الان زنگ زدم
میگه 560 هزار
-
ال سی دی همه آندرویدهای موتورولا از xt5 , میلستون و دیفای تا آتریکس و ... همه ال سی دی گوریلا دارن
---
کلیدهای پاور و ولوم داون رو بگیرید میره تو ریکاوری
پاور و ولوم آپ میره تو بوت لودر
الان زنگ زدم
میگه 560 هزار
-
ال سی دی همه آندرویدهای موتورولا از xt5 , میلستون و دیفای تا آتریکس و ... همه ال سی دی گوریلا دارن
---
کلیدهای پاور و ولوم داون رو بگیرید میره تو ریکاوری
پاور و ولوم آپ میره تو بوت لودر
اینارو میزنم ولی بالای عکس ربات اندروید یه مثلث با علامت تعجب میاد
' گوشیت روشن میشه یا نه ؟
آقا من اول گوشیو روت کردم بعد فارسی ریختم بعد اشتباهی یه فایل پاک کردم گوشی روی لوگوی موتو گیر میکرد بعد با رام اصلی فلش کردم گوشی اومد بالا ولی دیگه روت نیست
حالا میخوام روت کنم دوباره فارسی بریزم ولی قبلش میخوام ببینم چجوری ازش بکاپ بگیرم و ریستور کنم که اگه دوباره روی لوگو موتو گیر کرد نیاز به فلش نباشه
دوست عزیز گوشی منم همین بلا سرش اومده منتها از نوع بدترش مال من دیگه روشن نمیشه ولی کامپیوتر گوشی رو میشناسه و میشه رام جدید نصب کرد ولی بازم فایده نداره و گوشی همچنان روشن نمیشه من فکر کنم فایل بوت لودرش مشکل داره من که دادمش درستش کنن ولی بعید میدونم بتونن درستش کنن تا سه شنبه صبر میکنم بعد میخوام بفرستمش امارات اونجا نمایندگی رسمی موتورولا درستش کنه
اون رامی که نصب کردی رو لینک دانلودش رو برام میزاری منم بریزم شاید فرجی شد.
راستی دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه اگر ممکنه این مشکل منو ترجمه کنن برام که بزارم توی سایت XDA یا موداکو شاید یکی بتونه کمک کنه.
منم تست کردم همین طور شد / پس این حالت باید طبیعی باشه .
مسعود جان چه خبر ؟ ( یعنی واقعا این مشکلو کسی نمیتونه تو ایران حل کنه ، شما باید بفرستیش امارات !؟ )
آقا این گوشی چقدر شیراز ارزونه کاش میشد از اونجا بخرم ( شهر من که اصلا موتورولا نمیاره ! اگرم بیاره نزدیک 100 تومن گرونتره !)
رفتم علائدین طبقه 6 از یکی قیمت گرفتم گفت 450 اومدم برگردم گفت چند قیمت داری؟؟؟گفتم 430 گفت کجا؟؟؟ گفتم پایین گفت کدوم پایین گفتم همکف گفت میدم بهت گفتم هرکی نده
خلاصه 430 امروز گوشیو گرفتم...البته خالی بستم قیمت دارم ولی خود یارو میگفت اونی که بهت 430 قیمت داده از خودم گوشیو گرفته بهش دادم 425
ولی دمتون گرم دوتا هندزفری معرفی نکردید، یه روز دیگه باید وقت بزارم برم علائدین...
اگه کسی میشناسه یه دو مدل هندزفری بلوتوس برای موزیک گوش کردن معرفی کنه، هندزفری مال خودش تو گوشم نمیره...
اقا یه سوال این رم توشو چه جوری دربیارم یه رم دیگه بندازم؟؟؟
دوست عزیز من با رام اصلی 2.51.1 مربوط به uk فلش کردم اینم لینکش
امیدوارم مال شما هم درست بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول قیمتاز کدوم مغازه خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)