تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 51 اولاول ... 40464748495051 آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 508

نام تاپيک: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

به نظر من واقعا nfs داره خوب پیش میره ....درسته از حالت open world فاصله گرفت ولی انصافا روی رانندگی طبیعی خیلی کار کرده .. من هنوز این بازی رو ندیدم چون هنوز دارم hp2 رو تمام میکنم تا بعدا اینو بگیرم ... the run هم که چند ماه دیگه فکر کنم بیاد .... خیلی عقب افتادم از دنیای بازی

2. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    من الان حرفی بزنم 222 نفر میریزن سرم
    ولی من رو هر کدوم از مهارت های هندلینگ یعنی:NOVICE-NORMAL-EXPERIENCED-PRO-ELITE
    بازی کردم نشد که نشد یه دستی درست و حسابی بکشم
    حالا این به جهنم
    اگه قراره بازی نهایت شبیه ساز واقعیت بشه چرا پس وقتی کلید جهت(مثلا چپ یا راست) رو میچسبی 1 ثانیه بعد عمل میکنه تازه اونم اگه دکمه رو 1.1 صدم ثانیه بچسبی ماشین میره قاطی باقالیه
    من خودم رانندگی کردم
    به خدا هرموقع که فرمونو بچرخونی ماشین هم همون موقع میپیچه
    حالا اینا به کنار
    یکی بیاد یه خورده یاد بده مهارت ما بیشتر شه
    مثلا به ما تو محله میگفتن خدای NFS...الان خبر ندارن 9% رو با اعمال شاقه(شاغه)رفتم
    توی تنظیمات بازیassistant steer رو off کن این قابلیت مانع اعمال فرمان چرخش ناگهانی به چرخها میشه...و به قول خومون فرمان چرخش رو نرم و آروم به چرخها اعمال میکنه....

4. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    من الان حرفی بزنم 222 نفر میریزن سرم
    ولی من رو هر کدوم از مهارت های هندلینگ یعنی:NOVICE-NORMAL-EXPERIENCED-PRO-ELITE
    بازی کردم نشد که نشد یه دستی درست و حسابی بکشم
    حالا این به جهنم
    اگه قراره بازی نهایت شبیه ساز واقعیت بشه چرا پس وقتی کلید جهت(مثلا چپ یا راست) رو میچسبی 1 ثانیه بعد عمل میکنه تازه اونم اگه دکمه رو 1.1 صدم ثانیه بچسبی ماشین میره قاطی باقالیه
    من خودم رانندگی کردم
    به خدا هرموقع که فرمونو بچرخونی ماشین هم همون موقع میپیچه
    حالا اینا به کنار
    یکی بیاد یه خورده یاد بده مهارت ما بیشتر شه
    مثلا به ما تو محله میگفتن خدای NFS...الان خبر ندارن 9% رو با اعمال شاقه(شاغه)رفتم
    کاملا بر عکس رانندگی او.ایل شاید برام یکم اذیت کننده بود !! اما بعدش کم کم یاد گرفتم و خیلیی هم اسون شد
    .
    اونجوریام که دوستان میگن سخت نیستش !! فقط باید رفتار هایی که تو ریسینگ های دیگه بلا انجام میدادید رو تو این بازی فراموش کمنید ... همین
    +
    شایدم منشآ اصلی مشکلات شما ا بازی این باشه که بازیو با کیبورد میخواید پیش ببرید !!

6. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظر من واقعا nfs داره خوب پیش میره ....درسته از حالت open world فاصله گرفت ولی انصافا روی رانندگی طبیعی خیلی کار کرده .. من هنوز این بازی رو ندیدم چون هنوز دارم hp2 رو تمام میکنم تا بعدا اینو بگیرم ... the run هم که چند ماه دیگه فکر کنم بیاد .... خیلی عقب افتادم از دنیای بازی
    مهیار جان شما HP2 داری بازی میکنی، بعد میگی روی رانندگی طبیعی کار کرده hp2 روی رانندگی فان تنظیم شده، سرعت بالای 200 تا، با 170 تا دستکی میکشی پیچ رو رد میکنی. شیفت 2 رو بازی کنی چی میگی، رانندگی واقعی از این بازی آسون تره، قبل از پیچ ها باید ترمز بگیری؛ یه ترمز میگم یه ترمز می شنوی، یعنی در حد رسوندن سرعت به زیر 40 تا !!
    البته من همون سیستم hp رو که غیر طبیعیه خیـــــــلی بیشتر میپسندم. ولی خب سیاست EA اینه که هر دو مدل بازی رو باهم پیش میبره.

8. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه این بازی رو نصب کردم ولی با دسته نمی تونم بازی کنم کسی هست به من کمک کنه توی تنطیمات دسته فقط ایکس باکس و فرمون وکیبورد بود من دستم دسته کامپیوتر یواس بی است باید چه کار کنم منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

واقعا متاسفم برای شرکت EA متاسفم هر سری بدتر میشه
    این همه نید فور اسپید اومد که این اواخر فقط گرافیکش بهتر شد همین خیال میکردم hot pusuit خیلی اشغاله ولی شیفت2 دیگه از اون بدتر
    یادش بخیر سلطان نید فور اسپید most wanted بود فوقالعاده بود چقدر هیجان داشت
    اما این اخریا چی ؟؟

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این بازی با win7 64bit نصب نمیشه ؟
    is not a valid win32 application

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یعنی مضغرفترین بازی که تا حالا کردم خیلی چرته کلا گیم پلی منطورم بود وگرنه گرافیکش عالیه مخصوصا ماشیناش ولی خیلی از یه ماشین بازی خوب فاصله گرفته منتظر نسخه بعدی یعنیthe runباید بود میگن مثلmost wanted2ساخته شده(خدا کنه اینجور باشه)

13. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه puma7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان، یه سوال در باره ی این بازی Need for Speed: Shift 2 Unleashed داشتم.. من 76% از این بازی رو رد کردم و حالا به یه مرحله رسیدم در پیست road American باید 20 دور بزنی... اما بعد از پشت سر گذاشتن 5-6 دور از مسابقه، مسابقه با اخطار over heat engine یا یه همچین چیزایی متوقف میشه. با چند تا ماشین مختلف هم امتحان کردم اما فایده نداشت... لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان، یه سوال در باره ی این بازی Need for Speed: Shift 2 Unleashed داشتم.. من 76% از این بازی رو رد کردم و حالا به یه مرحله رسیدم در پیست road American باید 20 دور بزنی... اما بعد از پشت سر گذاشتن 5-6 دور از مسابقه، مسابقه با اخطار over heat engine یا یه همچین چیزایی متوقف میشه. با چند تا ماشین مختلف هم امتحان کردم اما فایده نداشت... لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون
    موتور over hot میشه!!
    من این بازی رو به طور کامل تمومش کردم ولی هرگز توی هیچ مسابقه ای چنین اخطاری ندیدم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •