ممنون بابت راهنمائياتون اين msi كدوم گارانتي معتبرتره چون شنيدم قطعات رو عوض ميكنند منم زياد سر رشته ندارم ميترسم تقلبي بدن
در ضمن ساخت كدوم كشوره آمريكايي ،چيني كه نيست؟
ممنون بابت راهنمائياتون اين msi كدوم گارانتي معتبرتره چون شنيدم قطعات رو عوض ميكنند منم زياد سر رشته ندارم ميترسم تقلبي بدن
در ضمن ساخت كدوم كشوره آمريكايي ،چيني كه نيست؟
Last edited by nasrGod; 24-02-2011 at 11:57.
والا کاغذشو گم کردم دقیقا نمیدونم کدوم گارانتی معتبرتره شما توی تاپیک ام اس آی این سوال رو کنی بچه ها بهتر میتونن کمکت کنن . این لپ تاپ برای 12 گیگ رمش گرونه که به نظر من 12 گیگ زیاده و اصلا استفاده نمیشه شما دنبال جی 73 باش که رم 8 گیگ با سی پی یو 740 و یا 840 داره . سی پی یو 840 خیلی قوی تر از 740 ... تازه جی 73 17.3 اینچه ....فکر کنم قیمتش هم پایین تر از gx660 ... گارانتی رو هم توی تاپیک خودش سوال کن ....
Last edited by mahyarSAMSUNG; 24-02-2011 at 16:15.
با گارانتی ماتریکس .
ساخت چین هستش.
ممنون از كمكاتون اگه ممكنه چندتا سوال هم پاسخ بديد
1_شما چرا در مورد سوني وايو چيزي نگفتيد
2_از بين جي73 و جي ايكس660 ،جي73 رو پيشنهاد ميديد؟ اگه زحمتي نيست يك مقايسه بينشون بزاريد
3_جي 73 مگه همشون يك نوع سي پي يو نداره يعني اين مدل سي پي يوش هاش دو نوع هست اگه اينجوره قيمت تقريبي هر كدوم چنده
4_كدوم گارانتي اي سوس معتبره به نظرتون از خود شركتا بگيرم يا پاساژ
5_اينجا تاپيك ام اس آي پيدا نكردم
بازم ممنون بابت راهنمائي هاي دوستان
Last edited by nasrGod; 24-02-2011 at 23:15.
من بشخصه خرید msi رو به شما توصیه نمیکنم.
کیفیت ال سی دیش اصلا تعریفی نداره.در کل کیفیت قطعات و مونتاژش خوشایند نیست.
asus g73 هم سری گیمینگ به حساب میاد و فعلا تو ایران 2 نوعش موجوده(البته تو تهران)
1:g73 jw که با گارانتی دیجیتال با قیمت 2.440 تومن به فروش میرسه که سی پی یو core i7 740 داره با رم8 گیگ و ...
2:g73 jw3d که تعداد محدودی آورده بودن و فعلا تموم شده که ال سی دی فول اچ دی با 3d و 120 هرتز داشت که قیمتش هم بالا بود.3.500 تومن.
سری جدید g73 با سی پی یو جدید فعلا وارد ایران نشده.
در مورد خرید هم شما باید مشخص کنید از لپ تاب چه انتظاری دارین؟؟؟
اگه کارت گیم نیست من به هیچ وجه خرید g73 رو برات توصیه نمیکنم چون هم بزرگه و هم وزنش زیاده که باعث میشه حمل و نقلش سخت باشه.
بازم ممنون
نه كارم گيم نيست
ولي كيفيت برام مهمه مثل كيفيت ال سي ديش ،كه باعث نشه چشم اذيت بشه ،جي73 چقدره وزنش؟
چيزايي كه عمومي هست باالطبع براي منم مهمه مثل كيفيت صدا ،عمر مفيد،مدت زمان نگهداري شارژ و....
بازم بسيار ممنون از راهنمئيتون
خوب شما اگه لپ تاپی با این قیمت بخواید بخرید 100 درصد گرافیک گیم روشه .... و راهی ندارید جز پول اضافه دادن برای گیم . جی 73 از توی مدلهای مختلفش از وزن 3.3 تا 4 کیلوهستش... شما اگه کارت گیم نیست دنبال یه لپ تاپ سی پی یو قوی ولی با گرافیک پایین باش که توی رنچ قیمت 1.500 هم پیدا میشه ... مثل دل 1558 که البته کیفیت صفحه دل اصلا خوب نیست از بغل که نگاه کردم احساس کردم صفحه سیاه سفید ...
جی 73 برای اینکه گیم هستش باتری رو فقط 2.5 ساعت نگه میداره که البته با بازی کردن میشه 1 ساعت...
دوستان ASUS G73 به طور رسمی وارد نشده هنوز؟
nasrGod دوست عزيز
شما اگه كارت گيم نيست برندهاي ديگه رو ميتوني امتحان كني كه با هزينه ي كه داري ميكني خيلي بهتر ميتوني جواب بگيري
اگر دنبال كانفيگ بالا هستي مطمئنن بايد در مواردي سراغ گيم ها بري يه نمونش هم همين جي 73 هستش كه امسال در زمينه گيم بهترين مدل معرفي شد
خيلي به وزن حساسيت داري ميتوني مدلهايي مثل سوني سري z و حتي مك بوك اير رو هم ببيني
مك بوك كيفيت تصوير خيلي خوبي داره باطريش هم در حالت نرمال تا 7 ساعت هم ميره
برو انوی بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)