تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 416 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

میگم اینجا طرفدار ها قاطی هستن؟
    خب این بده که.هنوز هیچی نشده به جون هم افتادن.
    آقا من هم همین الآن بگم طرفدار رئال هستم بعدا تهمت نزنید که این یارو منافقه حزب باده و از این حرفا....(تو انجمن جام جهانی زیاد داشتیم یادش به خیر)
    میگم من تابستون همش تو کار درس بودم زیاد وقت خبر خوندن نداشتم یکی تون میشه بگه رئال امسال کیا رو خریده؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باورم نمیشه که دارم تو پی‏سی دارم همچین کنایه هایه حرمت شکنانه ای (واژه از این پاستوریزه تر پیدا نکردم!) رو میخونم!! (با کمال احترام به علی آقا!)
    خدایی به کل کلتون نمیشه گفت کل کل! جدا بیاید همدیگه رو بندازید تو لیست سیاه هم!
    سلام حسین جان....یه مدت نبودی حالا برگشتی طوفانی هم برگشتی به میادین
    حسین جان من با خیلی از بچه های این تاپیک بحث می کنم و خودت هم مطمئنا شاهد لحن من بودی چه در این تاپیک چه در تاپیک های دیگر و من کاملا بر این موضوع واقفم که لحنم با کسری خان کاملا متفاوت هست نسبت به کاربرهای دیگه.چرا؟ قبلا یه بار دیگه هم به دوست عزیز چارلیز هم گفته بودم..جواب های ، هوی است!
    در کل دوست واقعی کسی هست که عیب انسان رو بهش گوشزد کنه!
    حتما لحاظ می کنم و از جانب خودم به شما این اطمینان رو می دم که شما دیگه توی پی سی ورلد شاهد همچین صحبت های حرمت شکنانه ای نباشید!
    تمام سعیم رو می کنم با ایشون هم مثل بقیه صحبت کنم
    دو طرف، ادب رو در نوشتن رعایت کنید.
    چشم
    شما لطف کن یکم ادب رو رعایت کن! مطمئنا سنت خیلی کمتر از من هست!!!!

بعدشم که، اگه برات صرف داشت، حتما اون خط آخر رو هم میفهمیدی!

بقیه دوستان قضاوت لازم رو درباره ی امضای من میکنن، میتونی نتیجش رو تو بخش پیغام های یوزرم ببینی
    کسری خان عزیز:(این دفعه ی اولی هست که من شما رو عزیز خطاب کردم البته اگر دقت کنید همه رو با این کلمات خطاب می کنم!و امیدوارم تداوم داشته باشه)
    من یه زمانی که جو تاپیک خیلی بد شده بود با دوست عزیز چارلیز صحبت کردم که می خوام یه آشتی کنون توی تاپیک از سوی خودم راه بندازم اما چند دفعه پست های خود شما مانع این کار شد گفتم الان پست می زنم شما میاین می گید کم اوردی و از این جور حرفا.فقط و فقط هم هدفم این بود که جو خوبی به تاپیک برگرده. من اگر هم اشتباهی کنم آدمی نیستم که از عذر خواهی کردن فرار کنه.همین جا اگر به شما توی تاپیک(از اولش تا اینجا) بی احترامی کردم(که مطمئنا کردم!) عذر خواهی می کنم و امیدوارم پوزش بنده رو به عنوان یک بزرگتر بپذیرید
    در ضمن من نمی دونم کدوم یکی از دوستانم اومده همچین پستی زده من جدی متوجه نشدم و خودم رو خدایی نکرده به اون راه نزدم!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

عجب ....چه بحثی شده ها

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آره احساسی شده.شده مثل بعد از جنگ و دعوای فوتبال ایرانی ها امروز قهر می کنن فردا دوباره آشتی میکنن دوباره جنگ می کنن و ....(شوخی کردم جدی نگیرید)
    --------------------------------------------
    ولی کلا خوبه که بحث رو تمومش کردید.
    حالا یکی بهم بگه که رئال کی ها رو این فصل خریده؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

حالا یکی بهم بگه که رئال کی ها رو این فصل خریده؟
    کانالس
    خدیرا
    دی ماریا
    اوزیل
    کاروالیو
    پدرو لئون

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بزار راحتت كنم دوست عزيز من ميگم كيارو نخريده بقيه هرچي تو شايعات بود خريده...البته پول داره ميخره ايشالا نتيجه بگيره
    روني ويديچ اشلي كول مايكون به به رو نتونست بگيره
    بقيه همه رو گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

چیز خنده داری گفته نشد! اما شما به خاطر اتفاقی که برای امضاتون افتاد و باعث ناراحتی خودتون شد و اسباب خنده ی ما ها رو فراهم کرد، دیدید بد نیست کمی نظاهر خنده کنید!
    در اون پست ها یکی از رئالی ها هم پاسخ داده بود حالا اگر ما روباه هستیم و شما دم ما این که خیلی بده! البته خدایی نکرده به جناب سیروس خان جسارت نباشه!
    جمله ی آخرتون رو هم متوجه نشدم ولی به نظر من سکوت کنی الان بهتره تا چند وقت دیگه بچه شاید قضیه امضای شما رو فراموش کنند و بتونید راحت تر اینجا پست بزنید!
    می تونید مثل دوستتون یه مدت نیاین! آبها که از آسیاب افتاد.....

---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

بحث من هم همینه.رونالدینیو که در فصل آخرش تقریبا مثل زلاتان نیمکت نشین بود و رفت میلان!
    ما برای فابرگاس هم خیلی بال بال زدیم برای اینکه نیمکت نشین مطمئنی داشته باشیم!مثل تیم ملی اسپانیا !
    امیدوارم تیم شما هم موفق باشه و به قول معروف جوجه رو آخر پاییز می شمرن!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسری خان عزیز:(این دفعه ی اولی هست که من شما رو عزیز خطاب کردم البته اگر دقت کنید همه رو با این کلمات خطاب می کنم!و امیدوارم تداوم داشته باشه)
    من یه زمانی که جو تاپیک خیلی بد شده بود با دوست عزیز چارلیز صحبت کردم که می خوام یه آشتی کنون توی تاپیک از سوی خودم راه بندازم اما چند دفعه پست های خود شما مانع این کار شد گفتم الان پست می زنم شما میاین می گید کم اوردی و از این جور حرفا.فقط و فقط هم هدفم این بود که جو خوبی به تاپیک برگرده. من اگر هم اشتباهی کنم آدمی نیستم که از عذر خواهی کردن فرار کنه.همین جا اگر به شما توی تاپیک(از اولش تا اینجا) بی احترامی کردم(که مطمئنا کردم!) عذر خواهی می کنم و امیدوارم پوزش بنده رو به عنوان یک بزرگتر بپذیرید:[/COLOR][/SIZE]10:
    در ضمن من نمی دونم کدوم یکی از دوستانم اومده همچین پستی زده من جدی متوجه نشدم و خودم رو خدایی نکرده به اون راه نزدم!
    بازم معرفت بچه هاي بارسا
    اي ول اخوي
    توي نهج البلاغه بخش حكمتهاش نوشته
    عذر خواهي نشانه خردمنديست

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

این گرافیکار هم خیلی پایه خندستا (سوء تفاهم نشه ؟ )

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازم معرفت بچه هاي بارسا
    اي ول اخوي
    توي نهج البلاغه بخش حكمتهاش نوشته
    عذر خواهي نشانه خردمنديست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •