ممنون از پاسخ شما دوست عزیز![]()
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز![]()
اصن حالا که اینطور شد تب نمی خرم. میرم Ipod میگیرم.
دوست عزیز شما برای استفاده از adsl احتیاج به یه مودم ِ adsl داری. اگه این مودمت امکانات وای فای داشته باشه می تونی با تب از طریق این مودم به اینترنت وصل شی.![]()
میان ماه ما تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است....
منظورتون ipad بود دیگه ایشالا....
قیمتی که دوستمون گفت بدون گارانتی این قیمت هست با گارانتی اصای حدود همون قیمتی هست که به شما دادن
شما دیگه اگه با گارانتی میخوای بور نماییندگی بازار موبایل ایران
سلام
ببخشید مونئم بین این تبلت و htc فلایر کمکم کنید؟
لوازم جانبی اش را از کجا گیر بیارم ؟
نه همون Ipod بود. پنج شنبه رفتم كه گلكسي تب بگيرم از ميدون وليعصر، هيچكس گارانتي اصل نداشت. دير وقت بود ديگه نتوستم برم سمت جمهوري.
تو اين دو روز فكر ميكردم ديدم گلكسي تب به كار من زياد نمياد - به گلكسي توهين نباشه ها، گلكسي بي نظيره - يعني ديدم اصلا تبلت به كارم نمياد. من فقط عاشق قيافه و كارايي هاش شده بودم.
فكر كردم يه چيز كوچيك احتياج دارم كه كاراي روزانه ام رو توش بزنم و موزيك بازيم رو باهاش بكنم. خب ديدم چي بهتر از IPod ؟؟
اينه كه امروز ميرم يه Ipod بگيرم. (اگه نظرم باز عوض نشه!)
دوستان سلام این اولین پستم امیدوارم چیزای زیادی اینجا یاد بگیرم من با لب تابم از فایل ها ی پی دی اف خیلی استفاده میکنم یعنی به عنوان کتابخوان و روی اونها با ادوب اکروبات و نیترو پی دی اف متن مینویسم یا اینکه از کتابهام عکس میگیرم و یا عکس اونها رو رو صفحه نمایش میخونم و ویرایش میکنم و یا تبدیل به پی دی اف میکنم میخوام ببینم این گلاکسی هم این امکان رو داره یا نه یعنی نسخه های ادوب اکروبات و یا نیترو پی دی اف و سایر تصحیح کننده های پی دی اف براش وجود داره میشه با توجه به اینکه لمسی هست با قلم رو متن ها و یا عکسها مثلا به فارسی متن نوشت و عکس و پی دی اف رو ویرایش کرد البته فکر میکنم نوع ده اینچی برای کتابخوانی مناسب باشه ممنون
'گلکسی تب P1010 همه برنامه های آندروید رو اجرا میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)