی نو بخرم در نتیجه ............
    روز از نو روزی نو
    حالا دوستان لطف کنند به من کمک کنند.
    1- سایز بین 46 تا 50
    2- دوست دارم 3D هم داشته باشه
    3- بیشتر برای فیلم دیدن استفاده می کنم.
    4- قیمت تا 2.5 اوکی هستش

با در نظر گرفتن این شرایط (حتی بدون در نظر گرفتن این شرایط ) ممنون می شم بهترین HDTV سامسونگ موجود در بازار (با گارانتی و بدون گارانتی) رو به من معرفی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

سلام

من حدود یک سال و نیم پیش از کمک دوستان تو این سایت استفاده کردم و یک سامسونگ 46B690 خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم. اما..................................

پریروز شازده پسر ما زد و LCD رو ترکوند. الان هم شرکت میگه حدود 1,600 هزینه تعمیرش میشه. فلذا چون گارانتیش هم داره تموم میشه بسرم زده که یک تی وی نو بخرم در نتیجه ............
    روز از نو روزی نو
    حالا دوستان لطف کنند به من کمک کنند.
    1- سایز بین 46 تا 50
    2- دوست دارم 3D هم داشته باشه
    3- بیشتر برای فیلم دیدن استفاده می کنم.
    4- قیمت تا 2.5 اوکی هستش

با در نظر گرفتن این شرایط (حتی بدون در نظر گرفتن این شرایط ) ممنون می شم بهترین HDTV سامسونگ موجود در بازار (با گارانتی و بدون گارانتی) رو به من معرفی کنید.
    شما میتونی 46 d7000 بدون گارانتی بخری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من یه ال ای دی سامسونگ 40 اینچ گرفتم ua40d6000sr ولی گویا قادر به پخش mkv از روی هارد نیست.آیا این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد است ؟

کسی نیست راهنمایی کنه ..........!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد آیا تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد هستش ؟
    کسی نیست ما رو راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان میخوام یه پلاسما D495 بخرم . چند تا عینک روش میدین برای دیدن فیلن 3D وسیله جانبی اضافی هم باید بگیرم یا رو خودش هست ؟؟ منظورم اینه که 3D Ready هست یا Full 3D ؟؟؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من یه ال ای دی سامسونگ 40 اینچ گرفتم ua40d6000sr ولی گویا قادر به پخش mkv از روی هارد نیست.آیا این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین
    mkv رو پخش میکنه.
    از کجا خریدی؟ چند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •