دوستان
غیر از اینکه میشه از طریق آپشن محیط ایمیل یک ایمیل رو بلاک کرد آیا یاهو پلاگینی داره که نصب بشه و بشه ایمیلهایی که میخوایم رو بلاک کنیم تا باسه همیشه از اون آدرس ایمیلی نیاد ؟
دوستان
غیر از اینکه میشه از طریق آپشن محیط ایمیل یک ایمیل رو بلاک کرد آیا یاهو پلاگینی داره که نصب بشه و بشه ایمیلهایی که میخوایم رو بلاک کنیم تا باسه همیشه از اون آدرس ایمیلی نیاد ؟
با سلام
ایمیل ها پلاگین ندارن.
اما برای اینکه از بعضی از آدرس ایمیل نیاد میتونید همون آدرس رو بلاک کنید و دیگه ازش ایمیل دریافت نمیکنید.
موفق باشید.
نسخه جدید ایمیل یاهو حسابی برای من کند هستی
نسخه کلاسیک و حتی نسخه قبلی برام راحت تر بودند
چطور میشه تم ایملیم رو عوض کنم و مثلا به حالت کلاسیک دربیارم
با سلام
دوست عزیزم به تاپیک زیر مراجعه کنید.
چه جوری می تونم ظاهر جدید یاهو میل رو به کلاسیک تبدیل کنم؟؟!!
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان قبل از اینکه این که این تایپک رو بزنم 100 بار از صفحه ادیت یاهو سعی کردم تا ایمیل ام رو حذف کنم نشد که نشد جالب اینجاست با رمز خودم وارد این صفحه میشم ولی اینجا که رمز رو میخواد. (اون پایین صفحه) 100 بار بیشتر امتحان کردم میگه رمز اشتباه است.
دارم کلافه میشم در ضمن نگید که ولش کن لازمه که حذف کنم .
به دادم برسید.:19 :
سلام .
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه که این ایمیل چشه ؟؟
هر وقت یوزر و پسورد میزنم که باز بشه این صفحه میاد . ( عکسشو گذاشتم )
تا بعد از ظهر درست بود . پیغام اورده بود که ورژن جدید مرورگر شما رو ساپورت نمیکنه . بعد هم زیرش مراحلشو نوشته بود که چطور برش گردونیم به ورژن قبلیش . یه سری چیز نوشته بود که زبونشو عوض کنید تا پیغام return بیاد و اینا .
منم همینکارو کردم برش گردوندم . حتی صفحه ایمیلا هم باز شد .
اونوقت شب اومدم دوباره برم تو دیگه همین پیغام میاد . من چیکار کنم ؟؟
البنه بگم من این مراحل برگردوندن به ورژن قبلی رو روی یه ایمیل دیگه هم انجام دادم هنوز هم سالمه . این نمیدونم چش شد ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من یک ایمیل چند سال پیش ساختم ولی ازش استفاده نمی کنم
یک ایمیل دیگه یه مدت بعد ساختم که باهاش کار می کنم
اما مشکل اینه که ایمیل اولیم قابلیت فوروارد اتوماتیک میل هایی که بهش وار می شن را نداره اما دومی داره ...
آیا راه حلی وجد داره که بتونم این مشکل را حا کنم ؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان سایتی هست که درست نشون بده طرف اینویزه یا نه؟ هر چی سایته انگار دیگه درست نشون نمیدن اگه کسی بلده یه سایت درست معرفی کنه ممنون
سلام دوستان من دو روزه نمیتونم واسه کسی ایمیل بفرستم .
مینویسه در اکانت شما یه سری فعالیت های مشکوک رخ داده !!!
چیکارش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)