باید ادیت دیتابیس رو انتخاب کنی دیگه
گزینه های زیادیم اون پایین هست ولی اگه اونیو میگی که مربوطه به general talent و level باید تیکش بزنی
باید ادیت دیتابیس رو انتخاب کنی دیگه
گزینه های زیادیم اون پایین هست ولی اگه اونیو میگی که مربوطه به general talent و level باید تیکش بزنی
مرسی بردیا.خیلی خوب شده.همه انجام شدن.
دوستان میدونم جای این سوال اینجا نیست اما جای دیگه ای رو پیدا نکردم.
عذر میخوام از همه.
این بازی با فوتبال منیجر چه فرقی داره .
خلاصه بگم میخوام بدونم کدوم بهتره میخوام برم بگیرم بشینم بازی کنم.
هر 2 تا خوبن.اما از نظر گرافیکی این بهتره
سلام دوستانمن نمیتونم private life را پیدا کنم وtropical islandرا بخرم خواهش میکنم یکی به من بگه که کجاست؟PLease Help me
سلام،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها به همفکریتون احتیاج دارم
من با فرانکفورت به عنوان تیم دوم پشت سر لیورپول رسیدم به یک هشتم چمپیونزلیگ ولی از بخت بدم قرعم خورد به بارسلونا.
به نظرتون بهترین سبک مقابله باهاش چیه؟
هیدینگی جلوشون وایسم؟دی
3تا هافبک دفاعی با یارگیری نفر به نفر و چیدن نفرات جوری که فضای کار واسه خط حملش نباشه،مدافعای Ball Winner انتخاب کنم یا Hard Man
یا اینکه یه سیستم تهاجمی مبتنی به مالکیت توپ انتخاب کنم؟
البته خودم فکر نمیکنم جلوی بارسا بتونم مالکیت توپ داشته باشما
البته از قبل به هیئت مدیره قول داده بودم که تیمو به مرحله یک هشتم برسونم که رسوندم ولی خب بدک نیست بالاتر هم برم
وقتی اولش میخوای بازیو شروع کنی یه گزینه هستش که میگه بازی کردن بدون پرسونال لایف.اونو که تیک نزدی؟
خب وقتشه به قدرت بارسا ایمان بیاری...
امیدوارم رفت و برگشت 6 تایی ت کنن...
+
جدا از شوخی، من اگه جای تو بودم، سعی می کردم به فلسفه فوتبالیم پایبند باشم؛ (منظورم اینه که همون فوتبال مبتنی بر مالکیت توپُ اجرا کنم؛)
البته می دونم که جلوی بارسا کار خیلی سختیه که بتونی صاحب توپ باشی، ولی میشه؛
بهترین فرمیشنی که به ذهنم می رسه، بازی با 4 دفاع خطی (و آفساید گیری)، دفاع منطقه ای، 2 تا dm، یه هافبک هجومی، دو تا وینگر و یه مهاجم نوک؛ (1-3-2-4 که موقع دفاع بشه 1-5-4)
یادت باشه که بهترین دفاع حمله س...
خط دفاعتو هم بیار بالا و نزدیک هافبک هات؛
من که میگم man marking هم بی خیال شو که واسه من تا حالا خیلی نتیجه نداده...
تعویض ها رو هم به موقع انجام بده؛ (ترجیحا مهاجم تازه نفس بیار تو...)
و اینکه تجربه به من ثابت کرده جلوی یه حریف قوی تر نباید با ترس تیمتو بچینی...
يك سوال:ما اول بازي كه يه تيمو انتخاب ميكنيم آيا تا آخر بايد با اون تيم باشيم يا نه ممكنه تيماي ديگه پيشنهاد بدن؟؟؟مثلا من الآن آرسنالو دارم.خوب كار كنم ممكنه بارسا يا رئال مثلا بخوان منو؟؟؟
بله، ممکنه.
اگه پیشنهادی باشه، بهتون ایمیل میشه و بعد شما می تونین باهاشون مذاکره کنین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)