دوستان اين پارتيشن رو نمي شه بدون نصب دوباره ويندوز تقسيم بندي كرد؟
دوستان اين پارتيشن رو نمي شه بدون نصب دوباره ويندوز تقسيم بندي كرد؟
دوست من شما برای ریکاوری از خود ویندوز اقدام کن و اون ریکاوری دل رو هم می تونی با یه فلش 8 گیگ okey کنی...
با نرم افزار Partition wizard professional میتونی پارتیشناتو تقسیم بندی کنی... فقط یه کم طول میکشه...
هر چند بهت توصیه میکنم اول یه Backup از ویندوز اورجینالت بگیر و ویندوزتو عوض کن
Windows 7 64bit SP1 نصب کن ... خیلی باحاله، سرعتت چند برابر میشه... ویندوز خودش اصلا به درد نمیخوره، خیلی سنگینه... فقط چون اورجینال خودشه گفتم یه بک ازش بگیری بد نیست
حالا هارد و رم زیاد مهم نیست ،ولی این که بلوتوث نداره بدجوری داره منو عذاب میده،آخه باید بلوتوث 3 داشته باشه ولی کلا بلوتوث نداره![]()
کسی نمی خواد من و راهنمایی کنه ؟!؟؟؟
سلام.
غیر طبیعی که نیست اما شما که داری این طوری از سیستمت کار میکشی یک کول پد براش بگیر.. یا اینکه جای گرم از لپ تاپ استفاده نکن (کنار شومینه نشین).. همه ماها با این مشکل روبروییم. لپ تاپه دیگه.. فنش جون نداره اون بازیارووو بکشه. در ضمن اسم بازی که می کنی چیه؟
![]()
ممنون...کول پد که واقعا جواب بده چی پیشنهاد می دین ؟ مثلا نظرتون در مورد کول پدی که زیگورات تو سایتش زده چیه ؟!!
من اهل بازی نیستم. من gta iv ریختم تا تا وضعیت لپ تاپم رو آنالیز کنم . . .
راستش نظر منو می خوای اگه کاره سخت نمی کشی از این سیستم کول پد نمی خواد چون ژشت دستگاه بالاس و ارتفاع داره و مشکلی از این نظر نیس. من خودم سیستمم 12 ساعت روشنه کول پدم ندارم!!فقط جای گرم از سیستمت استفاده نکن.. اگه بخوای بخری اگه تهران هستی حضوری یه گشتی تو بازار بزنی و قیمت بگیری بهتره.. چون ممکنه من یه چیز با یه مارکی بهت معرفی کنم به کار شما نیاد... ببر سیستمتو با خودت قیمتاشو بگیر امیدوارم خوب باشه.. زیگوراتم خوبه مارکاشو ببین با جاهای دیگه مقایسه کن!!![]()
امکانش هست بدم بلوتوث داخلی و کیبورد بک لایت بهش اضافه کنن؟؟؟
قیمت بیست و پنجم اسفند هشتاد و نه 1405000 تومان
ram 6GB
h.d.d 640GB
CPU CORE I7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)