نه فکر نکنم بازی تموم شده باشه !!!!!!! ولی رو نقشه هیچی نیست و هیچ کاری هم برای انجام دادن نیست .... چی کار کنم ؟
نه دمویی دیدم نه چیزی ! هنوز جوکر رو هم ندیدم ! ( البته نمی دونم باید ببینم یا نه ... )
مطمئنا بازی تموم نشده....
نه فکر نکنم بازی تموم شده باشه !!!!!!! ولی رو نقشه هیچی نیست و هیچ کاری هم برای انجام دادن نیست .... چی کار کنم ؟
نه دمویی دیدم نه چیزی ! هنوز جوکر رو هم ندیدم ! ( البته نمی دونم باید ببینم یا نه ... )
مطمئنا بازی تموم نشده....
ّبیا این راهنمای بازی.از روی این ببین کجایی تا بتونم کمکت کنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه مستر فریز بمب یخی ها رو میده میزنی به اب و میری روشون
به یه دریچه میرسی که اون طرفش ابشار کوچیکی هست که این یکی رو نمی تونی از زیرش رد
بشی !!
خود بت میگه از شارژ الکتریکی استفاده کن ولی هر کاری کردم نتونستم در یچه رو باز کنم
عجب آدرسی دادم!!!!
لطفا کمک کنید که گیر کردم
اتفاقا فهمیدم چی گفتی
دقیقا اونجایی که هستی یه بترنج داری که میتونی هدایتش کنی.اونو پرت کن و از لای اون دره رد شه.بعدش بذار مستقیم بره تا برسی به یه چیزی که داره اتصالی میکنه و برق دورشه.وقتی بترنجت بهش خورد حالا بترنجو مسیرشو تغییر بده و مسیرو برگرد.حالا از لای اون یکی دره ردش کن و بزن به اون کلیده تا در باز شه.گرفتی؟
سلام
می خواستم بدونم شبیه این برنامه ای که برای iOS اومده بود (که جای Riddler ها رو و کلا کارهای جانبی و مخفی رو نشون می داد و حجمش هم 140 مگ بود ) برای Android هم هست ؟ یا برای خود PC ؟
اگه هست می شه لینک دانلودش رو بذارید ...
دوستان یه Guide هم برا Hacking بدین لطفا![]()
راستش ما با 360 بازی میکنیم دوتا آنالوگو میچرخونیم و موقعی که میخواد رمز پیدا شه دسته شروع میکنه به ویبره و اون موقع هست که میفهمی داره دره هـک میشه.
بدون اون هم تابلو هست باید انقدر بچرخونی تا حروفی که هی میره بالا یا پایین ثابت بشن و بعدش خلاص.![]()
عجب بازی خفنی هست ، Open World !
![]()
Last edited by codec_pack; 08-12-2011 at 00:01.
بعد یه سوال دیگه ...
این Bat Claw ما توی arkham asylum 3 تایی می شد که می تونستیم باهاش دیوارهایی که روی زمین نیستند رو خراب کنیم ... یادتونه ؟! اینجا نمی شه ؟!
و سوال آخر ...
این طول برد Bat Rang رو نمی شه زیادتر کرد ؟! یعنی مسافت طولانی تری بشه کنترلش کرد ؟!
مر30
جواب هر دو سوال - خیر.
در مورد سوال اولتون این توضیح رو بدم که برای خراب کردن اون جور دیوار ها - در صورتی که کنار آب باشن - باید در مجاور اون دیوار, صفحات یخی رو درست کنین و بپرین روشون با ژل انفجاری دیوار رو تخریب کنین. برای تخریب دیوار های چوبی هم - در صورتی که در سطح بالاتری قرار دارن - با پرواز و شیرجه زدن به سمتش اون دیوار خراب کنین. (تکنیک Grapnle Boost رو هم با انجام تمرین ها باز کنین.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)