خدا خیرتون بده !!
یه روز بود کار و زندگی رو ول کرده بودم فقط پای این نشسته بودم که این شهر رو بگیرم ... !!
یه سواره فرستادم شهر رو پاپت کردم ... ظاهرا بهترین گزینه بود .
این بازی عجیب آدم رو گرفتار می کنه ... درس و مطالعه تعطططییل شده ....
خدا خیرتون بده !!
یه روز بود کار و زندگی رو ول کرده بودم فقط پای این نشسته بودم که این شهر رو بگیرم ... !!
یه سواره فرستادم شهر رو پاپت کردم ... ظاهرا بهترین گزینه بود .
این بازی عجیب آدم رو گرفتار می کنه ... درس و مطالعه تعطططییل شده ....
پاپت کردن یه سری مزایا داره و یه سری معایب:
مزایا:
1) اضافه نشدن Culture مورد نیاز برای گرفتن Social Policy بعدی، چون میدونید اگر شهر بزنید با Settler یا Annex کنید، به اون حداکثره اضافه میشه.
2) اتوماتیک شدن ساخت و ساز و رفتن روی حالت Gold - یعنی کارها طوری چیده و اولویت بندی میشن که شما از شهر پول بیشتری کسب کنید، همچنین ساخت ساختمون ها هم اولویتشون میره با اونایی که پول تولید میکنن بعدش قلعه و فلان...
3) در ابتدا Happiness کمتری از شما بخاطر تسخیر و مقاومت شهر (همون مشت قرمز) کم میشه.
معایب:
1) ساخت ساختمون به صورت دلخواه نیست.
2) یونیت های بازی مثل سرباز و کشتی و هر چی که قابل خریدن باشه، نمیشه خرید. کلا Purchase نمیشه کرد.
نمیدونم Brave New World رو نصب کردی یا نه... خیلی ناجور شده. من از 3 بازی سر سختی King فقط تونستم یکیش رو ببرم
بقولت وقتی شروع میکنم، همه چی تعطیل میشه![]()
نه این پکیج حدید رو هنوز نصب نکردم و نخواهم کرد
این بازی رو تقریبا 2 سال پیش خریدم و درگیر کار و درس و چیزای دیگه بودم تا چند روز پیش dvd ش رو دیدم و نصب کردم . الان هم زندگی من رو تعطیل کرده ، الان مثلا دارم کار می کنم !
سروش جان منم منظورم گرفتن کل شهر های دنیا بود
یعنی مثلا اگه کل تمدن ها رو بگیری و بخوای 1کی رو بزاری با یک شهر تو رو بازنده اعلام میکنه
اما در مورد این توضیحی که داده .. جالب بود
یعنی شما میگی مثلا تو پالیسی ها که انتخاب میکنیم ... چند تا رو همزمان انتخاب نکنیم ؟ مثلا تو 5 پالیسی اول رو یک درخت بریم پایین ؟
اخ گقتی.... هنوز میخوای مثلا بری زمین کشاورزی درست کنی اعلام جنگ میکنن ... 1000 % موافقم.. خیلی حساس تر شده بازی![]()
دوستان برای مد جدید لینک دارید ؟ شنیدم تغییرات خیلی زیادی داشته و فرهنگ و سیاست و ... اهمیت بیشتری پیدا کرده.
Brave New World بجای اون سه شاخه که توی Modern Era باز میشدن، یه شاخه ایدئولوژی گذاشته. فقط میتونی یکی از سه شاخه Autocracy یا Order یا Freedom رو انتخاب کنی البته قبلا هم همینطور بود ولی قابلیت هایی که انتخاب میشدن، کمتر بودن. من تو بازی آخرم، با سه شهر بسیار قوی به پایه ی فرهنگ بازی کردم و تونستم ایدئولوژی Order رو کامل کنم. خیلی جالبه، وقتی بقیه ی تمدن ها هم میان به ایدئولوژی تو، درصد اینکه بت اعلام جنگ بدن خیلی کمتر میشه، تازه یه قابلیت هایی داره که فرهنگتون مثلا 33% بیشتر روی تمدن هایی با ایدئولوژی یکسان و دین یکسان تاثیر میذاره (اول بازی اسلام رو گسترش دادم، چین بدبخت فقط شهر اصلیش که Holy City بود، کلا فشار دینش از فشاری که من داشتم کمتر بود مال من 90 بود، مال اون 45، بقیه ی شهرهاشم همه مسلمون بودندو بار هم سر همین مسلمون کردن شهرهاش و پایتختش جنگ شد
)
این شده ترتیب انتخاب World Wonder ها برای من
1) Stonehenge که زود کار دین و Enhance و ... راه بیفته و قابلیت های خوب رو کش بریم.
2) Temple of Artemis یا Hanging Garden اولی اگر غذای تولیدی Tile ها خوبه (چون درصدی اضافه میکنه) و دومی اگر تولیدی Tile ها کمه چون +Food هست.
3) Oracle که یه Free Social Policy گیرمون بیاد.
معمولا این سه تا رو که زدی، بقیه میرن 75% Wonder های Medieval Era مثل Chichen Itza و Great Mosque of Djene و Alhambra (یکی از بهترین واندرهای بازی) رو میزنن، ولی به جاش رسیدن به Wonderهای Renaissance Era خیلی راحت تره... در صدرشون Sistine Chapel
چند نکته ی مهم هم درباره ی Trade Route ها هست.
1) هرچی شهر اصلیتون به شهرهای بقیه ی تمدن ها نزدیک تر باشه و منابع Luxury و Strategic بیشتری داشته باشید، بقیه ی تمدن ها بیشتر به شهر شما مسیر تجاری میزنن و همونطور که میدونید، توی یه مسیر تجاری، به هر دو طرف سود میرسه.
2) مسیرهای تجاری دریایی میشه گفت تقریبا 2 برابر مسیرهای تجاری زمینی درآمد دارن ولی به همون میزان هم خطر قطع ارتباط توسط Barbarian وجود داره.
3) در صورت وجود مسیر تجاری دینتون خیلی سریعتر پخش میشه چون هر مسیر تجاری +9 فشار از دین هر شهر به شهر مقابل منتقل میکنه.
به صفحه ی قبل یه نگاه بنداز، نسخه ی کامل بازی هست.
سلام منم تازه این بازی ریختم ولی زبونش روسی هست چیکار کنم انگلیسی شه؟
BRAVE NEW WORLD
Last edited by khanjanisaeed; 05-08-2013 at 01:04.
اگر نسخه ی ریپک همونی که صفحه ی قبلی گذاشتم رو گرفتی که باید همونجایی که مسیر نصب رو انتخاب میکنی یه دکمه ای هست به اسم Components اگر درست گفته باشم، بزنی و زبان انگلیسی رو انتخاب کنی.
اگر نه، این روش رو امتحان کن:
اگر از کرک ALI213 استفاده میکنی، فایل ALI213.ini رو از مسیر اصلی بازی باز کن و گزینه ی Language رو برابر با english قرار بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید یه مشکل با Wargame AirLand Battle دارم زبونش المانیه چطوری انگلیسی کنم؟
Language Selector زدم بازم انگلیسی نشد البته از پوشه کرک ریختم تو فولدر بازی
Last edited by khanjanisaeed; 05-08-2013 at 01:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)