حالا شانس ما این بازی رو نمیده دوبی اسپرت![]()
حالا شانس ما این بازی رو نمیده دوبی اسپرت![]()
تو رو خدا نگاه کن بازی به این مهمی اونوقت داره نمیدونم چی چی نشون میده
ولفسبورگ و برمن هم که مساوی کردن
هرکدوم هم نفری یه پنالتی خراب کردن
فرینگس برای برمن خراب کرد و 2دقیقه بعد ژکو پنالتی ولفسبورگ رو خراب کردش.
دقیقه 90
بایرن 2 بر 0 عقبه
این فلیکس ماگات استاد بردن بایرنه![]()
ماگات: اگر این طور باشیم بحران به پایان میرسد
فلیکس ماگات، مربی شالکه پس از پیروزی خوب تیمش مقابل بایرن از این بازی گفته است.
سایت گل – فلیکس ماگات، مربی شالکه نمایش خوب تیمش مقابل بایرن مونیخ را ستایش کرده، اما ترجیح داده به جنبههای منفی باشگاه در این فصل هم اشاره کند.
برد دو بر صفر شالکه مقابل بایرن در حالی رقم خورد که شالکه هفته پیش مقابل کایزرسلاترن پنج بر صفر شکست خورده بود.
ماگات میگوید: «بایرن در نیمه اول عالی بازی کرد. ما هم عالی بودیم، اما در ابتدا کار را برای خود دشوار ساختیم. هرچند توانستیم بجنگیم و به بازی برگردیم.
اگر این طور بازی کنیم دیگر صحبتی از بحران نخواهد بود. ما شروعی فاجعهبار در این فصل داشتیم. تیم باید خود را پیدا کند و به همین دلیل شاهد چنین دیدارهایی خواهیم بود.»
شالکه سهشنبه به لیسبون میرود تا با بنفیکا بازی کند، هرچند صعود آنها از گروهشان در لیگ قهرمانان قطعی شده است.
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
فان خال ناامید از فرصتهای از دست رفته بایرن مقابل شالکه
لوئیس فان خال مربی بایرن مونیخ از فرصتهایی که تیمش در دیدار مقابل شالکه از دست داد به شدت ناراحت است
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ از شکست 0-2 تیمش در ولتینز آرنا و مقابل شالکه ناامید شده است.
این شکست باعث شد تا قهرمان فصل گذشته رقابتهای بوندس لیگا به رده هفتم جدول نزول یابد و اگر دورتموند در دیدار یکشنبه شب مقابل نورنبرگ به برتری دست یابد، فاصله امتیازات بایرن با تیم صدرنشین جدول به 17 امتیاز خواهد رسید.
در پایان دیدار حساس شنبه شب ولتینز آرنا، فان خال به خبرنگاران گفت:« این غیرقابل باور است. ما این همه فرصت از دست دادیم،ولی آنها از اولین فرصتی که داشتند به گل رسیدند.»
مربی بایرن ادامه داد:« من نمی توانم خودم توپ را وارد دروازه کنم.اگر روند بازی در طول 90 دقیقه را آنالیز کنیم، این غیرقابل باور است.گل مهمترین نکته درهر بازی است و ما بار دیگر با این موضوع روبرو شدیم.»
بایرن روز چهارشنبه در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بازل سوئیس به میدان خواهد رفت .این در حالی است که باواریایی ها از هم اکنون صعودشان به دور بعدی را مسجل کرده اند.
نه بابا فصل پیش 4امتیاز از شالکه گرفتیم ولی امسال این بایرن توی خارج از مونیخ اصلا خوب کار نکرده
یا باخته یا مساوی کرده
نرلینگر:بایرن می تواند به رقابتهای فصل بعد چمپیونزلیگ برسد
مدیر ورزشی بایرن معتقد است که با وجودی که تیمش در میانه های جدول قراردارد ولی این تیم هنوز می تواند مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند
سایت گل- مدیر ورزشی بایرن مونیخ معقتد است که به رغم حضور این تیم در میانه های جدول بوندس لیگا، این تیم می تواند مجوز صعود به رقابتهای فص بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کندد.
باواریایی ها در آخرین دیدار خود با نتیجه 0-2 مغلوب شالکه شدند و اکنون 17 امتیاز با بوروسیا دورتموند صدرنشین فاصله دارند.
نرلینگر در صحبتهایی به بیلد گفت:« ما نیازی نداریم که کنترل اورژانسی برروی امورات انجام دهیم.این کاملا غیرقابل قبول و ناراضی کننده است و ما باید تنها به موقعیت تیممان در جدول نگاه کنیم تا بدین ترتیب درک کنیم که چقدر عملکرد ضعیفی داریم.ولی من تضمین می کنم که به صورت مستقیم مجوز صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب خواهیم کرد.»
نرلینگر ادامه داد:« تا جایی که از نظر محاسبات ریاضی ممکن باشد،ما تلاش می کنیم و صحبت کردن در این رابطه بی معناست.»
