تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 205 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2044

نام تاپيک: Crysis

داره خودمونی میشه Bioshock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Ubisoft برای ساخت Far Cry 2 از CryEngine یا CryEngine2 که در Crysis بکار رفت استفاده نمیکنه. بلکه از Dunia Engine برای ساختنش استفاده شده که کار خود UBi هست.

شرکت UBi کلمه "Dunia" رو از همون واژه "دنیا" که در عربی, هندی, فارسی و اردو همین طور خونده میشه, الهام گرفته.
    اما قبلا اعلام کرده بود از موتور cryengine 2 استفاده میکنه این غیر ممکنه!
    ممنون که این رو به من گفتید کمک شایانی به من کردید....

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

13

اما قبلا اعلام کرده بود از موتور cryengine 2 استفاده میکنه این غیر ممکنه!
    ممنون که این رو به من گفتید کمک شایانی به من کردید....
    خوب یه مسئله دیگه هم هست . اگر cryengine 2 رو کنسول ها می تونستن رله اجرا کنن که crysis رو کنسول ها هم میومد . میدونید که الان فقط سه یا 4 تا کارت گرافیک هستن که بازی رو می تونن خوب اجرا کنن یعنی تو high , ver high . خوب این کنسول های بدبخت مگر گرافیکشون چیه اون ps3 که میگن RSX و از رو چیپ 7900 ساخته شده و xbox360 هم که از سری چیپ های R5xx ATI هستش . خوب اینها خیلی زور بزنن med می تونن اجرا کنن . پس احتمالا engine ش باید فرق کنه تا xbox360 هم بتونه با کیفیت خوبی اجرا کنه !!!

داره خودمونی میشه Bioshock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب یه مسئله دیگه هم هست . اگر cryengine 2 رو کنسول ها می تونستن رله اجرا کنن که crysis رو کنسول ها هم میومد . میدونید که الان فقط سه یا 4 تا کارت گرافیک هستن که بازی رو می تونن خوب اجرا کنن یعنی تو high , ver high . خوب این کنسول های بدبخت مگر گرافیکشون چیه اون ps3 که میگن RSX و از رو چیپ 7900 ساخته شده و xbox360 هم که از سری چیپ های R5xx ATI هستش . خوب اینها خیلی زور بزنن med می تونن اجرا کنن . پس احتمالا engine ش باید فرق کنه تا xbox360 هم بتونه با کیفیت خوبی اجرا کنه !!!
    درسته ولی یک اشتباه بسیار بزرگ کردی!
    قدرت پردازنده گرافیکی این دو کنسول بیشتر از کارت گرافیک هایی هست که ما استفاده میکنیم. ps3 از چیپ 7800 استفاده میکنه اما شیدر 4 هست! پس میبینی تغییر یافتست. این دو کنیول به راحتی این بازی ها رو اجرا میکنن پس نباید گفت قدرت گرافیکی pc از این دو کنسول بیشتره!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شیدر 4 داره من که ندیدم کجا نوشته یه لینک بده لطفا . پس چرا کرایسیس روی اینها نیومد . اطلاعات بیشتر می خوام منبعت کجایه ؟!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی bioshock جان . من الان COD 4 رو پچ کردم 1.4 همین xfire هم نصب تو هر لینکی می خوام برم await فلان میاد ها 0 .... 1..... فلان بعد گیر میده به سریالم اونجا باید چی کار کنم !!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

bio shock جان یه سری این جا بزن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو که بدون قدرتش از کامپیوتر های خفن امروزی که بیشتر نیست خیالت راهت باشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عزیزم تنها دلیلی که این بازی برای کنسول های دیگه نیومد این بود که سازنده ها دیدن کلی بازی قشنگ و با گرافیک واسه کنسول ها اومده ، خواستن بگن PC هیچ وقت از کنسول ها عقب نمیمونه . من خودم مصاحبشونو توی یه سیدی مجله بازی رایانه دارم . بعدشم شما از کجا شنیدی کارت گرافیک PS3 از رو چیپ 7900 گرفته شده ؟!!

قدرت پردازنده گرافیکی این دو کنسول بیشتر از کارت گرافیک هایی هست که ما استفاده میکنیم. ps3 از چیپ 7800 استفاده میکنه اما شیدر 4 هست! پس میبینی تغییر یافتست. این دو کنیول به راحتی این بازی ها رو اجرا میکنن پس نباید گفت قدرت گرافیکی pc از این دو کنسول بیشتره!
    با حرف اولت موافقم ولی نه با این آخریه !
    به نظر من هیچ کنسولی به پای PC نمیرسه .
    یا به قول یکی از دوستان اینجا " هیچ مخلوقی برتر از خالق نیست "
    دلیلش هم اینه که کنسول ، یه سیستم سرهم و کاملا هماهنگ داره ولی چون PC قابلیت ارتقا داره ، هیچ وقت هماهنگ نیست ! مثلا میبینی 2 گیگ رم و یه گرافیک سری 8 ، با یه CPU 3Full !!! خوب معلومه که اصلا هماهنگ نیستند .

اینو که بدون قدرتش از کامپیوتر های خفن امروزی که بیشتر نیست خیالت راهت باشه .
    تایید میشه ......

اگه نباشه جاش خالی می مونه Carl Johnson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Finland

پيش فرض

console hichvaght be paye PC nemirese

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

به نظر من هم pc از همه بهتره

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مطمئن باش که تا یکی دو سال دیگه یه کامپیوتر ارتقایی پیدا میکنه که پلی استیشن 3 رو کنار میزنه .
    و چون نمیتونی کنسول رو ارتقا بدی ، دست به دامن همون کامپیوتر میشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •