برای پروش یه نسل طلایی مربی ایرانی لازم چون به فرهنگ و اخلاق ایرانی عادت داره اما برای نتیجه مربی خارجی بهتر هست
برای پروش یه نسل طلایی مربی ایرانی لازم چون به فرهنگ و اخلاق ایرانی عادت داره اما برای نتیجه مربی خارجی بهتر هست
در حضور آندره آرشاوين و رومن پاوليوچنكو
ايران به مصاف بهترين تيم ملي فوتبال روسيه ميرود خبرگزاري فارس: تيم ملي ايران به منظور برگزاري ديداري دوستانه در ورزشگاه زايد اسپورت
سيتي امارات به مصاف بهترين تيم ملي فوتبال روسيه ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال روسيه، آندره آرشاوين، ايگور آكينفيف و رومن پاوليوچنكو تنها برخي از بازيكنان تيم ملي فوتبال روسيه هستند كه 20 بهمنماه در ورزشگاه زايد اسپورت سيتي مقابل تيم ملي ايران به ميدان خواهند رفت.
در حالي كه ايران به دنبال پاك كردن خاطرات جام ملتهاي آسيا در ماه گذشته است، روسيه تلاش خواهد كرد تا پيش از شروع رقابتهاي مقدماتي جام جهاني اروپا مقابل ارمنستان خود را آماده كند.
روسيه كه در رده دوازدهم جهان قرار دارد، 26 مارس در ايروان با تيم شصتودوم جهان ديدار خواهد كرد تا نام خود را در صدر گروه b اين بازيها ثبت كند. روسيه در اين گروه همچنين با ايرلند، اسلواكي، مقدونيه و آندورا همگروه است.
ديك ادووكات، سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه كه در حال حاضر تيمش را به رقابتهاي مقدماتي قهرماني جام ملتهاي اروپا 2012 رسانده، به دنبال استفاده از بسياري از ستارگان روسيه مانند آرشاوين، دينيار بيليالتدينوف و پاوليوچنكو در مسابقه مقابل ايران است.
الكساندر كرژاكوف از زنيت پترزبورگ و پاول پوگربنياك از اشتوتگارت نيز برخي از نامهاي بزرگي هستند كه در فهرست روسيه براي پرواز به امارات و رويارويي با ايران به چشم ميخورند.
در همين حال، ايران، 3 بار قهرمان جام ملتهاي آسيا در ماه گذشته يكي از مدعيان اصلي قهرماني در رقابتهاي قطر به شمار ميرفت اما در نهايت در مرحله يكچهارم نهايي با شكست يك بر صفر در وقتهاي اضافي مقابل كرهجنوبي به كار خود پايان داد.
ايرانيها كه يكپارچه به دنبال كسب چهارمين عنوان قهرماني خود در مسابقات جام ملتها بودند (اما ژاپن براي چهارمين بار اين عنوان را با خود به خانه برد) پس از كسب 3 پيروزي در مرحله گروهي مقابل عراق، مدافع عنوان قهرماني اين تورنمنت، كرهشمالي، تيم راهيافته به جامجهاني 2010 آفريقاي جنوبي و امارات با 9 امتياز راهي يكچهارمنهايي شدند، اما اين كرهايها بودند كه با شكست ايران به جمع 4 تيم برتر پيوستند.
عليرضا منصوريان كه به عنوان سرمربي موقت تيم ملي هدايت ايران را بر عهده دارد، پس از افشين قطبي كه با پايان جام ملتهاي آسيا ايران را به مقصد ژاپن براي هدايت تيم شيميزو ژاپن ترك كرد، بر كرسي هدايت تيم ملي فوتبال ايران نشسته است.
انتظار ميرود منصوريان در مسابقهاي براي بازسازي تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در جامجهاني برزيل 2014 تيم قدرتمندي را در مقايسه با تركيب قطبي در جام ملتها به ميدان بفرستد و آندرانيك تيموريان، ستاره سابق فولام و بولتون و جواد نكونام و مسعود شجاعي از اوساسونا اسپانيا همگي در تركيب منصوريان حضور داشته باشند.
منصوريان، هافبكي كه در تيم پائولي آلمان به ميدان رفته است، در جام ملتهاي آسيا 2011 قطر به عنوان دستيار قطبي حضور داشت و دستياران وي در ديدار دوستانه مقابل روسيه كريم باقري، اصغر حاجيلو و منصور رشيدي هستند.
وي تا زماني كه فدراسيون فوتبال ايران جانشين مناسبي براي افشين قطبي در كرسي هدايت تيم ملي پيدا كند، سرمربي تيم خواهد بود. روژه لمه و كارلوس كرش از گزينههاي تصدي اين پست هستند.
در همين حال دو تيم نتواستند محلي بهتر از ورزشگاه زايد اسپورت سيتي بيابند كه ميزبان فوقالعادهاي براي برگزاري چندين مسابقه بينالمللي از جمله جامجهاني باشگاههاي جهان در سال 2009 و 2010، رقابتهاي قهرماني جوانان جهان در سال 2003 و جام خليج فارس 2007 بوده است.
برگزار كنندگان انتظار دارند اين مسابقه با استقبال خوبي روبرو شود و قيمت بليتها براي تماشاي اين مسابقه از 60 تا 300 درهم تعيين شده است.
کارلوس کروش امروز در ایران؟
سرمربی جدید در دفتر کفاشیان!
خبرانلاین- کارلوس کروش امروز به ایران می آید.
به گزارش خبرآنلاین ؛ این خبری بود که دیشب پرس تی وی ، تلویزیون انگلیسی جمهوری اسلامی از آن خبر داد. اینکه مربی سرشناس پرتغالی برای امضای قراردادی به بهای سالیانه دو میلیون دلار ، راهی تهران می شود و صبح امروز پس از دیدار با علی کفاشیان ، به دفتر رئیس سازمان ورزش می رود و قرارداد بلند مدت خود را برای حضور در تهران به امضا می رساند. این درحالی بود که در یک هفته گذشته خبر مذاکرات فدراسیون با این کروش رسانه ای شده بود ولی مسئولان فدراسیون این نام و نام های دیگر را تکذیب می کردند. هنوز هم هیچ یک از مسئولان فدراسیون فوتبال خبر حضور این مربی سرشناس در تهران را تائید نکرده است.
کروش در کارنامه مربیگری خود سابقه هدایت رئال مادرید ، منچستر و تیم ملی پرتغال را دارد.
فدراسیون فوتبال: قرارداد با سرمربی خارجی «دورکاری» امضا می شود!
کروش به تهران نیامده
خبرانلاین- این موضع رسمی فدراسیون فوتبال است:« مربی خارجی به تهران نیامده و قرار هم نیست امروز یا فردا بیاید تهران!»
عباس ترابیان ، رئیس کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال این جمله را به خبرآنلاین می گوید. او در واکنش به خبر سایت گل و پرس تی وی که نوشته بودند مربی پرتغالی سرشناس بامداد یکشنبه به تهران می آید تا الان مشغول علی کفاشیان باشد، این را می گوید و ادامه می دهد:« من عباس ترابیان ، سررست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال و مسئول مستقیم مذاکره با گزینه های خارجی همین جا قسم می خورم که امروز یکشنبه 17 بهمن ماه نه کسی برای هدایت تیم ملی به ایران آمده و نه قرار است بیاید و یا فردا بیاید. متاسفانه این خبرها تنها فشار روانی را روی کار مان بیشتر می کند.»
ترابیان درباره روند مذاکرات با مربی خارجی هم می گوید:« من پیش قرارداد را تنظیم کردم و برای وکیلش فرستاده ام. قرار شده او بندهای قرارداد را که بر سر آن توافق داشتیم دوباره چک کند و در همین یکی دو روزه جواب نهایی اش را بدهد. اما هنوز روی چند بند از قرارداد در مسائل حقوقی با هم مذاکره می کنیم. فکر می کنم این توافق هم بزودی انجام می شود و پس از امضای پیش قرارداد ، او به ایران خواهد آمد. »
ترابیان در بخشی دیگر از حرف هایش درباره به سرانجام رسیدن مذاکرات و جزئیات توافق انجام گرفته ، گفت:« 2 ماه است از زندگی ام زده ام که این کار به سرانجام برسد و نمی گذارم تلاش هایم بی نتیجه بماند. من منکر تلاش های مربیان ایرانی نیستم و می گویم اگر بتوانیم یک مربی صاحب سبک به ایران بیاوریم برای همه خوب خواهد بود. بر اساس قراردادی که برای این گزینه خارجی فرستادیم ، او یک دستیار اصلی ، یک مربی دروازه بانان و یک بدنساز به ایران می آورد. غیر از این خودش در مقام مدیر فنی تیم های ملی پایه نفرات پیشنهادی اش برای تیم های جوانان و امید را انتخاب می کند. او حتی گزینه هایش برای این پست ها را هم معرفی کرده و ما داریم این اسم ها را بررسی می کنیم. هر یک از این مربیان باید در مدت حضورشان در ایران دوره های آموزش مربیگری برای مربیان جوان ایرانی بگذارند و باعث ارتقاع کیفی مربیان جوان مان بشوند و بهترین مربیان وطنی در این دوره ها به کادر تیم های مختلف اضافه می شوند تا یک کار زیربنایی هم انجام داده باشیم. او گفته زیر بار قرارداد کوتاه مدت نمی رود و قراردادش حداقل تا پایان بازی های مقدماتی جام جهانی 2014 است با این پیش شرط که اگر موفق به صعود شد حتما تا جام جهانی هم در ایران می ماند. »
؟!!!!!!!!!!!!!!
کارلوس کرش ساعتی قبل به تهران آمد/ سرمربی قراردادش را سه شنبه امضا می کند
کارلوس کرش پرتغالی ساعتی قبل وارد فرودگاه امام تهران شد و با استقبال اعضای ارشد فدراسیون راهی هتل استقلال شد.
عباس ترابیان رئیس کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال دقایقی پیش در این باره به خبرآنلاین گفت:« این مربی سرشناس که مذاکرات با او به نتیجه رسیده بود به تهران آمده تا از صبح سه شنبه درباره شرایط کاری دو جانبه با او مذاکره کنیم و امیدواریم این مذاکرات منجر به عقد قرارداد سه ساله میان دو طرف شود.»
یک هفته قبل بود که اولین بار خبرآنلاین خبر از حضور کارلوس کرش به عنوان جانشین افشین قطبی در تیم ملی فوتبال ایران داد. اگرچه ترابیان در آن زمان بنا بر مقتضیاتی که بود این خبر را تکذیب کرد اما دیشب اولین بار خودش خبر سفر مربی سرشناس به ایران را در اختیار همکار ما قرار داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رسانهها نبايد قيمت مربي پرتغالي را بالا ببرند
ترابيان: كرش نگران تيم اميد ايران هم است
خبرگزاري فارس: سرپرست كميته بين الملل فدراسيون فوتبال ايران گفت: سرمربي پرتغالي با وجود آنكه هنوز مذاكراتش براي تيم ملي بزرگسالان نهايي نشده، اما نگران تيم اميد ايران نيز است.
عباس ترابيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره حضور كارلوس كرش در تهران و مذاكره اين مربي پرتغالي با مسئولان فدراسيون فوتبال ايران براي هدايت تيم ملي اظهار داشت: بالاخره سفر كرش به تهران انجام شد و اكنون ما ماموريت داريم كه در دو زمينه فعاليت اساسي داشته باشيم. اول بايد به وي اطمينان خاطر بدهيم كه ايران فضاي بسيار آرام و قدمت چندين هزار ساله دارد.بايد وي را متوجه كنيم كه ايراني ها مردمان ميهمان نوازي هستند و برخلاف تبليغاتي كه در بيرون عليه ايران مي شود، جو داخل كشور ما بسيار خوب و آرام است. در وهله دوم نيز بايد بنشينيم و مفاد قرارداد را با وي نهايي كنيم. كرش شناخت خيلي خوبي از بازيكنان تيم ملي دارد و از همه جالب تر اينكه وي نگران تيم اميد ايران نيز است.
وي در پاسخ به اين سوال كه در چند مفاد قرارداد با كرش به توافق رسيده اند، عنوان كرد: به هر حال در مورد تك تك مفاد قرارداد با وي صحبت كرده ايم و به نظرم مشكلات زيادي براي امضاي قرارداد با وي وجود ندارد هر چند بايد درباره همه جزئيات به دقت بررسي و گفت و گو شود.
سرپرست فدراسيون فوتبال درباره نحوه اقامت سرمربي پرتغالي و خانواده اش در ايران گفت: اين مربي به هيچ عنوان پروازي نخواهد بود چرا كه ما طبق قرارداد با وي رفتار خواهيم كرد و اگر قرارداد نهايي شود همه چيز طبق قانون و توافقات انجام شده پيش خواهد رفت و مشكلي در اين زمينه نيز احساس نميشود.
ترابيان ادامه داد: به هر حال چند روز آينده و نحوه مذاكره با اين مربي و رفتار رسانه ها اهيمت بسياري دارد. كرش خودش دوست دارد كه چهارشنبه به ابوظبي برود و از نزديك مسابقه دوستانه تيم ملي ايران برابر روسيه را تماشا كند، اما من ترجيح مي دهم وي بيشتر با فضاي ايران آشنا شود. اگر چه شايد ما چهارشنبه وي را براي تماشاي بازي ايران با روسيه به امارات ببريم و دوباره به تهران برگرديم،اما فردا كرش را خودم به نقاط مختلف شهر مي بريم تا با فضاي خوب تهران و خونگرمي ايرانيان بيشتر آشنا شود. ترجيح مي دهم براي آنكه در آرامش مذاكرات انجام شود وي را فعلا به فدراسيون فوتبال نبرم.
وي ادامه داد: اگر در روند مذاكرات شكل رسانه اي تشديد شود، بدون شك موضع فدراسيون فوتبال ايران مقابل كرش تقليل پيدا مي كند و به نوعي قيمت بالا ميرود بنابراين بهتر است كه رسانه ها اجازه بدهند اين روند آرام طي شود و من از صدا و سيما و رسانه ها خواهش مي كنم كه طوري رفتار كنند تا موضع فدراسيون فوتبال ايران تضعيف نشود.
کرش:فوتبال ایران بااستعداد است/بازی های تیم شما را در جام ملتهای آسیا دیدم
سایت گل - کارلوس کرش ، در بدو ورود به تهران از استعداد بازیکنان ایرانی گفت و اینکه بازی های ایران در این مدت می دیده است.
کارلوس کرش در بدو ورود به تهران در گفت و گو با برنامه 90 اعلام کرد:«من به تهران آمده ام به دعوت عباس ترابیان تا با مذاکرات ابتدایی ببینیم می توانیم به توافق برسیم یا نه.»ژ
او در پاسخ به این سئوال که آیا به تهران آمده تا دغدغه هایش برطرف شوند هم گفت:« این آغاز مذاکرات است و این مهم است که ببینم انتظارات از تیم ایران چقدر است و من اینجا چقدر می توانم مفید باشم.البته این یک فرصت مناسب است تا من در طول این مذاکرات که گفتم ، مذاکرات ابتدایی هم هستند و شروع راه است کشور شما را هم ببینم و از نزدیک ، بیشتر با شما و کشورتان آشنا بشوم.»
کرش درباره شناختش از فوتبال ایران گفت:« من بازی های تیم شما را در جام ملتهای آسیا دیدم و قبل از این هم می دانم ، یعنی همه مربیان دنیا می دانند که بازیکنان ایرانی ، بازیکنان با استعدادی هستند و من این شناخت را نسبت به کار تیم ملی و فوتبال شما داشتم. حالا اینجا هستم تا در مذاکرات ابتدایی ببینیم می توانیم به نتیجه برسیم؟ باز هم می گویم این مذاکرات ابتدایی هستند و ما هنوز در اول راهیم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادووكات: روسيه نبايد ازايران گل بخورد
سایت گل - يك ادووكات' سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه اعلام كرد: بازي با تيم ملي فوتبال ايران براي روسيه اهميت فراوان دارد و تيم ملي فوتبال روسيه در اين بازي به تقويت خط دفاع خود خواهد پرداخت.
به گزارش ايرنا از مسكو، ادووكات سرمربي هلندي تيم ملي فوتبال روسيه ، روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در مسكو گفت: براي من اهميت دارد كه تيم روسيه حريف را دست كم نگيرد و بازي خوب ارائه دهد. وي ادامه داد: اهميت بازي دوستانه با تيم ملي فوتبال ايران كمتر از يك بازي رسمي نيست و تيم روسيه در اين بازي نبايد همانند بازي با اسلوواكي و بلژيك گل بخورد.
تيم هاي ملي فوتبال ايران و روسيه روز چهارشنبه در ابوظبي بازي دوستانه برگزار مي كنند و امروز تيم روسيه مسكو را به مقصد اين اميرنشين خليج فارس ترك كرد.
ادووكات وضعيت آمادگي جسمي و روحيه بازيكنان تيم روسيه را خوب توصيف كرد و گفت: آنها با رضايت در تيم ملي حاضر شدند.
Carlos Queiroz
...
Real Madrid - Coach
Manchester United - Assistant
...
Iran - Coach
دیالوگ مرد 1000 یا 2000 چهره
شکیبا (مهران مدیری) انتهای کار: خاک بر سر من، که رئال مادریدو منچستر یونایتدو ول کردم اومدم اینجا تو این فوتبال، خاک تو سرم!
![]()
شما نگران نباش ایران نمی تونه گل بزنهادووكات: روسيه نبايد ازايران گل بخورد
ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کرش در اولین روز حضورش در تهران ، به کمپ تیم ملی رفت تا لنز دوربین ها ساعت ها صورت او را نشانه برود./ عکس ها: مسعود اکبری و مهدی ابراهیمی
این همه ماشین خوب تو این مملکت هست اونوقت باید با یه پژو شکسته جابجاش بکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)