تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 103 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خب شما که راهنمایی نکردید ولی من خودم رفتم یک مودم خریدم به قیمت 65000 به نام EDGE modem که خیلی عالی هست و سرعت من تا 30 هم میرسه و خیلی ازش راضی هستم فعلا هم برای امتحان طرح 200 مگابایتی ایرانسل رو فعال کردم و دارم حالی میکنم

موفق باشید
    من اون مدل رو 6 ماه پیش 85 خریدم
    خوبه 20 تومن اومده پایین
    برادر همراه اول بنداز و نامحدودش رو بگیر میصرفه

میشه بگید از کجا خریدید؟ و دقیقا مدل و بگید . چون من هم میخوام بگیرم. مرسی
    من که از کرج خریدم ولی توی بازار رضا میتونید گیر بیارید
    مدل دقیق iFox EDGE 750
    رنگش سفید هست و روش نوشته EDGE modem
    قیمتش هم 70000 بود که من 65000 گرفتم
    الانم خیلی ازش راضی هستم و الان طرح 2.5 گیگابیتی ایرانسل رو فعال کردم چون دیشب طرح 200 مگابایتی فعال کردم اصلا نفهمیدم کی تموم شد به 4 ساعت نکشید که تموم شد کلا داشتم دانلود میکردم

موفق باشید
    دوستان من یه تاپیک تو پرشین تولز دیدم به قیمت های 58 و 65 تومن 32 بیت و 64 بیت این مودم ها رو میفروخت
    اگه خواستید تو پروفایل بگید آدرسش رو بدم
    فقط من نه خریدم نه میدونم چه قدر اعتباره بهش buy it as your-own risk
    58 تومنیه همونیه که من 85 خریدم و این دوستمون 65 خریده

سلام به همه دوستان
    من هم يه مودم خريدم . مدل اون D-link DWM-156 هست. هر كاري ميكنم با سيم كارت ايرانسل نميتون كانكت بشم. تو منطقه ما ايرانسل پوشش داره و با همين سيمكارت و موبايل راحت از اينترنت استفاده ميكنم. لطفا منو راهنمايي كنيد آيا تنظيمات خاصي اين مدل داره ؟ آيا حتما بايد از بسته هاي افزايشي براي كار با اين مودم استفاده كرد. آيا اگه بسته هاي افزايشي رو فعال نكنيم نميشه از اين مودم استفاده كنيم؟
    مرسي منتظر راهنماييتون هستم.
    من ندیدم این مدل رو تا به حال
    اگه مشکلی نداشته باشه باید سیم کارت رو بزارید خودش بشناسه
    نیازی به بسته افزایشی نیست

من درست متوجه شدم؟ با اینا میشه زنگ زد یا اس ام اس هم داد؟ با همه شون یا یه مدلای خاصی؟
    برادر با اینا همه کاراهای گوشی رو میشه کرد ولی اون نسخه ای که من دارم یعنی همون سفید ها چون برای چین هستند اپراتورهای ایران رو ندارن برای همین من که نتونستم شماره بگیرم یا اس ام اس بدم ولی اینترنتش کار میکنه
    در هر صورت باید همشون کار کنه ولی من دیگه ور نرفتم باهاش چون کاره این مودم ها اینه که امکاناته گوشی رو به لپ تاپ و ... اضافه کنند نه فقط اینترنتش رو
    Last edited by DaRiOuShJh; 09-03-2011 at 17:02.

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من اون مدل رو 6 ماه پیش 85 خریدم
    خوبه 20 تومن اومده پایین
    برادر همراه اول بنداز و نامحدودش رو بگیر میصرفه
    آخه همراه اول توی سرعت خیلی از ایرانسل پایینتره من الان با ایرانسل با 30 دانلود میکنم ولی همراه اول رو میگن سرعتش اصلا خوب نیست
    تو خودت همراه اول تست کردی ببینی سرعتش نسبت به ایرانسل چقدره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تاپیک همراه اول هم موجوده
    جفتشون تو یه رنج هستن بستگی به محدودتون
    باید خودت بگیری و تستشون کنی ببینی کدوم بهتره
    ولی جفتشون نهایت تا 30 کیلوبایت در ثانیه رو میدن
    من چند ماه پیش تست کردم ایرنسل خیلی DC بیشتری نسبت به همراه اول داشت عصر ها هم خیلی سرعتش افت میکرد میامد تا روی 4-5 کیلو

5. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

تاپیک همراه اول هم موجوده
    جفتشون تو یه رنج هستن بستگی به محدودتون
    باید خودت بگیری و تستشون کنی ببینی کدوم بهتره
    ولی جفتشون نهایت تا 30 کیلوبایت در ثانیه رو میدن
    من چند ماه پیش تست کردم ایرنسل خیلی DC بیشتری نسبت به همراه اول داشت عصر ها هم خیلی سرعتش افت میکرد میامد تا روی 4-5 کیلو

من که از ایرانسل خیلی راضی هستم نسبت به همراه اول خدایی مثل ADSL 128 هست
    فقط الان تنها بدی ایرانسل این هست که بسته های نامحدود رو برداشته وگرنه اگه اون بسته ها بود دیگه حرف نداشت

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

سلام به همگی
    منم یه مودم BandLuxe گرفتم اینم آدرس سایتشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم برنامش و هم خود قطعه خیلی خوش دستن
    به نظر اساتید چقدر میارزه بالاش پول داده باشم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من که از ایرانسل خیلی راضی هستم نسبت به همراه اول خدایی مثل ADSL 128 هست
    فقط الان تنها بدی ایرانسل این هست که بسته های نامحدود رو برداشته وگرنه اگه اون بسته ها بود دیگه حرف نداشت
    خوب برادر مشکل اصلیش همین محدود شدنشه دیگه
    در ضمن سرعته 32 برای 256 ای دی اس ال میشه اگه ثابت باشه داتک میده ماهی 80 هزار تومن همونو

سلام به همگی
    منم یه مودم BandLuxe گرفتم اینم آدرس سایتشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم برنامش و هم خود قطعه خیلی خوش دستن
    به نظر اساتید چقدر میارزه بالاش پول داده باشم؟
    برادر من که اصلا این برند رو ندیدم جایی
    از طرفی شما خریدی میای مزایده میزاری؟
    خوب بگو دیگه اگه میخوای بگی

9. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض نظر

برادر من که اصلا این برند رو ندیدم جایی
    از طرفی شما خریدی میای مزایده میزاری؟
    خوب بگو دیگه اگه میخوای بگی
    عزیز جان فقط جهت اطلاع خودم میخوام بدونم.
    اینو از عربستان خریدم.
    حالا میگی چند میارزه البته با توجه به قابلیت هاش؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

10 تومن
    خوبه؟ خوب چی بگم مرده مومن
    بقیه هم دارن این قابلیت ها رو اینم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از این مودم ها بگیرم ولی جند تا سوال داشتم
    اول اینکه میخواستم بدونم کسانی که از این مودم ها خریدن راضی هستن یا نه؟
    دوم اینکه بهترین مدل این مودم چی هست و قیمتش چند هست؟
    سوم اینکه بهترین جا برای خرید این مودم کجا هست؟
    چهارم اینکه نحوه شارژ این مودم چه جوری هست؟
    و با کدم سیمکارت بهتر جواب میده:همراه اول یا ایرانسل؟

