دوستان کسی لینک ندره مثل شبای پیش؟
خب گذاشتن . مرسی
دوستان کسی لینک ندره مثل شبای پیش؟
خب گذاشتن . مرسی
سلام
من بعد بازی اسپانیا رسما دپرس شدم
خیلی حالم گرفته شد نیمه اول 3.1 جلو بودیم برای همین بازی امشب رو نمیبینم
نتیجه رو بعد میفهمم :( :( :(
paraguay 3 - 2 iran
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:21 AM ----------
گل سوم برای ایران دقیقه 39:29
بازی 5-3 به نفع پاراگوئه در وقت اضافه به اتمام رسید.
در وقت قانونی 3-3 مساوی شدن.
نتیجه ی بدی بود. انتظارشو نداشتم. البته شاید به خاطر باخت به اسپانیا بی انگیزه شده بودیم.
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
در دقیقه 39 کشاورز اخراج شد.
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
تا حالا چنین چیزی اونم در فوتسال ندیده بودم. داور زن!
اینم چند تا عکس از داور بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالاً الآن دلیل باخت ایران رو فهمیدم![]()
Last edited by Pejvak61; 24-10-2010 at 08:06.
درود
ده ه ه نکبت همین زن کفرات ایران رو گرفته بود باختن
نظری ندارم ولی تیم ملی ایران وقتی نتونستن به دیدار نهائی راه پیدا کنن انگیزشو نداشتن![]()
Last edited by max_3d; 24-10-2010 at 08:24.
ایران 3- پاراگوئه 5؛ مقام چهارمی جام جهانی کوچک برای فوتسال ایران
سایت گل - تيم ملي فوتسال ايران با شكست مقابل پاراگوئه به مقام چهارمي جام جهاني كوچك در برزيل بسنده كرد.
مليپوشان فوتسال كشورمان در ديدار ردهبندي رقابتهاي گرندپريکس برزیل بامداد امروز مقابل پاراگوئه به ميدان رفتند و با شكست 5 بر 3 مقابل اين تيم به مقام چهارمي دست پيدا كرد.
ايران و پاراگوئه در پايان وقت عادي به تساوي 3-3 دست پيدا كرده بودند اما پاراگوئه در وقت اضافي دو گل ديگر به ثمر رساند و مقام سومي را به دست آورد. هاشمزاده، كشاورز و اصغريمقدم در اين ديدار براي ايران گلزني كردند، ضمن اين كه كشاورز با دريافت كارت زرد دوم در اين ديدار از زمين مسابقه اخراج شد.
ايران در حالی به مقام چهارم رسید که در دوره قبل به مقام نايب قهرماني جام جهاني كوچك دست يافته بود.
2010/10/24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوره قبل تنها تیم های مهم همون ایران و برزیل بودند. اما این دوره خیلی تفاوت داشت.
ولی هنوزم تو کف داور بازی هستم. چطور شد تیم ملی با این وجود بازی رو انجام داد؟ آیا در بازگشت بازخواست میشن؟
شمس گفته که دیگه نظری رو به خاطر بازی ضعیفش دعوت نمی کنه
و یه اتفاقاتی افتاده انگار
امیدوارم مسائل حاشیه ای تیم رو خراب نکنه
این با هم بد بودن ها به فوتبال ما خیلی ضربه زده امیدوارم به فوتسال ضربه نزنه
تجربه شمسایی خیلی تو این بازی ها کمکمون می کرد.
اسپانیا 2 - 1 برزیل
گفتم که اسپانیا یه تیم متفاوته. برزیل در جام جهانی پدرش در اومد تا تونست اسپانیا رو اون هم تو پنالتی ببره.
اینجا هم اول اسپانیا 2 گل در نیمه اول زد و در نیمه دوم برزیل هر کاری کرد نتونست بازی رو مساوی کنه. تک گل برزیل هم در دقیقه 27 زده شد.
برزیل یک بار در تاریخ برگزاری این مسابقات حریفی در خور توجه (منظور در خور توجه برزیلی هاست) دعوت کرد و قهرمانیش رو از دست داد.
یه عکس هم از جشن قهرمانی اسپانیایی ها ببینین
نکته جالب در این عکس تشویق اسپانیایی ها توسط برزیلی هاست. اونهایی که ادعای برتری در فوتسال جهان رو دارن بعد از باخت تیموشون مقابل رقیب دیرینه به تشویقشون مشغول میشن.
Last edited by Pejvak61; 25-10-2010 at 07:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)