دوست عزیز بنده یه بچه 10 ساله نیستم که 2 تا سیل و زلزله برام هیجان انگیز باشه.خورشید گرفتگی هم امریست عادی و دارای زمان دقیق.هیچ چیز غیر عادی هم درش نیست.آن داستان هم برای این بود که پیامبر یک درس دینی-علمی به مسلمونا بده که خورشید گرفتگی یک امریست که نمی تونه ربطی به اعمال ما داشته باشه
اما آیا اینهمه عذاب الهی به شکل حوادث طبیعی که در قرآن ذکر شده ، رو شما رد میکنی؟
برم سر بحث اصلی اما ما یه چیزی داریم به
اسم کثرت حوادث در یک بازه زمانی معین
ما هر سال چند حادثه طبیعی مهم داریم.اما اگر به امسال (2011) کمی دقت بیشتری داشته باشید ، می بینید چندین حادثه طبیعی داشتیم که در تاریخ کم نظیر یا بی نظیر بودن و همه اینها فقط در 4 ماه از 12 ماه سال 2011 به وقوع پیوسته.وقتی از لحاظ آماری اینها رو کنار هم بزارید به نتایج عجیبی می رسید:
1-فجایع ژاپن:ژاپن کشور زلزله خیزیه و مشکلات زیاد داشته و خیلی خوب از پسش بر اومده ولی ظرف 2 روز کن فیکون شد
الف:زلزله ی 9 ریشتری که در تاریخ ژاپن بی نظیر بوده
ب: سونامی بسیار ویران کننده که در بعضی جاها ارتفاعش به 23 متر رسیده.اینهم در تاریخ ژاپن و آن منطقه بی نظیر بوده
ج:آلودگی گسترده ژاپن به مواد هسته ای که تقریبا جمع بندی نهایی این شد که از حادثه چرنوبیل هم بدتر بوده.این هم بدترین حادثه نیروگاهی تاریخ
تقریبا مهمترین کشور شرق چند سال از رقبا عقب افتاد
2-سیلهای استرالیا در 40 سال گذشته بی سابقه بوده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-سیل در برزیل در 40 سال گذشته بی سابقه بوده
کد:
4-مرگبارترین گردباد 60 سال گذشته آمریکا
کد:
5-فعال شدن یک آتشفشان مهم و تاثیر گذار در ایسلند و مختل کردن حمل و نقل اروپا
کد:
6-فعال شدن یک آتشفشان در ایتالیا
کد:
7-زلزله در اسپانیا که در 55 سال گذشته بی سابقه بوده
کد:
دقت کنید که در عرض همین مدت 2 آتشفشان در اروپا فعال شده که جدا از اینکه خسارت داشته یا خیر ، بسیار جای بحث داره.مخصوصا اینکه آتشفشان ایسلند همین پارسال فعال بوده و اینکه چرا دوباره فعال شده ؟!
شخصا با توجه به حوادث طبیعی رخ داده در همین 4 ماه پیش بینی میکنم که طی 8 ماه بعد هم حوادث کم سابقه و بی سابقه در عالم کم نخواهد بود.
(این پست من بمونه ببینیم درست پیش بینی کردم یا خیر)
حالا حوادث سیاسی و اجتماعی که در همین 4 ماهه اول سال 2011 رخ داده بحث جداگانه ای می طلبه ولی اینها هم در نوع خودش بی نظیر بوده و مطمئن باشید بزودی اتفاقات مهمتری مشاهده خواهید کرد