هر کدوم سرجای خودش اهمیت داره .metallica is me
سلام دوباره به دوستان
من یه سوال دارم پرس سینه با دستگاه بهتره یا وزنه؟فرقشون چیه؟
کلا یه اصل اینه که :
تمامی حرکات با وزنه آزاد اساس عضلات و بدن رو میسازه و در واقع پایه ساخت یه بدن ایده آل و بدون بازگشته ( قبال توجه عده ای که میفرمایند اگر ول کنی ورزشو ال میشه و بل میشه ) پرس سینه هم از این قاعده مستثنی(ا) ! نیست و حرکتیه که علاوه بر قسمت های مختلف سینه روی پشت بازو و سرشانه و ... فشار میاره .
تو تصویر آموزشی که am1988 عزیز گذاشت دقیقا مشخصه .
ولی حرکات با دستگاه از اون نظر اهمیت دارن که مستقیما فشار رو روی عضله مورد نظر متمرکز میکنن .
امیدوارم جوابتو گرفته باشی و حرکت رو سرجای مفیدش به کار بگیری .
سلام به دوتاتون !darkdream2012
بدنسازی قد رو میسوزونه؟؟
یعنی اگه کسی که تو سن رشده بره بدنسازی دیگه رشد نمیکنه؟
Alone_Boy
دقیقا.مخصوصا وقتی ورزش های مربوط به پا رو انجام بدید..........خیلی تاثیر میزاره....
شواهد و زمان نشون داده که قد رو میسوزونده....شما وزنه بردارهارو نگاه کنید....یا مثلا کشتی اونایی که تو سن های نوجوانی تو این رشته ها بودن قدهای بلندی ندارن....
به هیچ وجه DarkDream عزیز !
اما تو سن رشد وضعیتش فرق میکنه و نکات ایمنی داره !
مثلا اینکه به قول دوستمون حرکات مربوط به عضلاتی که با صفحات رشد رو ( نه اینکه انجام ندی ! ) بلکه به صورت نشسته یا با وزنه سبک انجان بدی . حرکاتی مثل اسکوات و پرس پا و سرشانه هالتر .
وگرنه تو سن رشداگرتمرین اصولی داشته باشیباعث ترشح هورمونهای رشد و افزایش قد هم میشی !
حرکات کششی و بارفیکس و ... اجزای جدا ناشدنی این طور ورزشها هستند ...
...
اما این تصور اشتباه که وزنه زدن باعث سوختن قد میشه ؟!
از شما بعیده دادا !
رشد قد و صفحات رشد چیزی نیست که برگشت پذیر باشه و کوتاه تر بشه ! ممکنه رشدش کند یا متوقف شه که اونم بالا توضیح دادم .
وزنه بردار ها ، پاورلیفتر ها و بدنسازایی که دیدی جزو اون دسته از نوجوانان قدیمی هستند که بدون توجه به آینده شون از لحاظ رشد قدی به طور حرفه ای و نیمه حرفه ای وزنه های سنگین رو تو تمرینشون قرار دادند . البته مثال نقض رو برای همه چیز میشه پیدا کرد ولی خب :
یه نگاهی به پاورلیفتر ها بنداز : ( خدای نکرده عکس ها رو واسه کل کل و اینا نمیذارما ! گفتم یه عکسیم دیده باشیم یکم خوش بگذره ! )
![]()