تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 50 از 221 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

metallica is me
    سلام دوباره به دوستان
    من یه سوال دارم پرس سینه با دستگاه بهتره یا وزنه؟فرقشون چیه؟
    هر کدوم سرجای خودش اهمیت داره .
    کلا یه اصل اینه که :
    تمامی حرکات با وزنه آزاد اساس عضلات و بدن رو میسازه و در واقع پایه ساخت یه بدن ایده آل و بدون بازگشته ( قبال توجه عده ای که میفرمایند اگر ول کنی ورزشو ال میشه و بل میشه ) پرس سینه هم از این قاعده مستثنی(ا) ! نیست و حرکتیه که علاوه بر قسمت های مختلف سینه روی پشت بازو و سرشانه و ... فشار میاره .
    تو تصویر آموزشی که am1988 عزیز گذاشت دقیقا مشخصه .
    ولی حرکات با دستگاه از اون نظر اهمیت دارن که مستقیما فشار رو روی عضله مورد نظر متمرکز میکنن .
    امیدوارم جوابتو گرفته باشی و حرکت رو سرجای مفیدش به کار بگیری .

darkdream2012
    بدنسازی قد رو میسوزونه؟؟
    یعنی اگه کسی که تو سن رشده بره بدنسازی دیگه رشد نمیکنه؟

Alone_Boy
    دقیقا.مخصوصا وقتی ورزش های مربوط به پا رو انجام بدید..........خیلی تاثیر میزاره....
    شواهد و زمان نشون داده که قد رو میسوزونده....شما وزنه بردارهارو نگاه کنید....یا مثلا کشتی اونایی که تو سن های نوجوانی تو این رشته ها بودن قدهای بلندی ندارن....
    سلام به دوتاتون !
    به هیچ وجه DarkDream عزیز !
    اما تو سن رشد وضعیتش فرق میکنه و نکات ایمنی داره !
    مثلا اینکه به قول دوستمون حرکات مربوط به عضلاتی که با صفحات رشد رو ( نه اینکه انجام ندی ! ) بلکه به صورت نشسته یا با وزنه سبک انجان بدی . حرکاتی مثل اسکوات و پرس پا و سرشانه هالتر .
    وگرنه تو سن رشداگرتمرین اصولی داشته باشیباعث ترشح هورمونهای رشد و افزایش قد هم میشی !
    حرکات کششی و بارفیکس و ... اجزای جدا ناشدنی این طور ورزشها هستند ...
    ...
    اما این تصور اشتباه که وزنه زدن باعث سوختن قد میشه ؟!
    از شما بعیده دادا !
    رشد قد و صفحات رشد چیزی نیست که برگشت پذیر باشه و کوتاه تر بشه ! ممکنه رشدش کند یا متوقف شه که اونم بالا توضیح دادم .
    وزنه بردار ها ، پاورلیفتر ها و بدنسازایی که دیدی جزو اون دسته از نوجوانان قدیمی هستند که بدون توجه به آینده شون از لحاظ رشد قدی به طور حرفه ای و نیمه حرفه ای وزنه های سنگین رو تو تمرینشون قرار دادند . البته مثال نقض رو برای همه چیز میشه پیدا کرد ولی خب :
    یه نگاهی به پاورلیفتر ها بنداز : ( خدای نکرده عکس ها رو واسه کل کل و اینا نمیذارما ! گفتم یه عکسیم دیده باشیم یکم خوش بگذره ! )

2. 4 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هر یک ساعت تریدمیل با دور تند در روز حدود چه قدر کالری میسوزونه؟

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

اگر من هر شب برم باشگاه روی تریدمیل و از دوچرخه ثابت استفاده کنم چند ماهه میتونم حدود 10 کیلو وزن کم کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

هر یک ساعت تریدمیل با دور تند در روز حدود چه قدر کالری میسوزونه؟

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

اگر من هر شب برم باشگاه روی تریدمیل و از دوچرخه ثابت استفاده کنم چند ماهه میتونم حدود 10 کیلو وزن کم کنم؟
    سلام
    شما باید ضربان قلبت رو ملاک قرار بدی نه تایم پا زدن رو .
    بسته به سنت و وضعیت بدنیت باید ضربان قلبت رو کم کم کنترل شده بالا ببری و بعد از اوج کم کم و کنترل شده بیاری پایین. این کار نه تنها با ترد میل بلکه با طناب زدن و دویدن و دوچرخه و ... هم امکان پذیره .
    روش های مختلفی مثل اینتروال و استقامتی و ... تو تمرینات هوازی داریم .
    به عنوان مثال ضربان قلب حداکثر من برای شروع بالا رفتن متابولیسم و چربی سوزی ( در واقع کالری سوزی ) 100-120 در دقیقه هستش .

5. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شما باید ضربان قلبت رو ملاک قرار بدی نه تایم پا زدن رو .
    بسته به سنت و وضعیت بدنیت باید ضربان قلبت رو کم کم کنترل شده بالا ببری و بعد از اوج کم کم و کنترل شده بیاری پایین. این کار نه تنها با ترد میل بلکه با طناب زدن و دویدن و دوچرخه و ... هم امکان پذیره .
    روش های مختلفی مثل اینتروال و استقامتی و ... تو تمرینات هوازی داریم .
    به عنوان مثال ضربان قلب حداکثر من برای شروع بالا رفتن متابولیسم و چربی سوزی ( در واقع کالری سوزی ) 100-120 در دقیقه هستش .

با تشکر از شما
    برار زیر دیپلم صحبت کن بفهمیم
    متوجه نشدم
    شما اگر همه چیز را در من حداقل در نظر بگیرید در 6 ماه میتونم 10 کیلو کم کنم؟با تریدمیل هر شب یک ساعت
    حدود 19 سالمه و وزنم 80 کیلو هست

7. این کاربر از Hossein1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

با تشکر از شما
    برار زیر دیپلم صحبت کن بفهمیم
    متوجه نشدم
    شما اگر همه چیز را در من حداقل در نظر بگیرید در 6 ماه میتونم 10 کیلو کم کنم؟با تریدمیل هر شب یک ساعت
    حدود 19 سالمه و وزنم 80 کیلو هست

داداش ما خودمون سیکلیم ! جزو زیر دیپلم میشه دیگه ؟! نه ؟!
    شما اولین تصمیمی که میگیری اینه که از حجم کالری دریافتیت کم کنی . یعنی غذا در طول روز با حجم کمتر بخور .
    صبحانه حتما بخور /
    ساعت 10 یه تنقلاتی مثل آجیل یا میوه بخور .
    از ساعت 2 عصر به بعد کم کم سعی کن سیب زمینی ، برنج ، ماکارونی یا حتی نون رو کمتر و کمتر کنی که از 6 عصر به بعد اصلا حذف بشن .
    بعد میمونه ورزش .
    وقت و حال داری باشگاه . نداری ، همون تردمیل و طناب و دویدن و ... شما قبل و بعد ترد میل سعی کن حرکات کششی انجام بدی .
    2 مدل پیشنهادمه :
    اول 5 دقیقه به طور ملایم میدوی . بعد 2 دقیقه سریعتر . بعد از اون به مدت 5 دقیقه با سرعت بالا شروع به دویدن میکنی دوباره سرعت رو میاری پایین و 2 دقیقه متوسط و 5 دقیقه آرومتر و دوباره ... و ... و ...
    روش دوم هم استقامتیه که بعد از چند دقیقه گرم کردن با سرعت متوسط شروع میکنی به 20 الی 30 دقیقه دویدن و بعد دوباره 5 دقیقه آرومتر .
    این تند و آروم و متوسطی که میگم بستگی به قدرت بدنی و تنفست داره . تست کن و بعد سوال کن اگه مشکل داشتی

9. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داداش ما خودمون سیکلیم ! جزو زیر دیپلم میشه دیگه ؟! نه ؟!
    شما اولین تصمیمی که میگیری اینه که از حجم کالری دریافتیت کم کنی . یعنی غذا در طول روز با حجم کمتر بخور .
    صبحانه حتما بخور /
    ساعت 10 یه تنقلاتی مثل آجیل یا میوه بخور .
    از ساعت 2 عصر به بعد کم کم سعی کن سیب زمینی ، برنج ، ماکارونی یا حتی نون رو کمتر و کمتر کنی که از 6 عصر به بعد اصلا حذف بشن .
    بعد میمونه ورزش .
    وقت و حال داری باشگاه . نداری ، همون تردمیل و طناب و دویدن و ... شما قبل و بعد ترد میل سعی کن حرکات کششی انجام بدی .
    2 مدل پیشنهادمه :
    اول 5 دقیقه به طور ملایم میدوی . بعد 2 دقیقه سریعتر . بعد از اون به مدت 5 دقیقه با سرعت بالا شروع به دویدن میکنی دوباره سرعت رو میاری پایین و 2 دقیقه متوسط و 5 دقیقه آرومتر و دوباره ... و ... و ...
    روش دوم هم استقامتیه که بعد از چند دقیقه گرم کردن با سرعت متوسط شروع میکنی به 20 الی 30 دقیقه دویدن و بعد دوباره 5 دقیقه آرومتر .
    این تند و آروم و متوسطی که میگم بستگی به قدرت بدنی و تنفست داره . تست کن و بعد سوال کن اگه مشکل داشتی
    دمت گرم استاد
    خوب میخوام برم باشگاه از تریدمیل استفاده کنم

11. این کاربر از Hossein1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من فعلاً وقت ندارم برم باشگاه ولی دوتا دمبل دارم.
    وزنم 83 کیلو و قدم 181 سانتی متره.
    ولی یکم برجستگی شکم دارم.که میخوام آبش کنم حالا اگه لطف کنید چند تا تمرین بگید که از دمبل استفاده بشه و فقط شکم رو آب کنه.یه دنیا ممنون میشم.(راستی یه جوری بگید متوجه بشم!)

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

من فعلاً وقت ندارم برم باشگاه ولی دوتا دمبل دارم.
    وزنم 83 کیلو و قدم 181 سانتی متره.
    ولی یکم برجستگی شکم دارم.که میخوام آبش کنم حالا اگه لطف کنید چند تا تمرین بگید که از دمبل استفاده بشه و فقط شکم رو آب کنه.یه دنیا ممنون میشم.(راستی یه جوری بگید متوجه بشم!)
    سلام.
    جان من یکم وقت بزارید پست های اخیر رو مطالعه کنید جواب های مشابه برای سوال های مشابه فراوان یافت می شود !

شما نمیتونی فقط بری سراغ شیکم دادا . کل بدن رو تمرین میدی و در انتها تمرینات شکم
    با اون دمبل ها سرشانه و سینه و پاها و بازو و ... رو تمرین میدی . و بعد میتونی با حرکات شکم در انتهای تمرین یه استقامتی - هوازی خوب رو تجربه کرده باشی . درباره تغذیه هم که صحبت زیاد شد .

14. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    به کمک اساتید نیازمندم
    سرح حال:23 سال دارم و قدم 177 هست
    دو سال پیش 58 کیلو بودم که با رفتن به باشگاه در عرض 4 ماه و به صورت طبیعی به 65 کیلو رسیدم و با دو سه ماه کار دیگه وزنم ثابت موند تا اینکه باشگاه رو به خاطر مسالی کنار گذاشتم و 6 ماه بعد(وزنم به 61 برگشته بود) دوباره رفتم و بعد از 3 یا 4 ماه دوباره به 65 کیلو رسیدم .هدف تعیین شده من 75 کیلو هست.
    دوستان سوال من اینه که اینبار می خوام با خرج حدود 200 تومن چه مکمل هایی رو بگیرم(کراتین پروتئین کربو هیدرات ...)
    می خوام یه 5 یا 6 ماهی برم و بعد از مصرف مکمل وزن خود را 75 برسونم و شاید بعد از چندماه باشگاه رو کنار بزارم.
    به نظر شما چی کار کنم که دیگه بعد از ترک باشگاه بدنو بر نگرده؟
    من شنیدم تنها راه همون ادامه باشگاه هست و هیچ راه دیگری وجود ندارد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام
    به کمک اساتید نیازمندم
    سرح حال:23 سال دارم و قدم 177 هست
    دو سال پیش 58 کیلو بودم که با رفتن به باشگاه در عرض 4 ماه و به صورت طبیعی به 65 کیلو رسیدم و با دو سه ماه کار دیگه وزنم ثابت موند تا اینکه باشگاه رو به خاطر مسالی کنار گذاشتم و 6 ماه بعد(وزنم به 61 برگشته بود) دوباره رفتم و بعد از 3 یا 4 ماه دوباره به 65 کیلو رسیدم .هدف تعیین شده من 75 کیلو هست.
    دوستان سوال من اینه که اینبار می خوام با خرج حدود 200 تومن چه مکمل هایی رو بگیرم(کراتین پروتئین کربو هیدرات ...)
    می خوام یه 5 یا 6 ماهی برم و بعد از مصرف مکمل وزن خود را 75 برسونم و شاید بعد از چندماه باشگاه رو کنار بزارم.
    به نظر شما چی کار کنم که دیگه بعد از ترک باشگاه بدنو بر نگرده؟
    من شنیدم تنها راه همون ادامه باشگاه هست و هیچ راه دیگری وجود ندارد
    ممنون
    سلام ...
    من شاگرد یکی از همون اساتیدم !
    اول بگم بهت اگه قصد ترک ورزش رو داری بهتره همین الان شروع نکنی . چون با کنارگذاشتن ناگهانی ورزش های سنگین فقط باعث وارد اومدن صدمات سنگین قلبی و تنفسی و ... میشی . ورزش باید مستمر باشه نه مقطعی .
    ...
    ولی اگر قصد تمرین داری شما با 1 ماه تمرین خوب و اصولی و با برنامه و بعد تغذیه و مکمل های غذایی میتونی به هدفت برسی . صفحات قبلی تاپیک رو مرور کن . پیشنهاد های خوبی برای تمرین و تغیذه با هدف افزایش وزن هست .
    اسم این مکمل ها رو هم به یاد داشته باش :
    کراتین . گلوتامین . کربومس . پروتئین وی

17. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •