تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 125 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان اين پارتيشن رو نمي شه بدون نصب دوباره ويندوز تقسيم بندي كرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداش منم همين لپ تاپ و از گارانتي سبز گرفتم...هر كاري ميكنم واسه ريكاوري DVD مي سوزه چيكار كنم؟؟
    دوست من شما برای ریکاوری از خود ویندوز اقدام کن و اون ریکاوری دل رو هم می تونی با یه فلش 8 گیگ okey کنی...

داره خودمونی میشه Keyvan2139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان اين پارتيشن رو نمي شه بدون نصب دوباره ويندوز تقسيم بندي كرد؟
    با نرم افزار Partition wizard professional میتونی پارتیشناتو تقسیم بندی کنی... فقط یه کم طول میکشه...
    هر چند بهت توصیه میکنم اول یه Backup از ویندوز اورجینالت بگیر و ویندوزتو عوض کن
    Windows 7 64bit SP1 نصب کن ... خیلی باحاله، سرعتت چند برابر میشه... ویندوز خودش اصلا به درد نمیخوره، خیلی سنگینه... فقط چون اورجینال خودشه گفتم یه بک ازش بگیری بد نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ای خدا چند صحفه قبل رو میخوندی تو پاچت نمیرفت من 6 گیگ رم و هارد 640 1380 گرفتم 1 ماه پیش و بلوتوس هم داره مال تو هم داره ولی بک لایت و بلوری نداره

درست میشه عزبز ما هم مثل شما

تا این بیاد راحت 2 تومان اب میخوره لاپتابای دیگه ام اس رو ببین با کانفیگ ها قمیت ها فضایی هست
    حالا هارد و رم زیاد مهم نیست ،ولی این که بلوتوث نداره بدجوری داره منو عذاب میده،آخه باید بلوتوث 3 داشته باشه ولی کلا بلوتوث نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

9

دوستان منم مدل L501x رو 5روزه با کانفیگ : 6 گیگ رم - 640 هارد 7200 - backlite - DVD RW - باطری 9 سلولی
    که سفارش کانادا هم هستش خریدم... واقعا لپ تاپ فوقعلاده ای هستش از همه لحاظ ازش راضی ام...تو سایت دل هم تمام قطعاتش رو چک کردم مو به مو درست و دقیق...

فقط بالا رفتن دمای پردازنده کمی من و نگران کرده...بدن گرم نمی شه هااااا...فقط اگه موقع شارژ کردن کار سنگین بکشم بدن گرم می شه....
    من بدون پایه خنک کننده با برنامه دمای پردازنده رو مورد برسی قرار دادم...
    تو حالت بی کاری دما تو بین 49 تا 53 هستش
    وب گردی و دانلود و... تو بین 52 تا 58
    من یه بازی نصب کردم و با اون بازی حسابی از دسنگاه کار کشیدم به طوری که 4.5گیگ از رم پر بود و 1گیگ از گرافیک و Gpu گرافیکم حسابی مشغول بود و از 8 ترد cpu ام چهار تا پر پر مشغول فعالیت بودن و دوتا شون نیمه و دوتا دیگه معمولی داشتن کار می کردن...
    من با 15دقیقه کار با این شرایط دمای پردازنده رو تا 82 درجه تونستم ببرم.....نظرتون چیه ؟؟؟؟به نظرتون غیر طبیعی ؟؟؟ پایه خنک کننده بگیرم تاثیر گذاره ؟ دقیقا کدوم مدل پیشنهاد می دین ؟

کسی نمی خواد من و راهنمایی کنه ؟!؟؟؟

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

کسی نمی خواد من و راهنمایی کنه ؟!؟؟؟
    سلام.
    غیر طبیعی که نیست اما شما که داری این طوری از سیستمت کار میکشی یک کول پد براش بگیر.. یا اینکه جای گرم از لپ تاپ استفاده نکن (کنار شومینه نشین).. همه ماها با این مشکل روبروییم. لپ تاپه دیگه.. فنش جون نداره اون بازیارووو بکشه. در ضمن اسم بازی که می کنی چیه؟

7. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    غیر طبیعی که نیست اما شما که داری این طوری از سیستمت کار میکشی یک کول پد براش بگیر.. یا اینکه جای گرم از لپ تاپ استفاده نکن (کنار شومینه نشین).. همه ماها با این مشکل روبروییم. لپ تاپه دیگه.. فنش جون نداره اون بازیارووو بکشه. در ضمن اسم بازی که می کنی چیه؟
    ممنون...کول پد که واقعا جواب بده چی پیشنهاد می دین ؟ مثلا نظرتون در مورد کول پدی که زیگورات تو سایتش زده چیه ؟!!
    من اهل بازی نیستم. من gta iv ریختم تا تا وضعیت لپ تاپم رو آنالیز کنم . . .

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

ممنون...کول پد که واقعا جواب بده چی پیشنهاد می دین ؟ مثلا نظرتون در مورد کول پدی که زیگورات تو سایتش زده چیه ؟!!
    من اهل بازی نیستم. من gta iv ریختم تا تا وضعیت لپ تاپم رو آنالیز کنم . . .
    راستش نظر منو می خوای اگه کاره سخت نمی کشی از این سیستم کول پد نمی خواد چون ژشت دستگاه بالاس و ارتفاع داره و مشکلی از این نظر نیس. من خودم سیستمم 12 ساعت روشنه کول پدم ندارم!!فقط جای گرم از سیستمت استفاده نکن.. اگه بخوای بخری اگه تهران هستی حضوری یه گشتی تو بازار بزنی و قیمت بگیری بهتره.. چون ممکنه من یه چیز با یه مارکی بهت معرفی کنم به کار شما نیاد... ببر سیستمتو با خودت قیمتاشو بگیر امیدوارم خوب باشه.. زیگوراتم خوبه مارکاشو ببین با جاهای دیگه مقایسه کن!!

10. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امکانش هست بدم بلوتوث داخلی و کیبورد بک لایت بهش اضافه کنن؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قیمت روزشو کسی نداره کسانی که جدیدا خریدا قیمتشو عنوان کنن؟؟؟؟

قیمت بیست و پنجم اسفند هشتاد و نه 1405000 تومان

ram 6GB
    h.d.d 640GB
    CPU CORE I7

13. 2 کاربر از turk_orkasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •