سلام!
موقع نصب voice & video chat حتی وقتی با بروکسی هم میرم بازم گیر میده که این سرویس توی کشور شما ارائه نمیشه .. چه جوری باید نصبش کنم؟
ممنون
سلام!
موقع نصب voice & video chat حتی وقتی با بروکسی هم میرم بازم گیر میده که این سرویس توی کشور شما ارائه نمیشه .. چه جوری باید نصبش کنم؟
ممنون
چون موقع ثبت نام ایران را انتخاب کردی
نه .... قبلا نصب کرده بودم ولی چون اخیرا ویندوزم رو عوض کردم مجبور شدم دوباره نصب کنم که این مشکل به وجود اومده ...... اجازه دانلود فایل رو میده ولی وقتی اون فایل رو اجرا می کنم میگه که شما تحریمی!
از مدیر این انجمن عاجزانه تقاضا دارم برای بلند شدن صدای این دادخواست کمک کنید تا بتونیم از سرویس های گوگل استفاده کنیم
گوگل ماموریت خود را "سازمان دهی اطلاعات جهان و مفید و دردسترس قرار دادن آنها بصورت عمومی می داند" اما ما هم بخشی از این جهان هستیم و بدون ما ماموریت گوگل انجام نشده خواهد بود. بسیاری از ایرانیان ابزارهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید خریداری می کنند اما دسترسی آنها به مارکت نرم افزارهای اندروید بسته شده است. ما ایرانی ها برای خرید ابزارهای اندرویدی هزینه کرده ایم و به همین دلیل مستحق استفاده از مارکت برنامه های اندروید هستیم.
اما ایرانی ها برای دسترسی به نرم افزارهای مورد نیاز خود مجبور به استفاده از مارکت های غیر رسمی و بعضا غیرامن و خطرناک هستند.
لینک دادخواست که نیازمند امضای شماست
لطفا به هرکی میدونید بفرستید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اين لينك كه جواب درستي نميده، ميگه
You have tried to access a non-existent petition. Please check the petition address and try again or
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا خودتون دوباره چك كنيد
سلام
دوباره جیمیل قطع شده؟
دوست عزیز به چی میخواید اعتراض کنید؟ اینکه گوگل به ایرانی ها سرویس نمیده؟ خوب این که طبق دستور دولت آمریکا بوده. فکر میکنید دولت آمریکا اگر صدای اعتراض شما رو بشنوه از این دستورش پشیمون میشه؟ به نظر من پشیمون که نمیشه هیچ، به این نتیجه هم میرسه که این کارش تأثیرگذار بوده و بنابراین محدودیتها رو بیشتر هم میکنه!
جیمیل ترکید باز
براي منم همينطور. اصلا نميتونم باز كنم جيميلمو. حتي با چيز پي ان![]()
خوشم میاد این مملکت صاحاب نداره!!....اگر هم داشته باشه مطمئنا مردم نیستند!!
همین هم الان تلویزیون دولتی ایران انگار بی خبر از همه جا داشت روی دخالت نکرده عربستان توی توئیتر چه مانوری که نمیداد...لامصبا به سنگ پا گفتند ذکی!!!
Last edited by mehdy.z; 20-02-2012 at 19:49.
خیلی جالبه، میل یاهو که اصلا بالا نمیاد گوگل هم با سرعت خیلی خیلی خیلی پایین لود میشه که همون لود نشه بهتره...
من موندم چرا اینا اینجوری میکنن!
خوبه باز تو صرفا جهت اطلاع 20:30 یه متلک انداخت بهشون یه زره دلمون خنک شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)