ممنون
    در اصل سرویسی که ایرانسل یا همراه اول برای اینترنت موبایل میده همون سرویسgprs هست که مربوط به نسل دوم تکنولوژی تلفن های همراه هست و همون طور که میدونید قراره نسل سوم هم با اپراتور سوم تلفن همراه تو ایران سرویس بده که اون سرویس ( به نام 3G ) از نظر تئوری میتونه سرعت دانلود تا 7.2 مگابیت در ثانیه روهم ساپورت کنه . سرویس edge از نظر فنی با GPRS تفاوت چندانی نداره و اساس کارشون یکی هست و در اصل یه جورایی همون GPRS هست که ارتقاء سرعت داده شده و قبل از اینکه نسل سوم 3G تو کشورهای پیشرفته ارائه بشه برای اینکه باهمون تکنولوژی نسل دوم و کمترین هزینه بتونن سرعت اینترنت موبایلی رو ازحد سرعت دابل آپ ( حدود 33 کیلو بیت ) به محدوده سرعت ADSL ( بین 128 الی 256 کیلو بیت ) برسونن اومدن سرویس EDGE رو بر پایه همون GPRS ارائه دادن که الان دیگه تو کشورهای پیشرفته خیلی کمتر استفاده میشه و یه تکنولوژی از رده خارج ( در برابر 3G )محسوب میشه .
    اما تو ایران چون شرکتهای نسل دوم تلفن همراه ( مثل همراه اول و ایرانسل ) تا چند سال بعد از ارائه سرویس اپراتور سوم حق دادن سرویس 3G رو نخواهند داشت بنابراین برای اینکه بیشتر از این از قافله عقب نمونن اومدن رو بعضی از دکل های مخابراتی که تو شهرهای بزرگ و جاهایی که به تشخیص خودشون صرفه اقتصادی داشته تجهیزات EDGE رو هم رو آنتن ها نصب کردند. پس جفتشون بر اساس همون GPRS هستند و اگه شما خوش شانس باشین و دکل نزدیک خونتون این قابلیت روش نصب شده باشه و گوشیتون هم خیلی قدیمی نباشه و از EDGE پشتیبانی کنه شما به راحتی میتونید ازش استفاده کنید.
    البته جفت همراه اول و ایرانسل در حال حاضر سرویسی که به نام GPRS می فروشن تو جاهایی که آنتن برای EDGE فعال شده باشه رواین حالت کانکت میشن. پس میشه گفت سرویسی که میدن تو بیشتر جاها همون EDGE هست.
    اما از نظر سرعت ( بنا به تجربه شخصی ) فعلا ایرانسل بهتر از همراه اوله .
    تو حالت G سرعت دانلود بین 5 تا 6 کیلو بایته ( یعنی مثل دایل آپ تو بهترین شرایطش ! )
    در حالت E سرعتها برای دکل های مختلف و جاهای مختلف خیلی فرق میکنه اما معمولا در بیشتر جاها ازاون 10 کیلو بایتی که فرمودین بیشتره . من تو حالت استثنایی با سرعت حدود 30 کیلو بایت هم با سیم کارت ایرانسل وصل شدم یعنی چیزی حدود یه سرویس 256 adsl. اما اگه خوش شانس باشین میتونین به سرعت بین 20 الی 25 کیلو بایت برسین و دقیقا تو نقطه ای که ایرانسل سرعت کیلو بایت 25 میداد با سیم کارت همراه اول حداکثر سرعت 15 کیلو بایت بود. و در یه کلام با توجه به امکانات در پیتی و عقب موندگی سرعت اینترنت تو ایران باید بگم سرعتش تو حالت E شما رو بیشتر اوقات راضی میکنه .
    یه نکته دیگه در مورد سرعت هم به نوع گوشی مربوط میشه . گوشی ها برای پشتیبانی از edge کلاس های مختلفی دارن و مثلا گوشیهای جدید موجود تو بازار در حال حاضر یا از کلاس 10 پشتیبانی میکنند یا از کلاس 32 . از نظر تئوری جفتشون از سرعت مشابه پشتیانی میکنند اما تفاوتشون به طور ساده اینه که گوشی های کلاس 32 کانالهای ارتباطی بیشتری رو در هنگام دریافت اطلاعات استفاده میکنند و کارایی بالاتری دارند . مثلا با یه سیم کارت مشابه ایرانسل و در یک نقطه مشابه شما با یه گوشی قدیمی تر که کلاس 10 edge رو پشتیبانی میکنه سرعت دانلودتون 20 کیلو بایته و هر کاری کنید بیشتر نمیشه اما همون جا مثلا یه گوشی nokia n97 به دلیل پشتیبانی از کلاس 32 و کانالهای ارتباطی بیشتر میتونه به سرعت 25 کیلو هم برسه ... پس اگه قصذ خرید گوشی جدید و گرون قیمت دارین به نوع کلاس edge هم توجه کنید که 10 هست یا 32 .
    توصیه میکنم سرویس 1 روزه رو برای تست بگیرین و سرعت منطقه خودتون رو عملا تست کنید . یادتون هم باشه ایرانسل محدودیت حجم 2.5 گیگ روبرای سرویس 1 ماهه 10 تومنیش تعیین کرده .
    هرجا هم که آنتن بده پوشش اینترنت هم داره . فقط تو جاهای پرت و خارج از شهرها به همون سرویس gprs استاندارد با سرعت شبیه دایل آپ وصل

13. 2 کاربر از amirx747 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

عجب نظر ... دادی
    120 تومن گرفتمش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •