تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 50 از 115 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برديا تو هم خودتو كشتي اينقدر انرزي ميذاري واسه اينكه المان شد 4 سهميه باشه قبول اينقدر فعاليت ميكني نگرانت ميشما فقط ميشه بگي چرا تقصير اينتره ؟ چون فصل پيش اينقدر جام اورد واسه ايتاليا لابد اره ؟
    اولا شما نگران تیم خودت باشی بهتره
    دوما من نمیگم اینتر مقصره
    اینو باید از موجی بپرسی که چرا اینتر رو مقصر میدونه

Luciano Moggi Blames Inter For Italy's Decline In Champions League

Former Juventus director Luciano Moggi has pinned all of the blame on Inter after it was announced Italy would lose a Champions League place from the 2012-13 season.

Germany will take Italy's fourth place, meaning Serie A will only have three representatives in Europe's elite competition from 2012-13 - two in the group stages, and one in the preliminaries.

And Moggi has been quick to blame Inter for the decline of Italian football on the continent, despite the Nerazzurri winning the Champions League last year.

Serie A has been frozen by the news of a place being lost, but the questions are still burning.

Writing in his Tuttomercatoweb.com column, Moggi claimed: "In every case I have to look at the most burning issue from the rubble, and that is the Nerazzurri. Inter exemplify the degrading which is affecting our football movement, especially seeing that they were the club who scooped up everything last year. Inter's destiny has been signalled, and a refoundation is needed."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوي: آرسنال روي ضدحملات ما را به دردسر خواهد انداخت

آبي و اناري ها در ديدار رفت در ورزشگاه اميريتس ابتدا با گل ويا پيش افتادند اما در نهايت 2-1 مغلوب توپچي ها شدند.

سايت گل- ژاوي، هافبك تيم بارسلونا، معتقد است تيمش در ديدار برگشت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان مقابل آرسنال كار سختي در پيش خواهد داشت.

آبي و اناري ها در ديدار رفت در ورزشگاه اميريتس ابتدا با گل ويا پيش افتادند اما در نهايت 2-1 مغلوب توپچي ها شدند.

علي رغم زدن يك گل خارج از خانه مهم، ژاوي معتقد است آرسنالي ها مي توانند با ضدحملات خطرناك شان آنها را به دردسر بيندازند.

او در مصاحبه با نشريه آس گفت: "معتقدم ديدار مقابل آرسنال اصلا آسان نخواهد بود. ما مي توانستيم در ديدار رفت صعودمان را قطعي كنيم اما از شانس هاي مان استفاده نكرديم.

90 دقيقه زمان داريم اما فكر مي كنم آرسنال دفاع خواهد كرد و شرايط براي ما دشوار خواهد شد. آرسنال بازيكنان فوق العاده اي دارد كه مي توانند روي ضد حملات خطرناك باشند و به ما ضربه بزنند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/24

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

موجی: از دست رفتن سهمیه ایتالیا در لیگ قهرمانان تقصیر اینتر بود

سایت گل – لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس گفته تقصیر اینتر بود که سهمیه لیگ قهرمانان ایتالیا از فصل 13-2012 از دست می‌رود.

این سهمیه به آلمان اضافه شد و به این ترتیب سری آ از فصل 13-2012 تنها سه سهمیه خواهد داشت که دو تا در مرحله گروهی هستند و یکی باید در پلی‌آف بازی کند.

موجی می‌گوید اینتر مقصر افول فوتبال ایتالیا در قاره است، هرچند که این تیم پارسال فاتح لیگ قهرمانان شد.

موجی می‌گوید: «در هر صورت باید به داغ‌ترین موضوع بنگرم که اینتر است. اینتر نمونه افولی است که فوتبال ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، به ویژه این که آنها همین فصل گذشته همه جام‌ها را به دست آوردند. سرنوشت اینتر مشخص شده و بازسازی ضروری است.»

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/2/26

آنچلوتی از بحران ایتالیا می‌گوید: استعدادی نیست، ذهنیت رو به عقب است، ورزشگاه‌ها اوضاع خوبی ندارند

سایت گل – خبر از دست دادن یک سهمیه لیگ قهرمانان سری آ برای فصل 13-2012 ضربه دیگری بر پیکره فوتبال ایتالیا بود و کارلو آنچلوتی خواستار آن شده که قدرت‌های فوتبال در ایتالیا اشتباهاتشان را بپذیرند.

او بر این باور است که درس‌های گذشته هنوز فراگرفته نشده‌اند و می‌ترسد که باشگاه‌های ایتالیایی نتوانند از باشگاه‌های لیگ برتری الگو بگیرند.

او در مصاحبه‌ای با لارپوبلیکا گفت که سری آ باید روش دیگری در پیش بگیرد: «بحران ایتالیا بحران گذار است: سرمایه‌گذاری کم است، بازیکن بااستعدادی نمی‌آید، تیم ملی دشواری‌های فراوانی دارد. زمانی بود که تاکتیک‌های ایتالیایی‌ها تفاوت را رقم می‌زد، اما حالا دیگران به ایتالیا رسیده‌اند و نیاز به بردباری وجود دارد.

برد در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان. در فوتبال جای زیادی برای ابتکار وجود ندارد. اول آنها ضدحمله می‌زدند، اما حالا دوران گذار است. ما درس خود را نیاموختیم، اما دیگران آن را عالی فراگرفتند. برای چلسی من، ضدحمله کارآمدترین روش بازی است.

به نظرم باید انقلابی فرهنگی در ایتالیا به وجود بیاید. ورزشگاه‌ها باید اموال خصوصی شود. در ایتالیا، ورزشگاه‌ها راحت نیستند و برخی از آنها فاجعه‌بار هستند و از سال 1990 تاکنون بازسازی نشده‌اند. در انگلیس می‌توان یک روز کامل را داخل ورزشگاه گذراند.»

گفته می‌شود آنچلوتی به ایتالیا برمی‌گردد، اما او می‌گوید: «روی این حساب می‌کنم که در انگلیس بمانم.»

کد:
    2011/2/25

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بابا لااقل اون یه سهمیه رو میدادن انگلیس،چرا المان؟؟؟؟؟؟؟
    المان 3 تا براش زیاده چه برسه به 4 تا....
    اه..............

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بابا لااقل اون یه سهمیه رو میدادن انگلیس،چرا المان؟؟؟؟؟؟؟
    المان 3 تا براش زیاده چه برسه به 4 تا....
    اه..............
    موافقم ...
    انگلیس همین الآن 6 تا تیم خوب داره که 4 تاشون میتونن برن لیگ قهرمانان ولی خداییش 4تا واسه لیگ آلمان یکم زیاده .

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

موافقم ...
    انگلیس همین الآن 6 تا تیم خوب داره که 4 تاشون میتونن برن لیگ قهرمانان ولی خداییش 4تا واسه لیگ آلمان یکم زیاده .
    دوست من به نظرم بهتر شد که المان 4سهمیه گرفت...چون فکر میکنم میشه از المان بازیکن های بهتری گیر اورد شاید این مسابقات مکانی باشه واسه بیشتر دیده شدن...المان استعداد زیاد داره....اگه لیگ انگلیس 5تا میشد فکذ میکنم از جدابیتش کاسته میشد....چون دیگه واسه اومدن به لیگ قهرمانان نیاز نبود سوم یا چهارم شن...بنابراین فکر میکنم اینطوری بهتر شده

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظرم حق آلمان واقعا بود ! چون واقعا فوتبال و گل های قشنگی رو نمایش میدن !

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

به نظر من هم حق آلمان بود. ولی ایکاش این سهمیه از اسپانیا کم میشد چون واقعا لالیگا 2 تا سهمیه براش کافیه.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیتونم قبول کنم انگلیس و المان سهمیه برابر داشته باشند.
    اسپانیا 3 تا
    ایتالایا 3 تا
    انگلیس 5 تا
    المان 3 تا
    این بهترین هست

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من هم حق آلمان بود. ولی ایکاش این سهمیه از اسپانیا کم میشد چون واقعا لالیگا 2 تا سهمیه براش کافیه.
    خوب شد شما سمت اجرایی در یوفا نداری

امار این 10 سال نگاه کنی اسپانیا بیشترین قهرمانی داشته تو اروپا ولی المان چی؟

اگر اینطور باشه منم میتونم بگم المان 2 تا تیم هم زیاده براش و فقط 1 تیم کافیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •