تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 78 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ببرید نمایندگی. مال ما هم چند وقت پیش همینجوری شد بردیم نمایندگی گفتن بردش مشکل پیدا کرده تعویض کردن درست شد

3. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم
    دوست عزیز
    اگر تلویزیون خاموش یا به خودی خود خاموش می شود.، برای اولین بار بررسی کنید که آیا آن را به یک تایمر خواب روشن تنظیم کردید. این به طور معمول رخ می دهد به این دلیل که تلویزیون دارای یک تایمر است که فعال شده (یا به عمد و یا به طور تصادفی) و به بخاطر همین تلویزیون در یک زمان خاص خاموش می شود. اگر این مورد است، تایمر را غیر فعال کنید تا مشکل را حل کنید.
    و گاهی هم کلا زیر نویس رو از منو تنظیمات غیر فعال کنین،میبینید که مشکل حل شد! زیر نویس حتما باید یونیکد باشه.
    اگر تلویزیون سامسونگ شما به خودی خود خاموش می شود ، سعی کنید با غیر فعال کردن برخی از ویژگی های صرفه جویی در انرژی تلویزیون مشگل را حل کنید. بررسی کنید در صورتی که تایمر خواب )سیستم-->زمان-->تایمر خواب) فعال شده است آن را غیر فعال کنید . تایمر خواب به طور خودکار تلویزیون را به صرفه جویی در انرژی بعد از یک دوره مشخص از عدم فعالیت خاموش می کند. اگر تایمر خواب فعال نیست، نگاه کنید (سیستم-->راه حل های سازگار با محیط زیست--> بدون قدرت سیگنال خاموش(و یا قدرت خودکار غیر فعال (سیستم--> راه حل صرفه جویی--> خاموش خودکار) فعال شده است آن را غیر فعال کنید. اگر کامپیوتر تان به تلویزیون متصل شده، تنظیمات برق کامپیوتر تان را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که کابل برق AC درست به خروجی دیوار و تلویزیون متصل باشد. در هنگام تماشای تلویزیون از اتصال به آنتن یا کابل، تلویزیون پس از خاموش10 ~ 15 دقیقه اگر هیچ سیگنال وجود ندارد.مطمئن شوید.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام آقای متین
    من تازه تلویزیون سامسونگ 6390 48 رو در تاریخ 10 آذر گرفتم. اما با مطالعه پست ها چند سوال برام پیش امده که ممنون میشم راهنمایی کنید

1- دستگاه جدید خریداری شده ایا نیاز به آپدیت داره و با اپدیت امکان جدیدی اضافه میشه یا خیر

2- نگرانی پیش امده از اینکه امکان داره دستگاه خریداری شده دستگاه داخل نمایشگاه displayباشه(من از نمایندگی با گارانتی و آک خریدم)

3- آیا فقط وارد منو مخفی بشی و خارج شی امکان خراب شدن هست و آیا قابلیت هست که کمک کنه به بهتر شدن دستگاه
    با تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین
    من تازه تلویزیون سامسونگ 6390 48 رو در تاریخ 10 آذر گرفتم. اما با مطالعه پست ها چند سوال برام پیش امده که ممنون میشم راهنمایی کنید

1- دستگاه جدید خریداری شده ایا نیاز به آپدیت داره و با اپدیت امکان جدیدی اضافه میشه یا خیر

2- نگرانی پیش امده از اینکه امکان داره دستگاه خریداری شده دستگاه داخل نمایشگاه displayباشه(من از نمایندگی با گارانتی و آک خریدم)

3- آیا فقط وارد منو مخفی بشی و خارج شی امکان خراب شدن هست و آیا قابلیت هست که کمک کنه به بهتر شدن دستگاه
    با تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    1- در صورتی که دستگاه مشگلی نداشته باشد نیازی به آبدیت ندارد . چون کالیبراسیون آن فابریک است و ممکن است تغییر کند.
    2- در صورتی که اینطور هم باشد این امکان در تلویزیون است که بشود ساعت کارکرد آن را صفر کرد پس زیاد حساس نشوید.
    3- معمولا این طور نیست ولی در صورتی که نیازی به تغییر و یا رفع مشگل نیست وارد منوی مخفی نشوید.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    چون تلویزیون به اینترنت وصل هست هر چندبار پیغام میده بروزرسانی جدید دارید آیا اون رو هم کنسل کنم و انجام ندم با تشکر فراوان

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    چون تلویزیون به اینترنت وصل هست هر چندبار پیغام میده بروزرسانی جدید دارید آیا اون رو هم کنسل کنم و انجام ندم با تشکر فراوان
    دوست عزیز
    در پست بالا توضیح دادم و این بخود شما ست که بخواهید آبدیت کنید.
    لازم بذکر است بصورت آنلاین بسته به سرعت اینترنت تان ممکن است چند ساعتی طول بکشد.

در آغاز فعالیت mossiom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام من میخواستم LED رو آپدیت کنم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارید خیلی ممنون هر چی میگردم فریمور رو پیداش نمیکنم.
    samsung
    مدل دستگاه :
    Samsung 46F6350

ua46f6350am shd
    میخواستم تلوزیون رو اپدیت کنم اگه میشه کمک کنبد لینک دانلودش رو قرار بدید
    باتشکر.
    Last edited by mossiom; 25-12-2014 at 00:22.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من میخواستم LED رو آپدیت کنم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارید خیلی ممنون هر چی میگردم فریمور رو پیداش نمیکنم.
    samsung
    مدل دستگاه :
    Samsung 46F6350

ua46f6350am shd
    میخواستم تلوزیون رو اپدیت کنم اگه میشه کمک کنبد لینک دانلودش رو قرار بدید
    باتشکر.
    دوست عزیز
    اینم لینک اصلی مدل تلویزیون شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mossiom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز این که مدلش فرق داره.
    UA46F6100AR

من گفتم :
    مدل دستگاه :
    ua46f6350am shd
    دقت نمیکنی دوست عزیز..
    هر کاری میکنم این مدل رو پیدا نمیکنم تو سایت سامسونگ دوستان کمک کنید.
    Last edited by mossiom; 25-12-2014 at 00:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •