تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 50 از 157 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام
    همین کشیش جالب انگیز! که گفته بود 21 ام روز قیامت هست،
    مدعی بود از روی انجیل این حدس رو زده با رمز گشایی های ویژه کاری و اینا ... !!
    کلا مربوطه یه جورایی!
    وقتی صحبت از اعتقادات میشه و این که به فلان چیز اعتقاد داری،
    پیش امد همچین بحث هایی لاجرم هست ...

خب این کشیش هم برای اینکه بتوونه حر ف و پیشگویی خودش را , طوری مطرح کنه که مهر حقیقت داشتن ,داشته باشه..امده گفته از کتاب انجیل این حدس را زده...تا مردم معتقد به انجیل حرف این کشیش را باور کنن.

اگر سوالی که پرسیده شد به صورت علمی بود , طرف پاسخ دهنده باید با کمک عقل و فکرش پاسخ بده !

ولی اگر سوال پرسیده شده جنبه مذهب داشت , طرف پاسخ دهنده باید با کمک اعتقادات مذهبی که داره پاسخ بده !

2. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

شما میخوای از این حرفا چه نتیجه ای بگیری؟ منظورت مسئله ی ظهوره امام زمان(عج) (که انشاالله نزدیکه) یا مسئله ی پایان دنیاست که غربی ها مطرح کردن؟میشه یه خورده واضع تر توضیح بدید
    اگر هم بخوام نتیجه ای بگیرم اینجا جاش نیست ولی به هر حال خیلی مسائل رو نباید سطحی نگاه کرد و بهتره بیشتر بهشون بپردازید

چرا باید انقدر تبلیغ بشه که 2012 پایان دنیاست؟
    دیگه کار به جایی رسیده که یک کشیش بیاد روزی از یکماه رو به عنوان پایان دنیا اعلام کنه و بعد که نشد بگه اشتباه محاسبه کردم! ماه اکتبر بوده

4. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بی خیال !!! تصاویر شق القمر هم پخش شده ؟!
    من دو تا آرزو دارم که احتمالآ هر دو رو هم به گور میبرم متآسفانه !
    یکی این هست که یه روزی فضایی های هوشمندی رو ببینیم که از ما پیشرفته تر باشن و اون وقت باز هم بگیم انسان اشرف مخلوقات هست.
    یکی هم اینکه یه ماشین زمان اختراع بشه و به زمان یکی از پیامبرها بریم و معجزاتش رو ببینیم. خیلی جالب میشه وقتی بفهمیم چه چیزهایی رو تحت عنوان باز کردن دریا و تبدیل عصا به مار و ... نمایش میدادن.

دیگه کار به جایی رسیده که یک کشیش بیاد روزی از یکماه رو به عنوان پایان دنیا اعلام کنه و بعد که نشد بگه اشتباه محاسبه کردم! ماه اکتبر بوده
    این جریان Rapture اصلآ چیز جدیدی نیست ! حالا این کشیشه یه چیزی مصرف کرده بوده یه تاریخی گفته به کنار , چند بار دیگه هم این اتفاق افتاده بوده.
    سال 92 که براش پوستر تبلیغاتی هم ساخته بودن ! lol

کلآ بحث خیلی قدیمی ای هست و توی ویکی پدیا که برین این تاریخ ها رو براش ذکر میکنه که کشیش های عزیز پیش بینی کرده بودن و متآسفانه همش هم غلط از آب در اومده !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از 1844 تا 1914 و 1981 و بعد هم 2011 و 2012 و ...
    آخریش رو هم که نیوتن پیش بینی کرده !

6. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

البته این رو بگم من نگفتم دین هیچ پایه علمی نداره.می گم قاطی نکنید.یعنی واسه هر چیزی الکی بحث علمی راه نندازید.چون قران و اسلام نیومده که باعث پیشرفت علم بشه.منم قبول دارم بعضی ایه ها می تونه یه جورایی پیشگویی باشه.(اونم باز بسته به اینکه اون شخص قبول کنه یا نه)چون بالاخره اگه خدا این جهان رو افریده باشه و اون دین هم از طرف خدا باشه طبیعیه که خدا حداقل واسه اهل خرد و دانشمندا که بهحق همینجوری هر حرفی رو قبول نمی کند پیشگویی هایی رو قرار داده.من گفتم الان خیلیها با جهل دوتا چیز رو که به هم ربط ندارن با هم قاطی می کنن و بعد گندش در می اد که اصلا علم این موضوع رو رد می کنه.پس اینجا کی ضربه می خوره؟نکته دوم اینکه اگه دین(اسلام یا هرچی)قرار بود واسه پیشرفت علم بیاد همون ناسا این همه هزینه نمی کرد بره اکتشاف کنه.یه مفسر میاورد همه علم رو تو دستش می گرفت!

8. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

تمامی مطالب با محوریت شق القمر بدون توجه به محتوای پست (چه در جهت اثبات و چه در جهت رد آن)،
    بدلیل عدم ارتباط این موضوع با قضیه 2012، حذف خواهند شد.

از دوستان عزیزم انتظار همکاری در جهت حفظ تاپیک در مسیر اصلی آن دارم.

10. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز بنده یه بچه 10 ساله نیستم که 2 تا سیل و زلزله برام هیجان انگیز باشه.خورشید گرفتگی هم امریست عادی و دارای زمان دقیق.هیچ چیز غیر عادی هم درش نیست.آن داستان هم برای این بود که پیامبر یک درس دینی-علمی به مسلمونا بده که خورشید گرفتگی یک امریست که نمی تونه ربطی به اعمال ما داشته باشه
    اما آیا اینهمه عذاب الهی به شکل حوادث طبیعی که در قرآن ذکر شده ، رو شما رد میکنی؟

برم سر بحث اصلی اما ما یه چیزی داریم به اسم کثرت حوادث در یک بازه زمانی معین
    ما هر سال چند حادثه طبیعی مهم داریم.اما اگر به امسال (2011) کمی دقت بیشتری داشته باشید ، می بینید چندین حادثه طبیعی داشتیم که در تاریخ کم نظیر یا بی نظیر بودن و همه اینها فقط در 4 ماه از 12 ماه سال 2011 به وقوع پیوسته.وقتی از لحاظ آماری اینها رو کنار هم بزارید به نتایج عجیبی می رسید:

1-فجایع ژاپن:ژاپن کشور زلزله خیزیه و مشکلات زیاد داشته و خیلی خوب از پسش بر اومده ولی ظرف 2 روز کن فیکون شد
    الف:زلزله ی 9 ریشتری که در تاریخ ژاپن بی نظیر بوده
    ب: سونامی بسیار ویران کننده که در بعضی جاها ارتفاعش به 23 متر رسیده.اینهم در تاریخ ژاپن و آن منطقه بی نظیر بوده
    ج:آلودگی گسترده ژاپن به مواد هسته ای که تقریبا جمع بندی نهایی این شد که از حادثه چرنوبیل هم بدتر بوده.این هم بدترین حادثه نیروگاهی تاریخ
    تقریبا مهمترین کشور شرق چند سال از رقبا عقب افتاد

2-سیلهای استرالیا در 40 سال گذشته بی سابقه بوده
    کد:

3-سیل در برزیل در 40 سال گذشته بی سابقه بوده
    کد:
    4-مرگبارترین گردباد 60 سال گذشته آمریکا
    کد:
    5-فعال شدن یک آتشفشان مهم و تاثیر گذار در ایسلند و مختل کردن حمل و نقل اروپا
    کد:
    6-فعال شدن یک آتشفشان در ایتالیا
    کد:
    7-زلزله در اسپانیا که در 55 سال گذشته بی سابقه بوده
    کد:

دقت کنید که در عرض همین مدت 2 آتشفشان در اروپا فعال شده که جدا از اینکه خسارت داشته یا خیر ، بسیار جای بحث داره.مخصوصا اینکه آتشفشان ایسلند همین پارسال فعال بوده و اینکه چرا دوباره فعال شده ؟!
    شخصا با توجه به حوادث طبیعی رخ داده در همین 4 ماه پیش بینی میکنم که طی 8 ماه بعد هم حوادث کم سابقه و بی سابقه در عالم کم نخواهد بود.(این پست من بمونه ببینیم درست پیش بینی کردم یا خیر)

حالا حوادث سیاسی و اجتماعی که در همین 4 ماهه اول سال 2011 رخ داده بحث جداگانه ای می طلبه ولی اینها هم در نوع خودش بی نظیر بوده و مطمئن باشید بزودی اتفاقات مهمتری مشاهده خواهید کرد
    خواستم اضافه کنم که سومین آتشفشان در کمتر از 5 ماه گذشته فعال شد.خدایی این دیگه طبیعی نیست.هست؟

آتشفشان "پویه هوئه" در جنوب شیلی روز یکشنبه بارانی از خاکستر را بر روی شهرهای اطراف فرود آورد و ستونی از گاز به ارتفاع 10 کیلومتر را ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، 3 هزار 500 نفر خانه های خود را در منطقه آتشفشانی "کردون کائوله" ترک کردند. آتشفشان "پویه هوئه" که روز شنبه فوران کرد، روز گذشته (5 ژوئن) بارانی از خاکستر را بر سر مناطق اطراف فرود آورد.

پس از اینکه صبح روز شنبه در اثر فوران این آتشفشان، 230 زمین لرزه تنها در مدت یکساعت ثبت شد اداره موقعیتهای اضطراری شیلی هشدار داد این آتشفشان در فاصله حدود 870 کیلومتری جنوب سانتیاگو قرار دارد.

براساس گزارش واشنگتن پست، باد خاکسترهای این فوران را تا شهر "سن کارلوس د- باریلوش" در آرژانتین آورد.

سازمان زمین شناسی شیلی اعلام کرد که ستونی از گاز به ارتفاع 10 کیلومتر و قطر 5 کیلومتر برفراز قله این کوه ایجاد شده است.

12. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021
    خدایی این دیگه طبیعی نیست.هست؟
    الان منظورتون از طبیعی نبودن اینه که نیرویی خارج از طبیعت این آتشفشان رو فعال کرده؟
    بعد هم فوران همزمان یا نزدیک به هم چند آتشفشان شاید خیلی پیش نیاد ولی غیرطبیعی نیست.

البته اگر به جای یکی از این آتشفشان ها از وسط سازمان ملل فوران شده بود حرف شما منطقی به نظر میرسید.

14. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

الان منظورتون از طبیعی نبودن اینه که نیرویی خارج از طبیعت این آتشفشان رو فعال کرده؟
    فکر کنم منظور دوستمون اینه که این همه آتشفشان پشت سر هم "غیر عادیه"...
    البته من هم فکر نمیکنم چیز غیر طبیعی ای باشه. زمین روزهای بدتر از این رو هم گذرونده!

16. 6 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

بعد هم فوران همزمان یا نزدیک به هم چند آتشفشان شاید خیلی پیش نیاد ولی غیرطبیعی نیست.

البته اگر به جای یکی از این آتشفشان ها از وسط سازمان ملل فوران شده بود حرف شما منطقی به نظر میرسید.
    بنده البته از همون پستهای ابتداییم در این تاپیک گفتم که برای اینکه ما بگوییم شرایط زمین در سال 2012 خاص است، باید معیارهای دقیق علمی رو بررسی کنیم.
    اونموقع هم گفتم همه چی آرومه .....

اما حالا ظاهرا که تکثر حوادث در چند ماه گذشته بیش از حد عادی بوده.بازم نمیگم این نشان پایان دنیاست، ولی بالاخره با کبکی که سرشو زیر برف کرده باید کمی فرق داشته باشم
    واقعی بینانه میگم که شرایط داره از حالت طبیعی خارج میشه
    Last edited by mahdy2021; 08-06-2011 at 18:38. دليل: 2012

18. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

در این که شرایط زمین در حال حاضر چطور هست نمیشه گفت که غیر عادیه ! همه این حوادث و اتفاقات شامل سیل ، زلزله و باد و آتشفشان و غیره از اولین روز تشکیل زمین ( نه به معنای لغتی ) وجود داشته و حالا ما هستیم که برداشتی وهم گونه از اینها داریم .

20. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •