سلام
من میخوام یه موتور بی کلاج بخرم،
قیمتش زیاد بالا نباشه، قدرت و شتابش هم خوب باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من میخوام یه موتور بی کلاج بخرم،
قیمتش زیاد بالا نباشه، قدرت و شتابش هم خوب باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
طرح ويو كه اصلا نگير ، الان از 2.300 شروع ميشن به بالا . ويو اصل مدل 85 به قبل اگه سالم و سرپا گير بياري خوبه ولي بالاي 4.500 هستند ، تازه سالم سخت گير مياد .
گالكسي هم خيلي سوسوله و هم وسايلش خيلي گرونه .
Rockz خوبه مال شركت tvs هموني كه آپاچ رو ميزنه ، قدرت و شتابش هم خوبه ، يكي از بچه محلام اول تابستون خريد ، تا الان يكبارم مشكل نداشته .
موتور تي50 و تي100 هم خوبن اما قدرت و شتاب ندارند .
به نظر من خرید موتور بی کلاچ دست دوم اشتباه هست
send from my open source device
موتورایی مثل کویر رادیسون 150 چطورین؟ قدرت وشتاب دارن؟ از لحاظ کیفیت چی؟
قبلا موتور داشتی ؟ اولین موتوریه که میخوای بخری ؟ موتورسواری بلدی ؟؟
آره، یه پیشرو70 دارم
4-5 ساله خریدم
تو فکر موتور سنگین بودم که بعداً منصرف شدم (چون سنگینه و دم دستی نیس!)
ببین کلا اگه میخوای ضرر نکنی از فکر رادیسون بیا بیرون .
بدون کلاج ها همه گرون هستند ( 2 میلیون برای ویو !!؟ )
من اولین موتوری که گرفتم تکتاز 125 بود ، هنوزم دارمش ، موتورهای دوستامو و فامیلام رو هم همرو سوار شدم و راجعشون پرسیدم . یدونه هندایی بگیر ، شاید بنظرت خز بیاد یا ..... ولی حداقل تا دوسال راحتی ، فقط بنزین و روغن باید خرج کنی ، سرسال هم لنت ها ( البته برای اطمینان ) ولی اگه ویو بگیری راحت بگم دردسر برای خودت درست کردی .
پسرخالم اولین موتوری که گرفت 220 بود ، هرچی بهش گفتم تو هم بیا هندایی بگیر گوش نکرد ، کمتر 6 ماه بعد فروختش ، همش خرج رو دستش میذاشت ، نه اینکه خراب میشد ، مثلا باک هندایی 12 تومن هست اما پالس کمه کم 360 تومن !!! یا قلوه ای هندایی 6 تومن اما پالس 68 تومن ، لنت هندایی 7 تومن و پولساری 19 تومن .
موتور دم دستی هم بازم هندایی ، راحت یه قفل دوشاخ یا زنجیر تو روز ازش محافظت میکنه ، مثلا میخوای بری تره بار زود موتور آتیش میکنی میری خرید میای ، میخوای دو دقیقه بری دم خونه دوستت بازم همینطور و ..... کلا خیالت راحته اما اگه موتور فانتزی بگیری همش فکرت درگیر امنیتشه .
همین پسرخالم که گفتم ، کلا موتور برای کارای دم دستیه دیگه بیشتر ، حالا این هربار که میخواد بره و بیاد باید هی از تو راهرو موتورو بکشه بیرون با بدبختی و دوباره بکنه تو ، دانشگاه میره ، یه چشمش به موتوره یه چشمش به تخته و .....
تازه ،خدایی نکرده کفی یا کلانتری بهت گیر بده ، میبرن موتورو میندازن زیر آفتاب و بارون ، حالا فکر کن فلاپ ها تو جابجایی داغون میشن ، زنگ زدگی دارند ، خط و خش روش می افته و ..... اما هندایی خیلی سگ جونه تازه اگه تو این اتفاق ها مجبور شی خرجش کنی بازم کمتر هزینه داره برات .
و بدی های هندایی :
1- بسیار خز میباشد *
2- سرعت و شتابش معمولیه *
3- ترمزهای بدی داره
4- برقش خیلی آسیب پذیره *
حالا توضیحا درباره قسمت ها * دار :
1- میتونی با حدود 60 تومن با بقیه هندایی ها متفاوتش کنی
2- بستگی به آب بندی و راننده داره ، من تو یادگار بسمت سعادت آباد داشتم میرفتم ، یه ترکه 110 تا تونستم برم ، البته گاز رو تا ته پر کرده بودم ، برگشت هم سر پایینی دو ترک 120 تا رفتم .
4- سیم کشی رو کلا میتونی بدی عوض کنن ، فیوز پولساری بذاری و سیم برق تیزرویی ببندی
مرسی توضیحاتت خیلی خوب بود
درسته موتور فاتزی داشتن دردسر داره، ولی برا من که تو شهر کوچیک هستم و موتور هم میشه تو خونس فکر نکنم زیاد مشکلی داشته باشه
بهر حال تو فکر بی کلاجم، بی کلاج 150cc داریم که از راکز بهتر باشه؟
خواهش میکنم ، فردا هم یه پرسجو میکنم . چقدر میخوای هزینه کنی ؟
دیگه حداکثر بیشتر از 3تومن نشه
Last edited by ☼ Namvari ☼; 17-11-2012 at 14:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)