من 32 بیتی نصب نکردم ولی گمون نکنم ربطی به 64 یا 32 داشته باشه واسه من هم تو 64 اینطور شد که با unistal و نصب مجدد درایور درست شد.حالا شما چه برنا مه هایی میخوایین اجرا کنین که نسخه 64 بیتیش نیست و رفتین 32 بصب کردین؟
من 32 بیتی نصب نکردم ولی گمون نکنم ربطی به 64 یا 32 داشته باشه واسه من هم تو 64 اینطور شد که با unistal و نصب مجدد درایور درست شد.حالا شما چه برنا مه هایی میخوایین اجرا کنین که نسخه 64 بیتیش نیست و رفتین 32 بصب کردین؟
اکثر برنامه ها برای هر دو ویندوز هست من به شخصه برای اینکه بازی crysis رو فقط نسخه 32 بیتیشو داشتم و باید ویندوز عوض می کردم این ویندوزو نصب کردم البته نرم افزارهایی که روی ویندوز 64 بیتی کار نمی کنن میشه با Virtual Pc اجراشون کرد که تا حدی پرفور منس مییاد پایین
میشه درایور خودتون رو برام بزارید ؟
سلام دوستان من برای آپدیت درایور گرافیکم تو سایت amd رفتم ولی نمیدونم چیو دانلود کنم اگه کسی مسیر کاملشو داره یزاره یا لینک چدیدترین آپدیتو ده ...... بازی brink خیلی تیک میزنه فک کنم دلیلش آچدیت نبودن گراقیکه آره؟؟؟
الان دارم hot fix11.5b و catalyst soft ware suit vwersion 11.6 نصب می کنم به نظرتون جواب میده؟؟؟؟؟؟ یجا خوندم گفتن گرافیکت واسه این بازی ضعیفه؟![]()
سلام دوستان...
من y560d میخام اما نمیدونم کجا داره...کسی میدونه از کجا میشه پیدا کرد؟قیمتش چنده؟؟؟
در ضمن لپ تاپ بهتر از این چی هست؟؟؟وزنش در همید حد باشه و corei7 و اگر 3بعدی هم باشه بهتره
ممنون میشم کمکم کنین زوود....
سلام .من هفته پیش y560p از پایتخت خریدم 1390000 تومن.حالا فرق p با d چیه؟
آقا یکی مرام بزاره جواب ما رو بده برای update کارت گرافیکم چی کار کنم آپ بکنم یا نه؟ چجوری؟
کارت گرافیکت اگه ATI5730 هست که حتما هست سنگین ترین بازی هارو هم میاره ! تو لازی های سنگین تر بازی رو باید رو حالت Medium بازی کنید!
![]()
update کردن خوبه اما انتظار معجزه ازش نداشته باش !
می تونی هم به سایت AMD بری هم با update کردن ویندوز ویا کلیک راست روی آیکن کارت گرافیک روی نوار taskbar و انتخاب گزینه Update اینکارو انجام بدی!!! خوده سایت لنوو هم Update کارت گرافیکو برای دانلود میذاره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)