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
مدير ورزشي بايرن مونيخ: بازيكن هلندي نخريديم زيرا نمي خواستيم زبان باشگاه هلندي شود
كريستين نرلينگردر مورد تصميم باشگاهش براي عدم خريد بازيكن جديد در تابستان گذشته صحبت كرد
سايت گل- كريستين نرلينگر، مدير ورزشي باشگاه بايرن مونيخ، در مورد تصميم باشگاهش براي عدم خريد بازيكن جديد در تابستان گذشته صحبت كرد. او گفت نمي خواستند بيش از اين بازيكن هلندي به خدمت بگيرند تا به اين ترتيب زبان آلماني همچنان زبان اول اين باشگاه باشد.
او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه بايرن گفت:" مربي، هيئت مديره، رئيس باشگاه و من به توافق رسيديم كه تنها يك خريد انجام دهيم زيرا در پست هاي مختلف بازيكنان بهتري در اختيار داشتيم.
پولي كه براي فابيو كوئنترائو(مدافع چپ پرتغالي) درخواست شده بود، بي معني بود و گرگوري فن در ويل (مدافع راست هلندي) نيز در جام جهاني من را تحت تاثير قرار نداد. همچنين نمي خواستيم بازيكن هلندي ديگري به خدمت بگيريم زيرا نمي خواستيم زبان باشگاه هلندي شود.
ما به بازيكنان مان نگاه كرديم و ديديم بهترين خط دفاعي و بهترين خط حمله را در بوندس ليگا در فصل گذشته داشتيم. برنو به تركيب تيم بازگشت هر چند دوران بهبودي او بيش از آنچه ما انتظار داشتيم، طول كشيد.
توني كروس نيز كه يكي از آينده دار ترين بازيكنان آلماني است نيز به آليانس آره نا برگشت. ما فكر كرديم همين بازيكنان مي توانند نقش خريدهاي جديد را براي باشگاه بازي كنند."
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
مربی دورتموند:باید روند موفقیتمان را ادامه دهیم
یورگن کلوپ، مربی بوروسیا دورتموند در صحبتهایی از پیروزی 0-2 تیمش مقابل نورنبرگ گفت
سایت گل- یورگن کلوپ، مربی بوروسیا دورتموند یکشنبه شب شاهد آن بود که تیمش پس از برتری 0-2 مقابل نورنبرگ، با ده امتیاز فاصله نسبت به ماینتس در صدر جدول قرار دارد
کلوپ در پایان این مسابقه در صحبتهایی به اسکای گفت:« من هم می توانم جدول را ببینم و این فصل،فصل بسیار موفقی برای ماست.همین ما را بر این می دارد که رو به جلو حرکت کنیم.»
کلوپ در ادامه صحبتهایش با اشاره به رکوردشکنی تیمش در کسب 8 پیروزی پی در پی خارج از خانه گفت:« صادقانه می گویم که واقعا شوکه شده ام که هیچ تیمی در تاریخ رقابتهای لالیگا نتوانسته بود در 8 دیدار خارج از خانه پی در پی به پیروزی برسد. پیش از این هرگز در زندگی ام برای کسب جام قهرمانی تلاش نکرده بودم و هیچ وقت تیمم در چنین جایگاه محکمی قرار نگرفته بود.»
چهار پنج تا تیم پایین دورتموند تو جدول که عمرا بتونن بهش برسن باز اگه بایرن جاشون بود یه چیزی
همون دورتموند قهرمان این فصل هست، اگرم نشد تنها تیمی که میتونه نیم فصل بعدی جلوشو بگیره بایرنه (اگه بتونه البته)
نه دیگه به احتمال 90 درصد به بالا دورتموند قهرمانه
فقط امیدوارم بایرن به چمپیونزلیگ سال بعد برسه که فینال تو آلیانز آرنا هستش
انتقاد افنبرگ از شوایناشتایگر و لام
او از لوییس فانخال حمایت کرده است.
سایت گل – لوییس فانخال، مربی بایرن مونیخ اخیرا دچار دردسر شده و تیمش در بوندسلیگا نتایج بسیار بدی گرفته. آنها 17 امتیاز از دورتموند صدرنشین عقبتر هستند. با این حال، اشتفان افنبرگ، اسطوره باشگاه از مربی هلندی حمایت کرده است: «او بهترین مربی برای ماست. اگر یک نفر بتواند بایرن را به مسیر صحیحی ببرد، فانخال است.»
افه همچنین گفت که مشکل بایرن این است که بازیکنانش اصلا متقاعدکننده نیستند: «مارک فانبومل لیدر تیم است، اما به نظرم نیاز به حمایت بیشتری دارد. انتظار دارم در چنین شرایطی باستین شوایناشتایگر یا فیلیپ لام به حمایت از او برخیزند و تعصب خود را نشان دهند. آنها باید مسئولیت بپذیرند تا شخصیت واقعی خود را نشان دهند.»
افنبرگ همچنین گفت که تیم فعلی بایرن به اندازه کافی خوب نیست و آنها نیاز به خرید دارند: «تیم فعلی به اندازه کافی خوب نیست. آنها باید سرمایهگذاری انجام دهند. بایرن در وضعیتی است که بتواند 20، 30 و 40 میلیون یورو خرج کند.»
البته کریستین نرلینگر، مدیر بایرن گفته آنها به سختی میتوانند در پنجره نقل و انتقالات زمستانی بازیکنان مناسبی بیابند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)