کاملا تایید میشه
خودت فلش کن 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه...بعد مایکروتل بدون گارانتی فلش نمیکنهباید بدی بیرون 20-3- تومن میگیرن...
دوستدار شما یاشار
کاملا تایید میشه
خودت فلش کن 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه...بعد مایکروتل بدون گارانتی فلش نمیکنهباید بدی بیرون 20-3- تومن میگیرن...
دوستدار شما یاشار
خوب دوست عزیز شارژت رو نمی دونم
بچه ها باید بگن خوب ببین سنسوری چیزی روشن نکردی مثلا ونی که دوتا بزنی تو بقل گوشی کاری بکنه اون سنسور شارژ زیادی مصرف م یکنه
خوب می تونی تنظیم کنی بزار یک دقیقه خودم ببنم کجا تنظیم می شد
خوب برو تو messages بعد ون پایین رو بزن برو تو setting بعد هم general setting بعد هم alert tone اونجا می تونی بهش بگی کی ها بهت خبر بده
خوب البته جدا بری توی setting م همین مراحل رو باید بری فرق نداره
دوستانی که مشکل شارژ دارند بهتره که Location Service رو غیر فعال کنند که خیلی موثره![]()
سلام به همه.
من بالاخره تصمیم گرفتم بخرم.
نکاتی هست که موقع خرید باید بهشون توجه کنم؟
مثل گالکسی سه دکمه و اینا که نداره؟
ممنون میشم.
سلام هادی جان
به سلامتی
نکته که نداره فقط با این کد همه جای گوشی تست کن...
#*0#*
دوستدار شما یاشار
اقا منم جو گرفتم رفتم خریدم 310 تومن یدونه باطری اضافم تو جعبه بود که کلی تعجب کردم ..خوشحال بیدم فکر کنم برادران در دبی اشتباهی گذاشته اند.!!!!!!!!!!
مبارکه داداش به سلامتی
خیلی خوش شانسی!!!عجیبه 2 تا باتری توش بود ؟ جفتشم مثل همه یا نه؟
دوستدار شما یاشار
ممنون .اره عین هم!!!!!!دارم شاخ در میارم
خب سوالات من مبتدی شروع شد با اجازه ..................................
من keis رو نصب کردم تا نصب شد کلی هم طول کشید تازه با اینترنت یک مگ من پیغام داد باید ابدیت بشه به فلان ورژن منم فعلا کنسل کردم.بعد تو صفحه بیسیک اینفورمیشن مقدار حجم حافظه داخلی رو زده 390 مگ که یک سومش تقریبا پره !!! مگه نباید 2 گیگ باشه..!!؟؟
Last edited by ali6803; 07-07-2011 at 23:53.
اون 2 گیگ مقداریش میره واسه sms و نصب برنامه و ... حجم در دسترس همونه که دیدی درسته. اگه خواستی کارت بخری بهتره کلاس 6 یا بالا تر بخری تا حداکثر استفاده از سرعت گوشیت ببری.![]()
قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی.![]()
سلام.
مموری کلاس 10 خوبه ؟
یه دونه دیدم 40 تومن. 16gig Patriot
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)