تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 145 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

6

نه عزیز من مال 14 قرن گذشته است!
    آره خوب شک داشتم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

تو روزنامه جام جم خوندم ماهچهره خلیلی 26 سال انگلیس بوده.....خیلی جالبه که با این شرایط اینقدر خوب بازی کرده

+دوستان خلاصه ی این 9 قسمت رو میشه جایی گیر آورد؟

عشق و نفرت يك زن در قيام مختار

ماه‌چهره خليلي در سريال عظيم مختارنامه نقش جاريه، خواهر مختار را بازي مي‌كند.

اين بازيگر متولد ???? تهران و داراي مدرك فوق‌ليسانس معماري از دانشگاه آكسفورد انگلستان است. وي دوره بازيگري را در method school لندن و موسسه استاد سمندريان در سال ?? گذرانده است.

خليلي نوه دختري زنده‌ياد پروين سليماني است و تاكنون در سريال‌هاي در چشم باد، مختارنامه، نردبام آسمان و كلاه پهلوي ايفاي نقش كرده است. از جمله فعاليت‌هاي ديگر وي مي‌توان به كارگرداني فيلم كوتاه «عيد قربان» اشاره كرد كه برنده جوايز بسياري از جشنواره‌هاي مختلف از جمله جشنواره فيلم سانفرانسيسكو‌ ???? شد. او همچنين در فيلم‌هايي چون سايه وحشت، موش، پرونده هاوانا، تله، نقاب و چشمان سياه ايفاي نقش كرده است.

خليلي با 4 فيلم مرگ كسب و كار من است (امير ثقفي)، پرنده باز ( عطاء الله سلمانيان)، مصادره (ايرج قادري) و شور شيرين (جواد‌ اردكاني) در جشنواره فيلم فجر امسال شركت مي‌كند. اين بازيگر ماه ديگر براي بازي در قسمت‌هاي باقيمانده كلاه پهلوي عازم پاريس مي‌شود.

در اين مصاحبه با او درباره جزئيات حضورش در نقش‌هاي تاريخي و دشواري‌هاي نقش‌آفريني‌اش در سريال «مختارنامه» سخن گفتيم.
    سال‌ها از ايران دور بوديد و در ظاهر نبايد از تاريخ ايران چيز زيادي بدانيد، اما از زماني كه به ايران آمديد در سريال‌هاي تاريخي زيادي بازي كرديد، بنابراين الان بايد يك تاريخ‌شناس شده باشيد. درست است؟
    دقيقا همين طور است. من 26 سال در انگلستان زندگي كرده‌ام و از فضاي ايران دور بوده‌ام. من در خانواده‌اي بشدت فرهنگي و مذهبي بزرگ شده‌ام. مادر من بشدت حساس بود كه بچه‌هايش ايراني بزرگ شوند. من كلاس‌هاي فارسي، قرآن و شاهنامه را با معلم خصوصي گذرانده‌ام.
    زماني كه به ايران آمدم اولين كار تاريخي‌ام « در چشم باد» بود. آن زمان اصلا تاريخ ايران را بلد نبودم. سنت‌ها و رسم و رسوم ايراني را مي‌شناختم؛ اما نمي‌دانستم در دوره‌هاي صفويه و قاجاريه چه اتفاقاتي افتاده است. براي بازي در سريال در چشم باد درباره دوران قبل از پهلوي تحقيق كردم.
    به تدريج فهميدم جمهوريخواهان و آزاديخواهان و سلطنت‌طلبان چه كساني بوده‌اند. فهميدم كه ميرزا كوچك‌خان چه كسي بوده و روسيه داشته در ايران آن زمان چه كار مي‌كرده. اين اطلاعات هم در سريال در چشم باد به من كمك كرد و هم معلومات خودم را افزايش داد.
    بعدها به كمك اين اطلاعات در سريال «كلاه پهلوي»‌ بازي كردم. در آنجا نقش يك ديپلمات انگليسي را بازي مي‌كنم. نام «وندي سيمسون» در تاريخ ايران آمده است. او بزرگ شده تا بيايد ايران و به عنوان جاسوس انگليس فعاليت كند. او آنقدر به فارسي مسلط بوده كه ديوان حافظ را اولين بار او به انگليسي ترجمه مي‌كند. براي اين دو سريال تاريخ قاجار و پهلوي را مطالعه كردم. با پيشنهاد بازي در سريال مختارنامه تشويق شدم كه درباره بخش‌هايي از تاريخ اسلام كتاب بخوانم. سريال مختارنامه تنها كار مذهبي من است. اين نقش باعث شد كه من خيلي بيشتر درباره امام حسن(ع)، امام حسين(ع) و قيام عاشورا و جنگ‌هاي ديگر تحقيق كنم.
    برايم جالب بود كه زنان آن دوران در تصميم‌گيري‌هاي سياسي نقش داشته‌اند. زناني مثل حضرت فاطمه(س) و عايشه در اتفاقات آن دوران تاثيرگذار بوده‌اند.
    اين تاثيرگذاري با مقايسه با وضعيت امروز زنان عرب بيشتر به چشم مي‌آيد. الان در عربستان زنان در ميان جمع نمي‌آيند و خيلي از حقوق اجتماعي زنان را ندارند.

ادامه =>

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

از این آدرس (سایت رسمی سریال) میتونید خلاصه این قسمت (قسمت نهم) رو بخونین. لینک قسمت های قبل هم تو همین آدرس پایین موجوده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یاعلی

5. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یا منصور اَمِت که معنای آن می شود ، ای پیروز بمیران
    متشکر اما خود این معنی یعنی چی؟ من نمی فهمم ای پیروز بمیران یعنی چه؟

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا الان شروع میشه...

این یا منصور امت هم یعنی ای یاری شده بمیران.. من خودم نمیدونم منظور دقیقش چیه.. ولی یه جور کوری خوندن واسه دشمن هست...

8. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان چرا قسمت قبل مختار سانسور شده بود
    به خاطر اعتراض مراجع بوده؟
    چون من شنیدم که صحنه کربلا خیلی طولانی تر بوده و خود کارگدان گفته بود یکی از سخترین سکانسها بوده
    و گفته بود رشادتهایی که در صحنه کربلا اتفاق می افته خیلی تاثیر گذاره. من که چیزی ندیدم.

درسته اصل داستان یه جیز دیگه است ولی به نظرم جالب نبود که اینجوری بخوان نمایش بدن

شاید هم توی فلش بکها قراره نمایش بدن . چون نام بازیگزی برای نقش حضرت ابوالفضل توی تیتراژ نوشته میشه!!!!

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

.
    .
    دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
    یاعلی
    عمرسعد داشت داد میزد که در کربلا دست من به خون کسی آلوده نشد،اما یادش میاد که امام حسین در آخرین لحظات در حالیکه علی اصغر شیرخواره را روی دست بلند کرده بود به میدان اومده بود.عمرسعد شخصا به حرمله گفته بود مگه سفیدی زیر گلوی کودک را نمیبینی؟

یاحسین

11. 6 کاربر از Rahbar Masooleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دوستان چرا قسمت قبل مختار سانسور شده بود
    به خاطر اعتراض مراجع بوده؟
    چون من شنیدم که صحنه کربلا خیلی طولانی تر بوده و خود کارگدان گفته بود یکی از سخترین سکانسها بوده
    و گفته بود رشادتهایی که در صحنه کربلا اتفاق می افته خیلی تاثیر گذاره. من که چیزی ندیدم.

درسته اصل داستان یه جیز دیگه است ولی به نظرم جالب نبود که اینجوری بخوان نمایش بدن

شاید هم توی فلش بکها قراره نمایش بدن . چون نام بازیگزی برای نقش حضرت ابوالفضل توی تیتراژ نوشته میشه!!!!
    ای کاش یه سری به صفحه های قبل بزنید.
    هیچ صحنه ای از سریال سانسور نشده و در قسمت های بعدی به صورت فلش بک پخش میشوند.

13. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

وقتی سر امام حسین رو به درگاه ابن مرجانه آوردند سر ایشان به روی نیزه حرف میزد(تمام منابع معتبر شیعه و سنی تایید کردند) و قاتلانش را نفرین میکرد. ابن زیاد چوب خیزران رو برداشت و بر لب های مبارک امام حسین زد تا بیش از این سخن نگوید.در همین حال قطره ای از خون گلوی سیدالشهدا به روی ران این ملعون افتاد و زخمی بسیار فجیه به وجود آمد که بوی بسیار بدی میداد.(البته من شنیده بودم که این اتفاق برای یزید افتاد نه ابن زیاد. به هر حال در این سریال پلید ترین شخصیت ابن زیاده نه یزید)

این قسمت هم واقعاً بی نظیر بود. من که گذر زمان رو حس نمیکردم.
    تا اونجایی که من درباره کربلا خونده ام،از وقتی که سر امام حسین بر سر نیزه بلند شد سر بریده شروع به قرآن خوندن کرد و در شرایط متفاوت آیات مرتبط به همون موقعیت را میخوند؛اگه اشتباه نکنم در بارگاه ابن مرجانه داشت همون آیه ای که اول تیتراژ فیلم نشون میده را تلاوت میکردیعنی
    "و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون"

ریختن خون بر روی ران ومجروح شدن ران و بدبو شدنش برای ابن مرجانه ملعون افتاده بود.

یاحسین

15. 5 کاربر از Rahbar Masooleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ای منتظران بدانید که حسین را منتظران کشتند
    امیدوارم که تکراری نباشه

17. 2 کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •