تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 376 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تبریک به همه ی آرسنالی ها. خداییش کار بزرگی بود.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مصاحبه‏ی Fan vs Fan با molaali
    پیش از بازی چلسی - نیوکاسل در کارلینگ کاپ

- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار چلسی هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

به نام خدا
    بنده محسن هستم. 21 سالمه و دانشجوي نرم افزار هستم.
    راستش از خيلي سال پيش اين تيم رو دوست داشتم اون موقع ها كه هيشه اواسط جدول بود. اولين دليلش رنگ پيراهن هاشون بود. ولي با اومدن مورينيو واقعاً عاشق بازيكردنشون شدم.

- عملکرد چلسی در فصل گذشته خیره کننده بود! چه عواملی رو تو قدرت فصل گذشته چلسی دخیل میدونی؟

به نظر من مهمترين دليل نظم تيميه چلسيه البته نميشه بازي كم نظير بازيكناني مثل دروگبا و لمپارد رو هم ناديده گرفت.

- به نظرت خرید بنایون، خرید مناسبی برای چلسی بوده؟

راستش الان نميشه درست نظر داد و بايد چند هفته بيشتر صبر كرد ولي به شخصه از اين بازيكن زياد خوشم نمياد!

- لیگ برتر و چلسیه این فصل رو در این چند هفته ای که گذشته چطور دیدی؟

چلسي كه فوق العاده بوده انقدر كه حتي منم انتظارش رو نداشتم! ليگ برتر هم اميدوارم بهتر از اين بشه.

- باز هم یه پیروزی پرگل دیگه در هفته گذشته به دست آوردید! فکر میکنید چلسی پتانسیل اینو داره در برابر سه تیم دیگه‏ی Big4 و تاتنهام و سیتی هم با همین قدرت ظاهر بشه؟

راستش از شما چه پنهون! اين دقدقه ي خودمم هست. ولي به نظرم به جز منچستر و كمي آرسنال هيچ تيم ديگه اي خطر بزرگي براي قهرمانيه چلسي محسوب نميشه.

- امروز در کارلینگ کاپ درخانه با نیوکاسل بازی دارید! بازی امروز و تیم حریف رو چطور ارزیابی میکنی؟

مدتهاست كه هيچ بازي از نيوكاسل نديدم و نمي تونم پيش بينيه درستي داشته باشم ولي فكر كنم امروز آنجلوتي كمي هم به بازي شنبه مقابل سيتي فكر كنه و با همه ي توان مقابل نيوكاسل وارد ميدان نشه. به هر حال به نظرم بدون شك برنده ي اين بازي چلسي خواهد بود.

- فکر میکنید ارنج تیمتون برای بازی امروز چیه؟!

همون طور كه در سوال قبل گفتم حدس ميزنم كه تركيبي از بازيكنان جوان با با تجربه ها وارد ميدان بشوند.

- و پیشبینی تون راجع به نتیجه بازی و گلزنان؟

چلسي:2_ نيكاسل:0
    دروگبا و درگبا!

- در پایان نظرتون رو راجع به گروه Fan vs Fan و سوالاتی که مطرح شد بگید!
    با تشکر

اگه همه ي دوستان كمك كنند اين گروه خيلي ميتونه عالي كار كنه.
    سوال ها هم خوب بودند. اميدوارم جواب هاي من هم خسته كننده نبوده باشه.

منم از شما و همه ي دوستان تشكر مي كنم.
    Last edited by pcforlife; 22-09-2010 at 15:27.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ونگر: پيروزي مقابل تاتنهام نبايد ما را مغرور كند

سايت گل- آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال، پس از پيروزي 4-1 تيمش مقابل تاتنهام در جام اتحاديه،‌ از بازيكنانش خواست كه مغرور نشوند و روي بازي هاي آينده شان تمركز كنند.

او در مصاحبه با اسكاي اسپورت گفت:" من معتقدم كه ما شايسته پيروزي در اين ديدار بوديم اما هيچ وقت نمي توانيد پيش بيني كنيد كه در آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد. ما در اين بازي مي خواستيم خودمان را امتحان كنيم اما يكي از بهترين بازي هايمان را ارائه داديم.

ما در طول بازي باثبات بوديم. براي ما بسيار مهم است كه مغرور نشويم و روي بازي هاي آينده مان تمركز كنيم."

او همچنين تاييد كرد كه رقابت هاي اين فصل جام اتحاديه را جدي گرفته و مي خواهد در اين رقابت ها به پيروزي برسد.

" ما در نيمه اول خوب بازي كرديم اما تاتنهام به بازي برگشت. ما به مخاطره افتاديم اما در 20 دقيقه پاياني هر لحظه امكان داشت كه به گل برسيم. بعضي ها ما را سرزنش مي كنند كه اين رقابت ها را جدي نمي گيريم. اين ديدار يك دربي بود. بازيكناني مانند كيه رون گيبس و كارلوس ولا احتياج داشتند كه در يك رقابت مهم به ميدان بروند. نمي دانم كه مي توانيم بيش از اين در اين جام پيش برويم خير. اين مسئله بستگي به مصدوميت ها دارد. اگر همه آماده باشند، صعود خواهيم كرد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فرگوسن: بازي در جام اتحاديه تجربه خوبي براي بازيكنان جوان ماست

سايت گل
    - سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، معتقد است كه بازي امشب تيمش مقابل اسكان تراپ يونايتد در جام اتحاديه براي بازيكنان جوان تيمش مفيد است.

او فكر مي كند كه حتي اگر تيمش در اين ديدار شكست هم بخورد، تجربه اي كه بازيكنان جوان تيم از بازي در يك بازي حذفي پيدا مي كنند، بسيار گران بها خواهد بود.

فرگوسن در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت:" جام اتحاديه در چند فصل اخير موقعيت بسيار خوبي براي ما فراهم كرده است.
    اين رقابت ها به من اجازه داد تا بتوانم از همه بازيكنان تيم استفاده كنم و آنها نيز بابت بازي كردن خوشحال باشند و رسيدن به دو فينال نيز حاصل همين برنامه ريزي بوده است.

از سوي ديگر شكست مقابل تيم هايي مانند كاونتري سيتي و ساندرلند نيز تجارب خوبي بود، هرچند ترجيح مي دهيم بازي هايمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم."

فرگوسن انتظار ندارد امروز ديدار آساني مقابل حريف گمنامش در پيش رو داشته باشد و فكر مي كند كه تيم اسكان تراپ روز سختي را براي آنها رقم خواهد زد.

" آنها در زمين خودشان با دست پر به ميدان خواهند آمد. ما مي دانيم كه آنها چطور بازي خواهند كرد اما تجربه چنين شرايطي را پيش از اين داريم مانند ديدار مقابل بارنزلي در فصل پيش؛ بنابراين مي توانيم به همان شكل بازي كنيم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مصاحبه‏ی Fan vs Fan با gorgnamaa
    پیش از بازی اسکانتورپ - منچستریونایتد در کارلینگ کاپ

- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار منچستریونایتد هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

من علیرضا موسوی هستم . از اون موقعی که فوتبال یادم میاد طرفدار منچستر بودم (دقیقا یادم نمیاد ولی حدود 15 سال) و به خاطر دیوید بکهام دیگه عاشق این تیم بودم ولی الآن در نبود بکهام هم طرفدار 2 آتیشه هستم ( به امید اینکه بکهام سال آخرش رو تو منچستر بازی کنه )

- عملکرد یونایتد رو در فصل قبل چطور دیدی؟

فصل قبل خیلی فصل سختی بود . با از دست دادن رونالدو و ته وز فکر می کردم بدتر از اینا نتیجه بگیریم ولی تیم خیلی افت نکرد . تو لیگ که نایب قهرمان شدیم . اتحادیه رو بردیم . از لیگ قهرمانان هم با بدشانسی حذف شدیم . پس خیلی بد نتیجه نگرفتیم.

- لیگ برتر این فصل رو در این چند هفته ای که گذشته چطور دیدی؟

مثل اینکه آرسنال و چلسی امسال دارن تخته گاز میرن ولی به نظر من اول فصل نمیشه پیش بینی کرد . فکر نمی کنم بتونن تا آخرش همینطور برن . آرسنال هم با تساوی که هفته پیش گرفت نشون داد غیر قابل مهار نیست .

- یه پیروزی فوق العاده برابر حریف همیشگی تون یعنی لیورپول به دست آوردید! یه خورده راجع به این بازی و دیمیتار صحبت کن!

از دیمیتار راضیم ، خدا هم ازش راضی باشه .گل دومشو که زد از تعجب خشک شدم ، یاد گلهای زلاتان افتادم ولی فکر نمی کنم زلاتان هم بتونه اینجوری گل بزنه . بعداز بیش از 60 سال اولین بازیکن منچستره که جلو لیورپول هت تریک می کنه . واقعیتشو بخواید از اینکه برباتوف رو نفروختن ناراحت بودم چون فکر می کردم به کار منچستر نمیاد ولی الآن واقعا خوشحالم و فرگوسن یه بار دیگه نشون داد که تو دنیا 1 دونست . بازی هم نیمه ی اول معمولی داشت ولی نیمه ی دوم واقعا به دلم چسبید .

- چه دلایلی باعث شده که ما در این چند وقته یک رونیه با انگیزه در زمین نبینیم؟

اصلا بعد اون مصدومیت که جلوی بایرنم نتونست خوب بازی کنه این بازیکن نمی دونم چش شد ؟ تازه بعد اونم دیگه رفت واسه تیم ملی و اون افتضاح جام جهانی بدتر روحیشو ریخت بهم . این اواخرم که مطبوعات انگلیس ولش نمی کنن . من که بهش حق میدم ، اگه منم جای اون بودم اینطوری میشدم .

- امروز در کارلینگ کاپ در خانه اسکانتورپ بازی دارید! به عنوان مدافع قهرمانی، بازی امروز و تیم حریفتون رو چطوری ارزیابی میکنید؟

امروز که قطعا منچستر با ذخیره هاش میره تو زمین واسه همینم کسی انتظار تفاضل گل بالا نداره . اسکانتورپ هم تیم بدشانسیه که همین اوایل خورده به منچستر . ولی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست مخصوصا توی فوتبال جزیره . یادمه پورتثموس که تازه اومده بود لیگ برتر منچسترو برد . بارنلی هم که همه یادتونه تو اولین بازی لیگ برترش جلو منچستر با درخشش دروازه بانش چیکار کرد .
    ولی به شخصه احتمال بالای 90 درصد میدم که با همین ذخیره ها ببریم .

- فکر میکنید ارنج تیمتون برای بازی امروز چیه؟!

چون این بازی خیلی اهمیت نداره نمیشه ارنج رو حدس زد ولی فکر کنم واسه این بازی اینا خوب باشن .
    کوژاک دروازه بان .
    اوشی - اسمالینگ - اوانز - فابیو
    پارک - گیبسون - اندرسون - گیگز
    ماکدا - چیچا ریتو ( شایدم اوون)

- و پیشبینی تون راجع به نتیجه بازی و گلزنان؟

اگه مشکل خاصی پیش نیاد فکر کنم 4 - 0 ببریم . گیبسون و چیچاریتو هم گل بزنن .

- در پایان نظرتون رو راجع به گروه Fan vs Fan و سوالاتی که مطرح شد بگید!
    با تشکر...

خیلی گروه خوبیه . آینده ی خوبیو پیش بینی می کنم واسه ی گروه . سوالاتم خوب بود . فقط فکر کنم بهتره واسه بازی های حساس تر مصاحبه بذارید . مثلا من این اسکانتورپ رو فقط 2 - 3 بار تو بازی فیفا منیجر دیدمو اسمشو شنیدم و اصلا ذهنیتی نسبت بهش ندارم .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شروع شد! چلسی گل اول رو دقیقه‏ی 5 زد!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نیمه ی اولو که 2-1 بردیم ، خدا رو شکر .
    چلسی هم که 2-1 عقبه ، بازم خدا رو شکر .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب ابتدایی چلسی این بوده!

Chelsea squad: Turnbull, Ferreira, Bruma, Terry, Van Aanholt, Benayoun, Ramires, Zhirkov, Sturridge, Anelka, Kakuta

جالبه الان به جز لیورپول همه میزبان ها از حریف خودشون عقبن!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

گند زدن که !

نیوکاسل 3 - 1 چلسی ! تا دقیقه 52

آبرومون رفت !

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من که میگم چلسی 6 - 3 میزنه!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گند زدن که !

نیوکاسل 3 - 1 چلسی ! تا دقیقه 52

آبرومون رفت !
    آره :|
    این جام حذفیه یا جام اتحادیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •