همه Fight ها نه ولی مال من بعضی وقت ها اینجوری میشه. شانسیه. از اینجا میشه ایرانی هارو شناختهی DC میشن هی میان دوباره DC میشن دوباره میان خیلی هم بچه های ایرانی پشتکار دارن ماشالا
![]()
همه Fight ها نه ولی مال من بعضی وقت ها اینجوری میشه. شانسیه. از اینجا میشه ایرانی هارو شناختهی DC میشن هی میان دوباره DC میشن دوباره میان خیلی هم بچه های ایرانی پشتکار دارن ماشالا
![]()
منم همین مشکلو دارم نمیدونم باید چیکار کرد دیگه با این وضعیت اصلا نمیشه بازی کرد
اره مال من و چند نفر دیگه هم اینطوریه(حتی با پینگ 150 هم اینطوری هستش)ای ... تو این اینترنت!
اصن نمیشه بازی کرد!تا یه fight شروع میشه همه چی وا میسه! HP بارها میرن! بعد که Fight تموم شد! دوباره روون میشه بعد دبار هم DC اقا کسی این مشکلو داره؟
میگن واسه انتخاباته |:
Last edited by new evil; 23-02-2012 at 17:03.
پس برای همه اینجوری شده.من حتمی mmorpg ها رو هم نمی تونم بازی کنم Dc می ده.کسی با س ا ک س تونسته وصل بشه بازی کنه؟
انقدر نفهمن ! آخه با کم کردن سرعت اینترنت می خوان چی رو تو انتخابات ثابت کنن؟!
من می تونم بازی کنم ولی با پینگ ثابت 500....
منو میشناسی؟
Tip : Hunter
Last edited by Witcher6610; 24-02-2012 at 15:16.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه replay باهال با anivia !چه حالی داد این دست ولی حیف که کوتاه بود!
منو میشناسی؟
Tip : Hunter
Last edited by Ehsan Fire; 26-02-2012 at 09:13.
استادان گرامی، نظرتون در مورد Karma چیه؟ Spell هاشو خوندم خیلی به نظر خفن میاد. البته میدونم Supporter هست و این حرفا! فقط می خوام بدونم اگر باهاش بازی کردید در چه حده؟ از روی Spell ها که به نظرم از بقیه Supporter ها بهتر بود حالا اگه کسی تجربه داره بگه این Champion در چه حده. چون جایی ندیدم زیاد ازش صحبت بشه!
Karma یه هیرو ap هست که نیاز زیاده به تجربه داره.
این هیرو تنها هیرو 3 اسپل هست چون که ulti اش رو از اول داره و برای قوی تر کردن اسپل ها استفاده میشه.
Q : در این اسپل کارما بادبزن هاش رو جلوش پرت می کنه و به اون افراد Damge میزنه و اگر هم که R اش برای اون اسپل روشن باشه در همون محدوده دوستان رو Heal می کنه. این اسپل با زیاد شدن Ap ضربه اش زیاد میشه همچنین % جونی که زیاد می کنه زیاد میشه. (Heal کردن این اسپل یه مقداری Main داره و یه مقداری % که فقط درصدش زیاد میشه)
W : این اسپل Shield محسوب میشه که خودش ، دوستان و حتی Minion ها رو می تونه Shield کنه. اگر R روشن باشه توی یه محدوده ای دور نفری که Shield میشه رو Damge میزنه.
E : این اسپل روی دوستان ، دشمنان و minion ها مار میکنه ولی خوب به هر حال رو خودت نمی تونی بزنی...
این اسپل یه نخ بین تو و target ایجاد می کنه که اگر دوست باشه سرعت تو و دوست زیاد میشه و اگر دشمن باشه سرعت تو زیاد ولی سرعت دشمن کم میشه.اگر دوستی روی اون نخ باشه سرعتش زیاد میشه و اگر دشمنی روی نخ بیاد سرعتش کم میشه و damge می خوره.حواست باشه که کسی رو که روش نخ میزنی به هیچ وجه damge از اون اسپل نمی خوره.
R : این اسپل رو از اول داری و تا 2 تا stack می تونه پر بشه و هر دفعه که استفاده میشه stack ها کم میشه ولی یه CD ای داره که باز پر میشه. ( CD این اسپل با پای CD کم میشه) هر دفعه که یه R استفاده کنی برای 10 ثانیه اولین اسپلی که استفاده کنی effect خاصی می گیره.
Items :
چون این هیرو جون پر کن خوبیه من Mana regen پیشنهاد می کنم(475 اون زرده که aura داره) بعدش یه پای CD بعدش هم سپر زرد رو کامل کن.
item های بعدی بستگی به خودت داره ولی چون damge main اش زیاده معمولا باهاش ساپورت بازی می کنن به هر حال اگه خواستی Ap بازی کنی rabadons deathcap حتما ببند چون به passive اش کمک می کنه.
ببخشید بیشتر توضیح ندادم مریضم زیاد حالم خوب نیست...
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------
میشه توی mediafire آپلود نکنید؟! سایت های ایرانی بهترن. من با mediafire مشکل دارم...
سلام دوستان
من تازه بازی رو شروع کردم
بازیم بد نیست حرفه ای نیستم ولی این حارجیا بدجوری رو اعصابن هی میگن تو نوبی و اینا
ولی به نظرم آدم باید شروع کنه تا یاد بگیره
هیرو من هم همیشه Fizz هست
هیرو بهتری هم میشناسید ؟
ممنون
سلام دوستان من اينو دانلود كردم گذاشتم رو سرور EU East & Nordic ساعت 5 صبح مي خوام لاگين شم ميگه :
Login Faild : Server is currently busy
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)